»
Odpověď na příspěvek uživatele
J5 z 23.11.2025, 12:53:00
Oj, oslici, ktori su taki nunu, lebo maju tie krasne usiska, su fakt drsnaci.
Utocia prvi , ked vyhodnotia hrozbu a utocia zubami a kopytami, potom to, co zdrapli priklaknu a doslova to nakoniec domliazdia a dotrhaju.
Organy v ich krku po celej dlzke chrani extra silna fascia (somar a iv injekcia, ci kanylacia je peklo), su to pustne zvierata, vybavene celit tomu, co lovi v Afrike. Chvostik ako metlicka brani tomu, aby sa im do toho predator zakvacil.
V podstate by to mal byt taky moj projekt, zaroven ak clovek potrebuje od zvierat odist, ale nechce, alebo nemoze ich zavriet, co potom?
Ja milujem cuvace, ale nelajzla by som si ich nechat bez dozoru, lebo mozu ujst, durit zver, ci zneprijemnit zivot turistom. Nemam tolko skusenosti ani s vycvikom takychto psov. O cuvacku som sa starala, strasne dobre sme spolu vychadzali, ale normalne bola na noc v koterci.
Kamoska chovala pyrenejce, to utekalo v kuse. Raz usli vsetci styria, ja som sa okolo tretej rano vracala z prace, z hmly sa vynorili dvaja…volam kamoske, ale ona nemala na psoch obojky. Takze to boli psy typka asi 15 km od sidliska, kde som ich stretla.
Takze, nie, dakujem. Somar nikam neodide, to bez obav.