Je 26 °C a ja už trpím, neviem si predstaviť, keď bude 36, to budem asi žiť v pivnici 😢
Flóra nevydrží vo výbehu ani do 9:00, mno, teším sa preveľmi. Neznášam leto, fuj.
Znášam ho lepšie, keď rastú huby a lesné plody, ale inak 👎 👎👎
Minulý víkend som bola na planine, neznačene, po skalách rovno hore, rastie tam také všakovaké kvítí, hlavne taký žltý bazmek nejaký, čo býva v aj v skalkách.
Na druhý deň som sa opäť vyhádzala, horšie ako v marci, príšerné svrbivé vyrážky, ktoré potom prešli do štádia fialových škvŕn a teraz sa tvária, že miznú (ale beriem Prednison a antihistaminiká).
A samozrejme mi bolo povedané, že som alergická na niečo zo skál/planiny, ale ja fakt neviem…úplne sa mi tomu nechce veriť, lebo vzorec distribúcie tých vyrážok je rovnaký, ako v marci, nemám nič na tvári, na rukách od lakťa dolu, kde som nemala odev a od kolien dolu (mala som dlhé nohavice), na kotníkové topánky som odvtedy nenabrala odvahu, takže okolo členkov výnimočne nemám nič.
Mno, noc predtým ma svrbel jeden ten členok, stále sa to ešte úplne nezahojilo…a potom boom…
A ešte som ráno jedla prepeličie vajcia, lenže tiež nie prvý krát mv živote…neviem, asi urobím ešte jeden experiment….keď sa niekedy toto zahojí.
Včera som bola na túre vo Volovských vrchoch a nič, takže odevom to nebude, ale tomu som ani nikdy neverila, lebo na turistiku nosím vždy to isté, pohodlné, staré a osvedčené oblečenie.
A vy ako, zdravé ste?