Aktuálně: 2 746 inzerátů262 316 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 23.03.2025, 17:14:30 xxx.xxx.92.85

Ježíš jsem si vzpomněla: dneska ráno, protože byl ten hnusný vichr a já hodně podcenila oblečení, jsem změnila trasu a po dlouhé době šla i zpáteční trasu kolem potoka(ne ulicí) A viděla jsem u potoka pohozenou?😲 mrtvou rezavou kočku😢Marně přemýšlím, u koho jsem takovou kočku viděla🙄 

lesnizinka
lesnizinka 23.03.2025, 17:02:20 xxx.xxx.92.85

Ha, ha Bartoška😀 Koho by taky napadnul Bartoška…manekýn, jasně, vyloženě týpek na veterináře, komoušovského veterináře😏 Vy jste podobného znali? 😜U nás teda všichni vypadali jak ze Slavností sněženek😛

lesnizinka
lesnizinka 23.03.2025, 16:43:02 xxx.xxx.92.85

Zobrazilo Bobi, protože si pamatuju, že jsem si pořád říkala, že na něco, na něco…jsem chtěla ještě reagovat, jenže na co? 😛Nechtělo se mi číst pozpátku😊Ano, mě se taky zobrazujou ty vložky do bot, podložka možná také, ale to bych si já nekoupila. Ale když ty jsi pořád doma, třeba to využiješ, můžeš na tom třeba šoupat nohama alespoň u televize😉Měla jsem jedny boty, ne sice přímo bosoboty, ale trochu podobný princip, taková tenká podrážka, cítila jsem v tom každý kamínek a kořen v lese. Ještě v době, kdy jsem šmatlala s pejsama v terénu. Vůbec mi to nebylo příjemné a nechodilo se mi v nich dobře, ale byly celkem drahé, tak jsem prostě ,,musela"😏Když člověk nejde vycházkovým tempem v tom těžkém terénu, protože prostě musí s pejsama skoroběžet, tak dle mě nic moc. 

lesnizinka
lesnizinka 23.03.2025, 07:35:10 xxx.xxx.92.85

Niki, včera jsem říkala Tomovi, jak jsi se po zádech zapřísahala, že stačilo a už jsi našla místečko na další😏 A on: ještě jí něco chybí a já: kozu asi tetovat nebude, ale kočka myslím, tu asi ještě kupodivu😉nemá.

Po ránu 10st, ještě teplo, zataženo celkem, ale vichr jak kráva zase, to bude hnusná obchůzka, vůbec se teda netěším🙄

lesnizinka
lesnizinka 22.03.2025, 11:12:47 xxx.xxx.92.85

To je Bobi klasika, internet je nějaká časová ,,černá díra"Minuty tu běží jistě dvakrát rychlej jak normáně🙄 Dám  vařit brambory, však to chvíli potrvá, pak to stáhnu na minimum a dovařím. Tak jdu kouknout třeba sem, nebudu stát vedle s hypnotizovat 10minut hrnec. Nic neslyším pochopitelně, když se vrátím do kuchyně, že třeba už zevřely…tak už🙄 Voda vyvřelá, plotýnka zhaslá(plyn, naštěstí se sám pojistkou odpojí) Sporák mám zasviněný tím pádem imrvere😏

lesnizinka
lesnizinka 22.03.2025, 07:38:11 xxx.xxx.92.85

Čauky Bobi, jo, že je to maškarní ples jsi psala, to jsem zachytila. To se nijak nevylučuje s tím, jestli zahraješ či ne😉No však jo, podnikatelé, ti mají dary k daňovému odpočtu, ty leda houby😏Tak snad něco vyhraješ, alespoň😉 U nás měly být ráno 3st a bylo 10st. Sluníčko praží a už je 11🙂

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 22:13:23 xxx.xxx.92.85

Sardullah chtěla jsem ještě napsat, že jsem byla odpoledne venku hodit krmení rybám, nasbírat si sedmikrásky na sirup a byla jsem jen v tričku a v kraťasech a v pohodě se to dalo👍Jsem čuměla, když pořád straší ochlazením🙄

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 22:07:31 xxx.xxx.92.85

Já jsem tu databázi prošla hned, jak se Orionka zeptala, protože mi to něco říkalo. A taky jsem to nenašla, fakt nevím🤔

Děcko…tak to nehrozí, mě by pro změnu vůbec nenapadlo se na tohle dívat, ale to asi víte😉

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:35:45 xxx.xxx.92.85

Já jsem si to první myslela, ale vypadaly fakt mrtvé, nafouklé, šedé oči. Ale jsou na kompostu, pro jistotu, kdyby se probraly…😉

Tenhle skokan byl zrovna teda hnědý, ale opravdu ve vodě? To jsem nevěděla, já myslela, že všichni obojživelníci putujou z lesa😊

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:14:19 xxx.xxx.92.85

Buggyro, vždyť chodíte na jógu! A ta je účinnější, než ta moje dřina😏 Jenže mě to děsně nebaví, jóga myslím. Mám zařazené jen jogové cviky na protažení a bedra. Ale cvičit jen a pouze jogu je pro mě nezáživné. 

