Aktuálně: 2 334 inzerátů269 597 diskuzních příspěvků19 339 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 29.01.2026, 11:51:47 xxx.xxx.27.109
Sarah01:

To je právě tím, že dnes je ta móda Onesize nebo co. Já si loni koupila ve výprodeji košili XS, fakt nekecám, a to normálně nosím L. 😄 Všechno je hrozně široké, do svetrů v Takku bych se vešla dvakrát.

Oversize🙂A pak se budem hrozně divit, až se to vrátí do normálních velikostí😛jak nám nic nebude😏

S těma podprdama Jani. Pořád mám stejnou velikost, už asi 15let. Jenžééé🤔Koupím si vypasovanou košili pod něco…a najednou M sotva dopnu a celý život jsem měla S🤔Špéčky!🙄i na zádech a tam nejsou vidět😜

A Bobi jsi dobrá👍Dvoudílné plavky bych si neoblíkla ani omylem😏Se podívám na své břicho a ..chce se mi blejt, velebnosti"🤭Miluju svoje jednodílné plavky, už jsem si je koupila potřetí, ty samé😛Vypadám v nich jak normální člověk😉

lesnizinka
lesnizinka 29.01.2026, 11:25:11 xxx.xxx.27.109
Daja:

Hezký, ale nevěřím, že klučina modely dodělal až do konce bez pomoci někoho kdo ho naváděl, dospělák.

Mám to stejně. Já jsem nevěřící tak nějak od přírody, o všem pochybuju a nejvíc o tom, co nevidím zoči voči. Sledovala jsem pozorně to video a třeba ty šaty z ,,pytloviny" vyšly nakonec jinak, než to tam přikrádal. 

lesnizinka
lesnizinka 28.01.2026, 20:06:21 xxx.xxx.27.109

Niki, co ta Boženka?Trochu mě děsíš😔Nevím, v čem to spočívá, že se ti nezdá nevím, jak dlouho ta její změna trvá. Božka by potřebovala zhubnout, aby si něco neuhnala. Já vím, že mám nejmíň co mluvit, s tlustýma kočkama. To jen úvaha…třeba ji ,,jen"pobolívají klouby.

Sem ti říkala, že si s tím nemáš komplikovat život, až se k tomu dostaneš, tak to bude😛

lesnizinka
lesnizinka 28.01.2026, 19:57:02 xxx.xxx.27.109

Ahoj holky, jsem doma🙂Zkoušení…ani nemluvte😏Myslím, že my starší ročníky jsme na tom tak nějak stejně. V hlavě máme sebe..jen před pár lety😉A to tělo se pomalu, plíživě mění. Nemusí to být výrazná změna váhy, bych to nazvala spíš přesunem hmot. To, co bylo na bocích, je najednou na břichu a proporce se změní. Najednou vám nic nesedí všechno, co jste nosily a slušelo vám, ten styl vám slušel, je najednou divné. Tak to vnímám já😎

lesnizinka
lesnizinka 27.01.2026, 13:01:07 xxx.xxx.154.234

Honem jsem to tu přelousknula a trošénku jsme se v tom ztratila. Bobiš, co je špatně, však jsme si psaly, že teda budem ,,nastupovat" zároveň😉já pro sluchátka a ty do nemocnice…6tého ne? A ty nastupuješ dokonce už 2. tak to máš ještě líp, ne? Uf, to je hned teďka v pondělí😲To už ti klepe na dveře😏Jak psaly holky, se ani nestihneš nachystat😜To já se vždycky chystám, myslím si, jakový mám předstih, že mám všechno sbaleno a pak to vypukne: ježíš, já si neumyla boty, co v nich jedu😲Drapnu boty, letím je umýt do pracovny. Mezitím mi uteče do haly Gucci a nechce se nechat ,,vyhodit" z baráku, lítá po schodišti, že ona nejde. Když odlovím Gucci všimnu si, že jsem zapomněla zalít ty kytky, jak jsem se tři dny na ně chystala🙄 Tak letím ještě polít ty. Když konečně vlezu do garáže, spustit kočkám automatické krmítko, nechce se připojit k síti, hlásí problém. Nevím, jestli je správně natočeno kamerou, abych viděla na dveře a misky. Tak sedím v autě, nadávám já, nadává Tom, než se to konečně připojí. Tak zjistím, že trochu doleva, znova to letím ještě pootočit. 15 minut zpoždění. A tak je každý náš výjezd😛

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 22:06:41 xxx.xxx.154.234

Ronjo, mlha částečně byla, ale nic hrozného. Akorát kol Prahy sice 2st+, ale chumelenice😏

Nejsme na výletě🙂škola má výstavu v Senátu, takže jsme tu pracovně s ,,dětma", co tam vystupují. 

