Aktuálně: 2 335 inzerátů269 596 diskuzních příspěvků19 339 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2026, 15:35:40 xxx.xxx.18.206
Sarah01:

Přesně tak, slyšíme i to, co občas i slyšet nechceme. A co teprve takovej tinitus. Naštěstí už ho nemívám tak často, zato syn to má už doživotně asi. Daň za stres a přepracovanost. 

Tinitus mám trochu taky, zjistila jsem, že se mi zmírnil, takřka zmizel používáním sluchátek na telku. I mamka, která ho měla fakt moc, hlásí zlepšení a víc, když místo Otíkových začala taky používat cuplíky do uší. Nezkoušel to syn? Četla jsem a vydal i knížku o klukovi, který si ho taky přivodil stresem, snad mu ani nebylo 30 a právě si ho sám vyléčil tak, že si něco pouštěl do sluchátek, nevím jestli slovo, nebo hudbu, ale aby ,,přehlušil" ty nežádoucí zvuky. 

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2026, 15:30:10 xxx.xxx.18.206

Jani, prstýnky jsem kdysi nosila, ale vzhledem k tomu, že moje ruce bez nehtíků, sedřené, by s prstýnkama vypadaly komicky, už je nenosím, na ruce nechci upozorňovat🙄Navíc jsem se léta hrabala v hlíně minimálně těch 6h denně, takže stejně jsem je měla pořád sundané, tak jsem je pak přestala nasazovat i do společnosti a už to tak zůstalo. Takže podobně jako u tebe, super jsi to popsala👍

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2026, 15:23:40 xxx.xxx.18.206
Bodlinka:

pokud to tlačí, tak je potřeba nechat si udělat to na míru. 

Vím, že bych si asi zvyknula, člověk si zvykne na plno věcí, ale tady je ta ,ožnost za nějaký příplatek na míru a vzhledem k tomu, že to budu mít už na doživotí🙄tak proč se mučit? Zas taková masochistka nejsem😏

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2026, 11:25:36 xxx.xxx.18.206
Daja:

🤣 jak píše bodlinka ano vše slyšíme i to co někdy slyšet ani nechceme, hmmm nevýhoda🤣. Tak ať slouží.

No asi Bobi nebude ve své kůži, musíme vydržet. Hlavně ať se hojí a je v klidu.

Já vím, ani si doopravdy neumím představit, jak se člověk cítí😔Nikdy jsem nebyla v nemocnici, natož na operaci. Jen by mohla malinko písnout, právě jak se cítí, jestli se to začíná zlepšovat(teď nemyslím už ta záda, ale stav po operaci jako takový)😟

Sluchátka…tak jak si ostatní neumí představit, co všechno neslyším(normálně) tak já si neumím už představit, co slyšet mám, měla bych a které ,,ruchy" jsou tam už navíc. Ano, je mi jasné, že to bude něco za něco. Buďto uslyším víc lidi, ale taky něco z toho kolem, co ostatní třeba vnímají jen tak mimoděk, či ani nevnímají, ale já mám zesílené i to, anebo prostě neuslyším. Nečekám zázraky, když vezmu, že babča se se sluchátky nemohla dívat ani na telku, buď stejně nerozumněla, nebo jí to pískalo…tak tohle je i tak obr výhoda. Snad si zvyknu i na to, že mám pořád něco narvané v uchu, je to prostě takový ten pocit(kromě toho, že to tlačí) že máte třeba nacpanou vatu v uchu, takové to ,,duto". To je právě to, co se blbě vysvětluje😉To mi pořád dělá ten pocit, že kdybych si je z ucha vytáhnula, uslyším to kolem jinak, tak jako víc,,naživo"😏(i když ve skutečnosti slyším prd😛) Píšu ty postřehy sem, měla bych si je asi zapisovat, abych to pak dokázala všechno říct doktorce, aby mi řekla, jestli jsou to pocity jen moje, nebo to mají všichni a že to časem odezní. A nebo se tam musí ještě něco doupravit, třeba se to jednoduše dá, nebo už to jinak nejde. 

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2026, 21:42:48 xxx.xxx.18.206

A zapomněla jsem napsat, že Bobeš nenapsala🙄

Naše kočky ví, že kdybych usnula s nima v posteli, tak tam jde o život😛Gucci to občas v létě zkouší, lehne na kraj mojí 140cm široké postele, protože jí přijde, že jsem dostatečně daleko. Pak mě probudí, jak skopnu něco tlustého, měkkého🤪

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2026, 18:58:37 xxx.xxx.18.206