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:11:07 xxx.xxx.92.85

Bobi, uklízet ti teda nepůjdu😀 a ty tašky do tomboly ti alespoň hoši zaplatí? Pomáháš, šiješ věcné ceny, tak se doufám šábnete i o výdělek?😉A budeš i hrát? Zpívat? 

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:08:04 xxx.xxx.92.85

Chtěla jsem ti to Niki napsat, ale už jsi mě předběhnula. Že by jsi měla vzít ségru ne k mamce, ale k sobě za kočinama. A za druhé stejná otázka: co ti ještě chybí za obrázek?😜My sme to pozorovali v těch termálech. Věk lidí jsme odhadovali podle tetování. Respective: kdo neměl tetování, byl určitě starší než my. Pár odhadem stejně starých už mělo. No a mladí alespoň nějaký obrázek vždycky. Ale celkově tam jezdí jen důchodci, takže jsme zapadli i bez obrázků😜

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 16:57:33 xxx.xxx.92.85

Zatím kvetou jen narcisky a krokusky. Ale všichni jsou stejně ve vřesovišti, tam jsem viděla x čmeldů a včelky samozřejmě🐝To jsem zjistila, když jsem po příjezdu nemohla najít Gucci. Já se z té opice jednou picnu. Naposled byla na kamerách někdy včera v 10večer, což nám chodí na mobil. Jíst už vůbec nebyla. Jak jsem psala, soused nám sundal část plotu, sice to má zadělávat, ale jak jsem koukala o víkendu, mírně to zavírání fláká. Já jsem první letěla dozadu do domku, kde bývá Gucci zašitá nejčastěj. Nebyla, tak pokračuju zahradou nadole, vyřvávám, letím před barák na cestu, prohlížím křoví(byly tam jen sousedovic slepice) Vrátím se domů, mezitím si Tom v ložnici vybaloval věci, sejde dole a já na něj: nemám Gucci, já už fakt nevím, kde by mohla být?!? A on: zato já ji mám! Kde zase byla? Na balkoně, jako minule🙄Vůbec nechápu, co tam jako ta baba dělá? Tam nic není, čistě holý, vykachlíkovaný balkon🤔

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 12:47:16 xxx.xxx.174.197

Coudas tu nebyla,ani nepamatuju😟 Ale mlcim. Pisu na mobilu, takze tak vselijak🫣 Na rozdil od udernic, jsme se na to vybodnuli a byli 3 dny v Madarsku v termalech. Tom uz uvadal, potreboval si zadechnout, trochu zregenerovat. No ja sem si z pohybu do pohybu moc nepomohla😉 ale musela jsem - hory skveleho jidla, ktere navic nemusite varit😜 Rano pul hodiny intenzivniho plavani, po poledni 4km chuze na pasu + 10minut plavani na uvolneni a ochlazeni,  pred veceri 30 minut plavani. Vsechno ukoncovane sezenim v teple vode. Ja kratce, Tom tam vydrzi i pul hodiny. Uz sme na ceste domu a sic bude navrat do reality tezky, tesim se na kociny😼

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 12:13:28 xxx.xxx.166.169

Ale proc pred tim mrazem instinktivne nevylezly z vody a nescbovaly se zpatky pod vegetaci? Nejsou ochocene, tudiz zblble..

lesnizinka
lesnizinka 20.03.2025, 16:06:08 xxx.xxx.177.163

Když jsem před týdnem vyhrábávala kolem jezera, už se ukázal sem tam ztuhlý skokan. Před jezerem máme takové kalové předjezírko, kam se usazují nánosy, co potůček k jezeru vezme sebou, spláchlá zemina, nebo se předčišťuje kalná voda, co přitéká po deštích. Ještě jsem z vody s listím tahala kusy ledu. A s ledem jsem vyhrabala tři mrtvé ropušky a jednoho skokana. První mě napadlo, že se pod ledem, který tam byl dlouho… udusili. Jenže…přece tam ani neměli být, ne? Vždyť všechno to táhne k vodě až na jaře na páření, nezimují ve vodě, ne? Ještě se to nikdy nestalo, jsem z toho zdrblá ještě teď😢

lesnizinka
lesnizinka 20.03.2025, 11:41:12 xxx.xxx.177.163

Tape, ono se vždycky říkalo: ,,jé úplně blbej"😜 Dnes je to autista. Pravda, zní to líp😏

lesnizinka
lesnizinka 20.03.2025, 09:08:40 xxx.xxx.177.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 20.03.2025, 05:12:22

Jo, jo Dájo, už jsme hory. Dvě vesnice pod náma je černozem. U nás jen jíl a kamení. 

lesnizinka
lesnizinka 19.03.2025, 15:29:52 xxx.xxx.177.163

Jo, jo, Eurovize není ani tak o umět-neumět zpívat, je to show, cirkus. Mě to třeba vůbec nebere.