Daja: 🤣 jak píše bodlinka ano vše slyšíme i to co někdy slyšet ani nechceme, hmmm nevýhoda🤣. Tak ať slouží.
No asi Bobi nebude ve své kůži, musíme vydržet. Hlavně ať se hojí a je v klidu.
Já vím, ani si doopravdy neumím představit, jak se člověk cítí😔Nikdy jsem nebyla v nemocnici, natož na operaci. Jen by mohla malinko písnout, právě jak se cítí, jestli se to začíná zlepšovat(teď nemyslím už ta záda, ale stav po operaci jako takový)😟
Sluchátka…tak jak si ostatní neumí představit, co všechno neslyším(normálně) tak já si neumím už představit, co slyšet mám, měla bych a které ,,ruchy" jsou tam už navíc. Ano, je mi jasné, že to bude něco za něco. Buďto uslyším víc lidi, ale taky něco z toho kolem, co ostatní třeba vnímají jen tak mimoděk, či ani nevnímají, ale já mám zesílené i to, anebo prostě neuslyším. Nečekám zázraky, když vezmu, že babča se se sluchátky nemohla dívat ani na telku, buď stejně nerozumněla, nebo jí to pískalo…tak tohle je i tak obr výhoda. Snad si zvyknu i na to, že mám pořád něco narvané v uchu, je to prostě takový ten pocit(kromě toho, že to tlačí) že máte třeba nacpanou vatu v uchu, takové to ,,duto". To je právě to, co se blbě vysvětluje😉To mi pořád dělá ten pocit, že kdybych si je z ucha vytáhnula, uslyším to kolem jinak, tak jako víc,,naživo"😏(i když ve skutečnosti slyším prd😛) Píšu ty postřehy sem, měla bych si je asi zapisovat, abych to pak dokázala všechno říct doktorce, aby mi řekla, jestli jsou to pocity jen moje, nebo to mají všichni a že to časem odezní. A nebo se tam musí ještě něco doupravit, třeba se to jednoduše dá, nebo už to jinak nejde.