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 22:02:25 xxx.xxx.154.234
Orionka:

Ty šaty jsou krásné, určitě nebudete “out”. Ať si každý jde v čem libo. ( Na jednom “věnečku” byly slečny rozmanité, většině to slušelo, u některých jsem si říkala “ta snad nemá matku”. V Liberci bude Erotický ples. V čem byste šly na ten 🙂)?

Četla jsem to muži v autě a pěkně jsme se nasmáli při představě, že taky pošlete fotku, v čem tam jdete🤪

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 22:00:37 xxx.xxx.154.234
Ronja s motejlem:

Včera tam byla nechutná mlha, tak přeju, ať máte lepší počasí a výlet si užijete. 

Myslím, že kotník je horší než kostrč, je přeci jen namáhaný. Předpokládám dobře, že Vy si na něj nějaký Voltaren nebo něco takovýho nedáváte?

Nedávám, bo to doma ani nemám, nějak jsme to nikdy nepotřebovali. Jednou muž vyvalený kotník, tak jsem koupila octanový krém a když tak máznu ten. Ale samozřejmě: x krát jsem si říkala, že bych si to na noc mohla zkusit máznout a 100x jsem si na to vůbec nevzpomněla😏 takže ne, nemažu to ničím. Teta si nějakou tou mastí mazala bolavé koleno a vyrobila si růži. Doktorka jí pak říkala, že není první. Ale nebyl to žádný z těch gelů, byla to mast, jen na název si nevzpomenu😏

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 10:47:19 xxx.xxx.80.201

Jéé, to jste mi připomněla, že u nás přesně naopak. Obleva až teď, třetí den je. Včera ráno jsem ještě jezdila na ledu, na pěšině byla namrzlá silná vrstva a jak na to namrholilo, bylo to včera o zabití. Odpoledne bylo pak skoro 8st, tak to slezlo všechno, jsem se až dneska divila, že tak rychle. Pro změnu jsem jezdila na blacku. Já jak jsem mezi svátky práskla a zabolelo mě v kotníku, tak od té doby mě pořád bolí, asi nějaká šlacha natažená, natržená, to bude asi na dlouho. Bolí to při chůzi, hlavně za schodů a taky na omak. Ale noha je jinak funkční, dá se s tím chodit, vydržet to, není to strašná bolest. Tak doufám, že jste jen dotlučená, loket, kostrč, to taky bude nějakou dobu bolet🤔Budem v Praze teď dva dny, taky jste si to mohla naplánovat na pozděj😏

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 10:26:59 xxx.xxx.80.201
Buggyra:

Tak jsem objednaná k ortopedovi na středu. Bolest se od páteře nastěhovala do kyčle, odkud k té páteři vystřeluje. Chlap o víkendu říkal, že od pasu nahoru jsem nakřivo, a když se pokusím narovnat, páteř mi dělá esíčko do strany. Takže jsem usoudila, že to asi “nerozchodím”… no tak uvidíme, jak moc se pan doktor bude smát, až mě uvidí. Nerada bych si uhnala něco chronického.

Jo, něco takového, co mám já👎Určitě běžte, nestojí to za to🙄Pár dnů se mi to zdá lepší a pak to začne nanovo. Pořád si myslím, že přijdu na to, co s tím, ale za tu dobu, co to řeším…sama asi těžko. No, fyzioterapeut objednává tak za půl roku a ještě jsem to ani nezkoušela🤔To tady budu raděj denně skuhrat👎

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 10:22:34 xxx.xxx.80.201
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 26.01.2026, 08:13:30

To nemusíte být Pražák, já jsem z vesnice, každé zvíře bylo kámoš a domácí bych nedala, natož jedla. Taťka byl takto útlocitný, máme to s bráchou hlavně po něm. A mamka slepice taky nechává dožít, minulé pondělí našla jednu bez hlavy na hnojišti(asi kuna) odpoledne druhou roztrhaná záda u plotu - dravec, u nás řádí nějaký už asi dva roky. Takže ty chuděrky dožily brzy, mamce jich bylo líto😔Je sama, tak pokecá jen s Mandy a se slepicema. 

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2026, 21:08:26 xxx.xxx.80.201
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 25.01.2026, 18:19:41

Dejte pak vědět, co jste vybrala🙂Já jsem v tomto pako, do nobl obchodu prostě nevlezu, mám blok. Nesnáším, když si mě někdo všímá, případně mi zasahuje do výběru. Jsem raděj no name zákaznice nějakého řetězce, kde hned první prodavačce, co projeví zájem s díky poděkuju, ať mě nechá na pokoji a že když budu něco potřebovat, tak se ozvu😉

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2026, 21:07:45 xxx.xxx.80.201

