Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 04.03.2026, 14:56:05
Eeehm.
Ja neviem nic.
V aute mam taky bordel, ze rozmyslam, ze tam nasadim repu a zemiaky. A mozno aj ruzickovy kel.
Vcera ma mesiac vyhnal na planinu. Najprv mi akysi bazmek rozskrabol lice, takze vyzeram ako Zorro. Par metrov pod nou, este v skalach, mi z ruksaku vypadla finska svieca a pohltila ju temnota. Potom som sa stratila. A ked som sa nasla, zistila som, ze som stratila aj karimatku 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.02.2026, 12:58:54
Jj, rany nad ocami sa hoja same, akosi.
Studentov je asi 26, su rozdeleni na skupiny a tie rotuju.
Dnes som tam bola zo 2 hodiny, zozral skoro dve plne davky kase. No na stehnach vidno ubytok hmoty, este tyzden-dva a malo by to pomalicky ist k lepsiemu.
A hrabe si do vedierok, museli sme mu to dat do zavesneho zlabu. A este aj tam zalozil hnatu 🙄
Jeden student siel varit pivo, aby sme pre neho mali mlato a nakliceny jacmen ❤️
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 28.02.2026, 04:19:36
Hm, zabudliva, miesto odvazna…
Ako ma clovek o 20 kg menej, tak proste vladze sviezo ist dalej. Predtym som proste dosla na jedno miesto na vrch Hodovník a dalej som nevladala, teraz heja hoja.
Zatarala som sa tak daleko preto, ze som zistila, ze zvieraci chodnik, po ktorom som isla, sa napaja na tzv. Szinpéteriho cestu, ktorou kedysi chodili chlapi z Jablonova do Štósu, na týždňovky do fabriky Sandrik. To je cesta, co si vysekali do skaly…
To ma nadchlo, asi prvy krat, co sa zvieracie cesty pretli s ludskymi a netratili na tom zvierats.
Lenze tam sa neda orientovat bez mapy, vsetko vyzera rovnako a Hodovník bol sakra daleko.
Dosla som na miesto, čo sa vola Zajačia brána, to je cosi ako utes, dalej ma to nelakalo, otocila som to hore a isla.
Potom som si pozrela, kade som sa vybrala, mno, ehm…strasne 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 27.02.2026, 07:55:36
Aj mne sa to video paci 😊
No, kazdopadne, rozjarena vidinou volneho slnecneho dna som sa vyskriabala na planinu, kde som zistila, ze mobil aj celovka zostali v aute…tak reku nevadiiiii, ved sa len trochu prejdem.
Mno, presla, to je pravda.
Dokonca som zasla velmi daleko.
Tak som zistila, ze mam super kondicku a ze bez mapy.cz som v haji. Stratila som sa ako uz dlho nie, njn, teraz som sa doplazila domov a to mozem byt rada, ze bola jasna, mesacna noc.
Paroh ani jeden, zato trombikulozu mam. A kde ju mam?
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 27.02.2026, 05:32:23
Hm, skoda.
Ja toto leto nekompromisne Nehu oholim, ona minulu jar vylinala kvoli plesniam priserne, potom obrastla hnusnou Cushingovou plstou, hoci pergolid brala poctivo, toho roku ma srst celkom inu, dnes zakvapnem Sputop, lebo zas na nich cosi asi zije, skrabu sa.
Ale isto nevymeni srst do letnej, oholim ju na leto.
Vyslo slnkooooo. Taky krasny piatok je podozrivy, smrdi to nejakou zradou v praci, utekam ja na planiny.