Tento tyzden nesluzim, ha!
Ale som on call, lebo som anesteziolog 🤭
Tento tyzden nesluzim, ha!
Ale som on call, lebo som anesteziolog 🤭
Sluzba je od 15:30 az do rana bieleho 😉
Aktivity mimo pracovne prostredie su relax.
Ako, mno….neurologicky rozhodne je, oligofrenicky rozhodne nie, dokaze ma spoznat medzi XY ludmi.
Daja, skutocne?
Lebo ja to neviem posudit.
Podla mna vyzera rovnako, ale od stvrtka sledujeme, ze ho vzdy najdeme inde, nez kde si lahol, takze sa zrejme viac hmyri po boxe, hoci len lezmo.
Akurat to mi nevadi, 24 som krutila uz pocas studia.
Clovek musi vecne davat pozor na studentov a aj s nimi komunikovat, nechat ich robit, ja nie som uplne typ “pozerajte, ako ja robim”, my mame posledne rocniky, skoro doktorov, tak nech robia, len sa im nesmie nic stat a niektori su zrucnejsi a niektori menej.
Najhorsi su taki ti oduti, ktori povacsinou mlcia, alebo len obcas zamumlaju cosi. A dievcata, ktore vyzeraju jedna ako druha, tie mam problem odlisit fyzicky, nie este mena si pamatat 🙄
To su buduci malozvieratnici 🤭
Hm, spanok…
Ja nespim, akoze normalne, iba s chemiou a pretoze som prestimulovana, tak casto som dlho hore, lebo je klud a ticho, to mi potom chyba a tak dokolecka.
Isto tu nie som jedina takato 😉
No, ved ja prave tuzim lezat v komatu 😂
Ale v Jablonove teraz uz pookrejem, rozhodla som sa trochu skulturnit plochy na vypas a vyhlasila vojnu naletom, to ma bavi, hrabkanie a nicenie tej sk#rvenej vegetacie 😂
Kazdopadne koniky maju seno v sietach, vodu doplnenu o 22:00, takze maucta, vidime sa zajtra.
Na klinike som kazdy den, my mame pohyblivu pracovnu dobu a este sluzby, vikendy sa stavim tiez a tento mesiac mam sluzieb vela, no. A este ucim, ale menej, nez ine roky, takze vlastne je to lepsie, casovo.
To je potom clovek rad, ze jazvec nerozprava, to nebudem klamat 😂
Mno…to je chaba utecha, ale dakujem za nu, naozaj uprimne.
Celkom ju potrebujem a dobre mi padla 🙂
Mno, uz sme vonku skoro 2 hodiny, o chvilu asi zacnem vyberat vstupne a co sa mu stalo napisem na cedulku v SJ a AJ.
Ale dnes je to o inom, chuti mu, mam ho pusteneho a on ideeeeeee 🙃
Vcera som sa celkom solidne opustila, studenti ho dovliekli do stajne ako kozu na porazku, reku, ten ma shunt, nador, herpes, je to marne, bolo to zbytocne….njn…
Najnarocnejsie je sa z toho nezblaznit.
Kon znesie viac, nez clovek.
Travicka a slniecko 😉
Mno, maticka Planina je toho roku na mna ako macocha.
Nielen ze mi cesta hore Skalnym mestom trva hodinu, ale dnes som sa pri Foxovej rodnej nore, ktora je prazdna, tak smykla a spadla, ze mi predkolenie uz teraz hra vsetkymi farbami.
Minuly rok som v tych skalach behala ako gazela, ale tuto jar je to peklo. Nadavala som na cely ten obschnuty les a nemilosrdne olamovala kazdy hnusny trnisty bazmek, od zlosti, njn.
Parohy nist, ale aspon som nasla stratenu karimatku.
A pekne miestecko na posiedku, kde bolo ticho a bezvetrie. Za sera tam dohopkal metrovy jazvec, chi chi. Dolu som sla podla mapy, uz ziadne riskovanie v tych blbych skalach. Je hrozne sucho.
ALE!
Z naprotivnej planiny Dolny vrch som pocula vlcie vytie a co je este zaujimavejsie je, ze v dzungli susednych zahrad byva nejaka pani Liskova.
Mne uz sa vcera zdalo, ze pocujem lisku zdola, ale Fox to nebol, ten by prisiel. Lietal tam havran, aj sa pohostil na dobrotach, tak som si myslela, ze zle pocujem.
Ale vecer to bolo jasne, pocula som lisku(y), ako sa priatelsky oslovuju, take klapotave “kche kche kche”, bolo to radostne, ako zvitanie. Videla som prd, Fox neprisiel, ked som ho volala, hoci maso bolo fuc.
Kto tam byva a kde-to musim zistit. Kiezdy nakoniec predsa len mlady pan zalozil rodinu, to by bolo krasne 🤗
Aha, ok.
30 rokov je krasny vek.
12.3. bude rok, co Floriska odisla za duhovy most, njn…
Och, ja som stravila detstvo u SK babicky a tam boli sosky a decky a barsco, milovala som to a niektore mam dodnes. Rodina zo Zakarpatia nosila hrozne gyce, take tie drevene orly a podobne, s tum som sa aj hrala.
Ja som tim serepeticky. Mam ich vsade.
Obdivujem minimalizmus, ale doma je serepetickovo. Bez deciek a obrusov. Mam strasne vela veci. Nedokazem vyhodit ani zosity zo strednej 😂
Nehromadim, ale vsade mam veci. Vela.
CR babicka zila iny zivot, v banickej osade v Brdech to bolo drsnejsie, no. Tam bol za barakom les a zboku sachta…
A v tom lese sa sformovalo moje divoke ja. Huby, boruvky, tulacky po makkych lesnych cestach, vecer ohen na halde. A u SK babicky krasna zahrada.
Cely zivot ma niekto rozmaznaval, njn, poskrabok, co sa narodil, ked mali surodenci 15…a dodnes mi vycita sestra, ake to mali oni tazke a ja nie, hmm.
A ma pravdu, ono to nie je vzdy ku prospechu.
Ale aspon som nikdy nedospela, nemusela som. A celkom si to uzivam 😉
Saga-metformin na Cushinga?
Cushing sa casto takto roky do predu prejavuje. EMS, IR.
Ale teraz na jar to suvisi skor s fotoperiodou a nastupom prvej ovulacie po zimnej anestrii, alebo neovulacnych cykloch v zime.
Inak aj krmiva-lucerna, datelina, sladak, mlato.
Obdivujem kazdeho, kto cosi dokaze vyrobit.
Ja som od decka toto nenavidela, lepit, sit, hackovat, strihat, uf, strasne.
Este tak nieco z hliny vytvorit, to ano, ale to je tvarna hmota, prijemna na dotyk.
Herbar, to som tiez odmietla vyrobit, to bol skandal na ZS 😂
Susene pi*oviny kamsi lepit, oooch, NIE.
Na ZS nas nutili stopkat ponozky, v ramci predmetu, ci druziny, ci coho.
Odmietla som.
Ucitelka sa ma vyzyvavo spytala, ako chcem teda latat ponozky manzelovi.
Na co som opacila, ze celkom urcite nespojim svoju zivotnu put s niekym, kto si nebude schopny kupit nove ponozky 😂
Hlavu som nestratila, to je pravda 😂
No praveze sluzim dnes aj zajtra, takze som vyuzila noc a rano este nakrmila a dala vodu.
A parohy nie su, hoci uz mi nad pozemkom parkuju zberaci takmer denne.
efe- k zmene zivotneho tempa blahozelam ❤️