Aktuálně: 2 703 inzerátů262 716 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 18:48:36 xxx.xxx.91.1

Zapomněla jsem ráno napsat, že jsem u zubaře. Tak to nakonec dopadlo…katastrofálně 👎přišla jsem o stoličku😟Před rokem jsem se zubařky ptala, jestli se nedá ta korunka vyměnit, že mám ještě tu s kovem a jako alergik na nikl mám pořád problém kolem, bolavou dáseň. Už asi 20let, co mi je nasadila na 6 i 7 vpravo nahoře. Nic hrozné ale nepříjemné, občas jsem musela třeba týden vyplachovat Corsodylem, než se to zase na čas uklidnilo. Tak mi to zrentgenovala a prý, je pod kořenem zánět a stejně by se to mělo řešit. Tak, že to zkusí ztrhnout, přeléčit a dáme celokeramickou. Mezi dalším termínem, mi to začalo i hnisat, ale pak se to uklidnilo, pár měsíců už zase dobrý. Tak dnes jsem měla termín. Myslela jsem, že to někdy už dělala, nijak se netvářila, že nic takového nejde, teda rozhodně to neřekla. Já jsem se jen zeptala jestli je ta možnost a ona, že jo. Takže: dvě hodiny se urputně snažila sundat tu korunku a vytáhnout nevím čím vlepený čep(to lepidlo chci😜) Rozřezala ji, páčila, rozvrtávala, uřezala. Pak páčila podobným způsobem zase jinými nástroji ten čep, odvrtávala, čímsi to mlátila kovovým na pružinu atd, fakt dvě hodiny v kuse. Já už jsem myslela, že mi praskne lebku. Bylo to opíchané, nebolelo, ale ty rány byly děsné čekala jsem, že mi vymlátí i všechny ostatní zuby. Po dvou hodinách kdy už nemohla ani ona, ani já, konečně odsud vyletěl i ten čep. Stalo se to, co mě vůbec nepřekvapilo - prasknul kořen. Jde s tím něco dělat? Slepit? Ne👎 Následně ještě půl hodiny dolovala kořen, který nebylo za co už chytit, takže ho různě rozvrtávala a páčila kleštěma po kouskách. To už jsem začínala cítit, protože anestezie tak dlouho asi nezabírá. Nejhorší bylo ještě následné čištění těch děr, jak tam byl ten zánět, tak to čímsi rašplovala, to už mi bylo až blbě od bolesti, ale jsem si říkala, že to už nějak vydržím, že už přece musí být konec🙄 Kdysi jsem psala, že se zubaře nebojím, ani si narozdíl od mého muže nenechávám umrtvovat před každým vrtáním. Tohle…na konci už i bolelo, ale hlavně to bylo extremně nepříjemné, fakt jsem si myslela, že mi něco praskne. Čekám, kdy mě příšerně začne bolet ta díra, nebo hlava. Zatím teda nic, pobolívají mě zuby v dolní čelisti, jak se mi o ně zapírala🙄 A že mě objedná na příště, půl roku se to musí hojit a pak se tam dá dát ten implantát. Kouká na ten rentgen a že: on vám to nazaimplantuje. Proč ne? Protože pod tou vedlejší sedmičkou je ten zánět taky! A? No jedině vám to zkusím zase strhnout, přeléčit…Ty voe🙄 No v nejhorším budu mít nové naimplantované zuby rovnou dva. Jenže ne dřív, než za dva roky. Ta sedmička dolů v srpnu, pak dalšího půl roku hojení, půl roku vhojování implantátů a pak teprve nasazení nových zubů. Doprdelovic🙄

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 12:44:27 xxx:xxx.7e4b:6ab0

No,podle stylizace se slecna asi citi jako kluk, ale je tam dost vymluvny zaber na prsa, ktera tam preci jen nejaka ma😉 No a hlas.

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 10:42:41 xxx.xxx.91.1

Můžu potvrdit, Bobča vypadá s chová se mladistvě, teď má akorát plnější tvářičky😉 Alespoň není svraštělá😜👍

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 10:40:38 xxx.xxx.91.1
Orionka:

Jestli jsem dobře poslouchala, tak písnička je francouzská. Ve Francii jsou býčí “zápasy” jinak. Tam zvíře nezraňují, ale “kradou” mu mašle. Někde v Camarque. Možná kecám. 

Aha, tak po přečtení tohohle jsem si pustila i zvuk, francoužština je pěkná👍 Je sranda si na hudenbím pouštět písničky bez zvuku, že?😜 Ale muž na něco koukal v TV, nechtěla jsem mu to rušit.

A ani jsem nevěděla, že i Francouzi mají ,,býčí zápasy". Díky za osvětu. Já jsem těmhle záležitostem vyhýbám jak čert kříži, nesnáším takové týrání zvířat(myšleno to španělské) 

To je odpověď Bobi i tobě😉 Ano o býka, člověk je v tom dobrovolně. Pokud si chce nechat rozpárat prd.l, jeho problém👎

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 21:50:25 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 19.01.2025, 19:28:19

Dík za osvětlení👍 Dívka očividně😉oblečená jako toreador, to tam má taky nějaký význam? Jsem se trochu o býka bála…právě🙄 Tuto nechutnou ,,zábavu" nepochopím nikdy👎

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 19:22:01 xxx.xxx.91.1

Aha, já si to pustila dřív, než jsem přečetla, co napsala Coudas. Toreador, co je ve skutečnosti toreadorka, pustila jsem si jen video, neumím anglicky ani španělsky(nevím, jak bylo odezírat taky neumím😜) a s býkem uzavřeli mír?😉 Nevím, asi napoví text. 