Mám ta naslouchátka, na zkoušku, do úterý. Dlouho je ladila, přes comp, každou stran zvlášť, i když mám vady prý takřka totožně, 50 a 58% ztráta(levé-pravé) Stahovala ozvěnu, jak ostatních, tak moji. Doma si musím ještě doladit přes aplikaci, pokud budu chtít zesílit, třeba na telku. Postřehy? Zatím mi vadí, že slyším debilní detaily, co jsem doteď neslyšela. Cvakání klávesnice, šustění kalhot, když jdu, šustění toaleťáku, když ho na WC překládám😜Tom se mi smál, že to lidi normáně slyší😛 Asi jo, ale asi ne tak hlasitě. Taky to, jak hodně teď slyším svůj hlas, mi vadí. Nevím, jestli se dá ještě nějak upozadit, nebo si budu muset prostě zvyknout🙄Tyhle zkušební(erár) mají prý na mě dlouhý drátek(se mi ani nezdá) Můžu si vybrat barvu(nevím🤔) Kdyby mě to tlačilo v uchu(no, trochu tlačí uvidím, jestli si za pár dní nezvyknu) tak je možné odlít anatomické. Doktorka říkala, že mám strašně malinké uši, i zvukovody. I když tohle do ucha je fakt pidi, je to prostě nějaké kovové (ještě jsem to nekuchala) a na tom ten klobouček. Je to i tak tvrdé prostě a strká se to hluboko. 

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 05.02.2026, 18:11:05 xxx.xxx.18.206

Spím na boku, neumím spát na zádech. Ano, i mě se stane, že usnu na zádech u telky, ale myslím, že poměrně rychle se sesunu na bok, hlavně hned po tom, co zachrápu právě😜Vlastně spím ve stabilizované poloze doslova a stane se mi, že se stočím na břicho - což taky není dobře, valchuju si jak prsa, tak hubu👎Někdy si na ní ráno objevím takové rýhy vytlačené(ze zmuchlaného polštáře) že mi tam trčí ještě v poledne🤔

lesnizinka
lesnizinka 05.02.2026, 10:50:03 xxx.xxx.18.206
Sarah01:

Vzhledem k vašemu sluchu to chápu, to máte dokonce výhodu. Já slyším každý šustnutí.

Tohle asi s neslyšením nemá souvis, já nějak ,,umím vypnout mozek" (a že to dělám často🤪) protože já mám na telku sluchátka do uší(jen ty čudlíky) a to mi do nich řve, známe to, hlavně ty znělky a tak. A já s nima usnu a spím jak zabitá, dokážu ten hluk nevnímat prostě. Ale nefandím si, že je to tak dobře, třeba se zjistí, že je to závažný problém, na který nakonec chcípnu😏ale prostě je to tak. 

lesnizinka
lesnizinka 05.02.2026, 10:45:37 xxx.xxx.18.206

Na chrápání? No to přece víme všichni - spaní na boku. Já spím, na zádech neumím, ale pokud tak usnu, občas, 100% zachrápu taky a myslím, že to asi všichni😉

Napsala Bobííí, teď👍 Byla 2dny na JIP, psát nemohla. Od včera už chodí, ale bolí to prý jak čert🙄Ale, že vydrží, musí😉A má prý dobrý tlak😀

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2026, 21:08:31 xxx.xxx.18.206

Tak spaní by mi bylo jedno, já když spím, můžou střílet z děla, nějaké chrápání neregistruju, dětičky by byly dávno mrtvé, psi počůraní😛

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2026, 19:49:23 xxx.xxx.18.206

Holky, však víte, jakovou hrůzu já mám z doktorů, ale už jsme u pár za život byla, v pátek jdu na foniatrii pro naslouchátka na zkoušku. To ještě dám, gyndu a zubaře taky přežiju. Ale jak jsem pročítala vaše zkušenosti z nemocnice, nic hrozného, přesto nekecám, začalo mi být fyzicky tak hrozně, normálně mi začaly trnout nohy, asi nějaký záchvat paniky😲Fuj, nemůžu to fakt ani číst, prchám😏

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2026, 10:48:54 xxx.xxx.18.206

Holky, nenapsala vám Bobča někomu? Pořád čekám, kdy se ozve a nic🙄Já vím, já vím, je ,oblbená" určitě..Ale sama jí psát nebudu, neb by mě zase poslala někam😉

lesnizinka
lesnizinka 03.02.2026, 16:18:44 xxx.xxx.18.206

Já, že Niki napíšeš, že Boženka rozumněla a odpověděla, že už bude 100% OK. Stejně jako ta naše😉 která asi ještě vyspává ,,vopici"😉protože zatím ještě neposlala nic. Pořád kontroluju mobil, když sem vysávala, nebo se sluchátky neslyším zvonění, natož pípnutí. 

Dáji, já jsem chlorellu jedla taky, ale jsem se po ní osypala a četla jsem, že to dělá potíže více lidem. 