Byli jsme na pohřbu, na trachě. Dostali jsme guláš, mě vůbec nenapadlo, že není hovězí. Byla jsem pořádně hladová, od rána do 17h jsem nejedla. Už ta šťáva se mi zdála ,,divná", ale to může udělat, že tam někdo dá i jiné, než běžné koření. Jak jsem vzala do huby to maso, okamžitě jsem to plivla zpátky. Čumím na mamku: kuva, z čeho je ten guláš? Ta že: jako z čeho by byl, normální guláš, je dobrý. Toto není normální guláš! Ptám se někoho z té rodiny…to je srnčí, chlapi nebožtíkovi střelili srnce. Nooo, tak děkuju, dám si jen chleba a vdolečky🙄

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2026, 16:17:54 xxx.xxx.80.201
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 25.01.2026, 12:24:39

Archer, každé maso má svůj specifický odér, proto žádné nechutná, nevoní, nebo jak to napsat…stejně. Ten králičí mi vadí, ze zvěřiny se mi navaluje, jen když kolem ní projdu, takže ne, špatnou přípravou to není. Stejně tak se mi chtělo blít, když jsem ohřívala kozí mléko psům na jogurty(co bych pro ně neobětovala😏) kozu, ovci, muflona a nevím co ještě bych nepozřela, tam je to s tím puchem masa stejné🤮

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2026, 12:23:23 xxx.xxx.80.201

Bobi, s kamarádkou je mi to líto😔a to je přesně to, o čem jsem mluvila. Není to ta kamarádka, co máš pořád, jen jste se seznámily na pobytu a sebralo tě, že je s ní takto zle. Stejně tak to mám já se sousedy, s lidma, které třeba potkávám jen párkrát do měsíce, ale znám je celý život. Nemůže mi prostě být jedno, že na ně dolezla hnusná nemoc😢

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2026, 12:04:43 xxx.xxx.80.201

Co se masa týče, nepozřela bych toho hodně a hodně jsem i ochutnala, ale více ne, nikdy. Zvěřina mi přes hubu nepřejde a je to chutí masa. Mimina všeho druhu bych do huby nevzala z principu. Ani zvíře, které jsem do té doby znala osobně. Králíky jím, protože vím, že to maso je zdravé, ale nemůžu říct, že bych si na nich pochutnala, vadí mi puch i to, že je to ten králík z králíkárny. Ryby jím, nechutná mi tuňák-steak, z plechovky jo. Nesnědla bych z principu humra, chobotnici, žraloka, velrybu…bylo by toho asi víc. Mám ráda krevety, nesnědla bych mušle, ty mi smrdí. Šneky jsem jedla, víckrát nemusím. Nějaké brouky či červy jsem zatím ni neochutnala a nevím, jestli bych chtěla.

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2026, 11:57:12 xxx.xxx.80.201

Ronjo, šaty moc pěkné, ne přehnaně nobl, do nich bych šla. Pokud nemusíte mít podprdu, nebo máte takovou, co pod ně jde, jsou fakt pěkné(taky bych takové chtěla, ale s mýma prsama, by to mělo tady k té modelce daleko🙄) Sestřenky chodí tady na vesnici na plesy pořád a vím, že každý rok kupujou nové šaty, takže ano, šaty se na plesy nosí i na konci světa😜Mini bych si na ples nepořídila, to se mi zdá nevkusné, i když já jako prcek zase blbě vypadám v dlouhých. Včera jsme byl náhodou a nečekaně na koncertě Olomoucké filharmonie(francouzskou filmovou hudbu hráli) Byli tam převážně lidi starší než my😉všichni tedy společensky oblečení, některé dámy i kalhoty, ale společenské prostě. To když jsme byli v Opeře, mladé Japonky tam přišly i v riflích😏

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2026, 11:26:33 xxx.xxx.80.201

Koze jedny😏Nechápu, jak můžete koukat na takového králičího ňuňánka a přemýšlet nad tím, že ho pak sežerete🤮😏

lesnizinka
lesnizinka 23.01.2026, 16:04:23 xxx.xxx.80.201

U nás taky ledovka nebyla, protože nebylo úplně zataženo, žádné mrholení. 

Tak čerstvě uřezaná, to je jasné, ale to mi tady nemáme, takovou možnost, tady tak blbý smrček maximálně😉V lese borovičku, ale tu nemáme už 20let.

lesnizinka
lesnizinka 23.01.2026, 15:39:50 xxx.xxx.80.201

Mamka měla taky jedli a v obyvču má max 22st a to jen ten týden přes Vánoce. A visel jak zdechlina, viděla jsem ho, blbě vypadal hned po svátcích. Všichni ostatní, co ji měli taky, nadávali stejně, už jsme to tu řešili. První kavkazské, co se sem vozily, vydržely krásné dlouho. Teď začne usychat ve chvíli, kdy ji dáte do stojanu. A stejně tak vůbec nevoní. Snad je řežou už v létě👎