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 19:10:41 xxx.xxx.91.1

Ručičky jsem nesledovala, ale pohybům u takto malého dítěte nevěřím. 

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 19:02:25 xxx.xxx.91.1
Orionka:

Snad jsem vás neurazila. Vždyť zpívají taky pěkně,  věk by taky odpovídal, písnička je hezká, klidně se k tomu přihlaste 😃

Teď jsem si představila to dítě s kočkou(měla jsem to bez zvuku) a přemýšlela, jestli jste si myslela, že je to Bobča😜 

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:50:44 xxx.xxx.91.1
kometa:

Zpívám jenom mezi kolegy. A ti vědí.😉A občas se i chytím. Jako že se dokonce i můžu poslouchat.🙂

Reni, tak to s tím zpěvem nemáte tak špatně👍 Já krákorám jak vrána, nevyzpívám nic, v životě bych před lidma hubu neotevřela😜

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:41:52 xxx.xxx.91.1

Dneska se mi povedlo vytopit pracovnu🙄 nic hrozného, ani není podsklepená, jen jsem si přidala práce, všechno pak vytřít🙄 Přišla jsem ráno z obchůzky a že než se převleču, hodím si do výlevky na WC konvičku na kytky, napustit si vodu. Pustila jsem ji malým čůrkem, ať to všude neprská. Do toho se tam motá Viktína, tak jsem mu dala do misky a šla snídat. Já pochopitelně téct vodu neslyším. Tom už blízko nebyl, takže vodu taky neslyšel. Snídáme, čumíme na tenis, v přestávce odnáším nádobí, hodím okem k pracovně a vidím vodu, které už teče do kuchyně. No jasně, v ten moment už mi svitlo, brzo😜 Vytopená výlevka s kočičím záchůdkem, polovina pracovny, hodinu jsem to vytírala🙄 Nevím, jestli se nezdujou obložky, pod které to nateklo, ale jinak jsem žádné škody neviděla. Šíííkovnááá👎

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:10:11 xxx.xxx.91.1

Jéé, Nikča už dodává fotos👍 když jsem na ně koukala, připadlo mi to jako léto👍 Hezky slunečno, paráda. No jasně a pizza, děláš chutě😉 no dneska už mám s jídlem utrum😛

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:04:26 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 19.01.2025, 17:22:16

Kouknula jsem na to až teďka…ježíš to je ale blbost, vůbec by mě nanapadlo to řešit. Jako vtípek dobré. Jako-že by to nělo být pravé? Hm, možná tak pravý animák😛Vždyť to úplně mlátí do očí😏 Když něco takového na mě vykoukne, zrovna to odrážím, já na tyhle kraviny nejsem.    

lesnizinka
lesnizinka 18.01.2025, 16:23:01 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 18.01.2025, 16:05:36

Bože jakový pracant😏 já jsem byla ráda, že jsem si to vůbec stihnula poslechnout😎 Nejsem žádný hudební znalec, ale myslím, že hrajou dobře…hrajete hezky Bobi👍

lesnizinka
lesnizinka 18.01.2025, 16:17:14 xxx.xxx.91.1

Tak za jedno Bobi, jak se říká u nás: tos koupila capa😜(myšleno mě😏) Já jsem včera neměla moc čas, protože chlapi mají dneska tenisový turnaj(Tom pořádá) takže jsme ještě něco chystali, já rozvážela mamkám na vaření(moje pekla buchtu, tchýně dneska omáčku a knedle, já polívku a maso k omáčce a večer jsem ještě pekla štrůdly) a dneska jsem ráno valila ještě k řezníkovi pro to maso, honem to dát všechno vařit do obr hrnce a kroupy. Mezitím milion sportovních přenosů a jelikož mi v kuchyni nejde telka, tak pořád lítám jak blbec do dveří a čuměla alespoň v jídelně. Sedla jsem si až ve 14h k dalšímu sportu😉

Tak už jsem konečně poslechla ty tvoje písničky😀 U první jsem nevěděla, kde najít tvůj hlas, u té oblíbené jsem ho konečně poslechla(zpíváš moc pěkně a nekvičíš😜👍) a pak už jsem ho dokázala identifikovat i v těch společných písničkách. No ale byla jsem zklamaná😟 já se těšila, že tě i uvidím a čumím, mp3…ježíš já jsem blbka, však psala, že to je😎 Já vím, co to je, ale nikdy jsem to neměla, ani nepoužívala, tak mi nějak zprvu nedošlo, že to není video😛

Ještě musím odbordelizovat kuchyň🙄

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 22:07:26 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 16.01.2025, 21:50:36

Nevím, všechno jsem neotevírala. Ale miluju film, Moriconeho i nepřekonatelnou verzi od Špinarky👍

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 21:53:45 xxx.xxx.81.35

Ha, ha a  my ostatní už ani nebudeme muset jezdit😜Ještě dohodí fotky Nikiš a jako by sme byly👍 viď Bobi😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 20:18:08 xxx.xxx.81.35

Niki, s tím žebříkem jsi mi připomněla, jak jsem si vždycky říkala, proč jako někdo spadne ze žebříku?!? Za poslední cca měsíc, jsem asi třikrát málem spadla ne ze žebříku, ale ze schůdků, kde mi nějak ujela noha, nebo jsem neodhadla další stupeň a šlápla mimo…Zatím to skončilo jen sedranou holení a úlekem, ono to není naštěstí vysoko, když tak🙄

No…nožky raděj nesmáčej sim tě a jak píšou, na Etně se momentálně lyžuje, takže zimní bundu a hlavně pořádné boty!

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:24:02 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.01.2025, 16:20:25

Jo, ten opravdový😛 tak ten určitě😄