Brouček…jsem moc ráda, že mu to tak pomáhá😍Vím jakový je to stres, když stonají a nevíte jak pomoct, nebo hůř, že už to nejde😢

lesnizinka
lesnizinka 02.02.2026, 15:42:44 xxx.xxx.27.109

Uvidíme co písne🙂 Dáji, co pejsa? V jakovém je to teďka stadiu, mění se to ještě, nebo se to na něčem už ustálilo?

lesnizinka
lesnizinka 01.02.2026, 14:05:14 xxx.xxx.195.26
Bobca:

Tak děvčata…finišuju-jde mi to pomalu..Byla tu holka,že mám sbalit i to co mi pak doveze do sanatoria..no nevím,co budu potřebovat. Doléhá to na mě..špatně spávám..Zítra do 11 tam mám být a v úterý snad hned ráno jdu…Ozvu se pak,jak to půjde..Beru tablet,ale když to nepůjde,napíšu Raduš aspoň smsku…Ještě ráno sem zajdu…

Uf Bobiško, to jsou nervy🙄myslím na tebe celý víkend, jak se to blíží…My budem nervní za tebe, ty už se hoď do klidu a říkej si, že už se jen ,,třikrát vyspinkáš"😛a budeš jak nová😜👍Piš, klidně volej, cokoli budeš chtít potřebovat probrat, napsat holkám sem, přetlunočím. Já volat nechci, do nemocnice se to ani moc nedá, pořád nějaké procedury tak nevíš, kdy má pacoš zrovinka volno😉

lesnizinka
lesnizinka 01.02.2026, 10:34:27 xxx.xxx.195.26
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.02.2026, 09:35:24

Přesně. Sledujem, ale jakmile to zavání pádem, třesu se hrůzou. Nechci nic podobného už nikdy v životě vidět😢Trochu už upravili přenosy, že pády nezopakujou v případě, že to s lyžařem nevypadá dobře, že je tam nějaké vážnější zranění. Tohle bylo dávno a upřímně…nikoho by asi nic tak hrozného ve snu nenapadlo😢Stejně to mám se Sennou v F1. A ke všemu se zabil na moje narozeniny a od té doby z nich mám trauma, pořád se podvědomě bojím, že se něco hrozného zase stane👎

lesnizinka
lesnizinka 30.01.2026, 22:29:51 xxx.xxx.195.26

Bodlinko, tahle slečna kupříkladu https://image.hm.com/assets/hm/91/f5/91f5a31bd33080a83237058d645b8ac8318f7282.jpg?imwidth=2160 vám přijde normální? Kde má pánev, kde má ruce? Triko jak nudle a ještě má ty rukávy prázdné. Dovedu si živě představit, jak vypadá vysvlečená, protože jako odrostlé dítě jsem četla několik knížek z druhé světové, např. o Mauthausenu…s fotkama🙄

lesnizinka
lesnizinka 30.01.2026, 16:35:51 xxx.xxx.195.26

Pamatuju si ještě manekýny ze 70. - 80. let. Ano, byly vysoké a štíhlé, ale určitě ne vychrtlé. Stejně tak top modelky naší generace Claudia, Naomi, Cindy, Helena Christensen, Eva Herzigová…To stejné, všem dokonce i normálně narostla prsa, protože nebyly totálně podvyživené. Ne, nemám ráda na lidech tloušťku(teď nemám ráda ani sebe🙄) ale tohle přece není normální. Už byly pokusy to zrušit a nějak to nevyšlo. Četla jsem, že proto, že v módním průmyslu hrají prim gayové a holka z křivkama není jejich šálek kávy. Lepší, když vypadá jako něco, co by klidně mohlo být kluk. Ano, vidím to tak i já, protože neznám chlapa, který by obdivoval tyhle ,,palice".

lesnizinka
lesnizinka 30.01.2026, 13:07:19 xxx.xxx.195.26

Čau holky. Tělo odvádí pozornost od modelu? Hmm, já jsem dospívala v době nekorektních reklam, kdy všechno, od kapesníku po auto předváděly nahé slečny😉 Co mi pomůže s mýma prsama, že hadřík ,,krásně" visí na slečně, která má prsa -1? Když si ho objednám, vzápětí jim ho pošlu zpět, protože já v něm budu(a každá normální holka, ženská) vypadat naprosto jinak a budu silně zklamaná(jasně, umím si už představit, že tohle na mě ne, ale třeba moje sousedka je v tomhle naprosté jojo) Takže nevím, k čemu je tenhle klamavý způsob prezentace dobrý😏

lesnizinka
lesnizinka 29.01.2026, 15:13:16 xxx.xxx.27.109

Výraz “barokní tvary” je mi velmi sympatický! Jestli ho nezapomenu, začnu používat 🙂 - mě hned naskočili ti naducaní andělíčci😛Kecá, beztak tak nevypadá😏