Aktuálně: 2 298 inzerátů289 458 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 21.04.2025, 15:51:31 xxx.xxx.95.58

Eli, teda typický příklad člověka, který sportu totálně propadne(a ještě tam jde uštvat i pejska😏😜) Šílená, fakt, že jo, já si to nedokážu byť jen představit😲Včera půl dne sezení na návštěvě na zadku. Ráno skoro půl hodiny cvičím (20-25minut) posilovací, protahovací, dřepy, výpady atd… pak se nachystám a jdu na okruh rychlochůzí ven, 3km. Dneska po té včerejší sedánce, mě tak v polovině bolely stehna, až jsem zjistila, že zpomaluju a musela vědomě zabrat. Jsem zřejmě jediný člověk na světě, který tréninkem podává nižší a nižší výkony🙄Chodím dva a půl roku. Denně. Vyjímka je jen, když jsme na cestách. 

lesnizinka
lesnizinka 21.04.2025, 15:43:24 xxx.xxx.95.58

Niki: nemusíš tak vyčesávat😛 Já teda určitě nemusím taky🤪Ano, po slezení z pásu se trochu chvíli hlava motá, vždyť ti přece ,,ujíždí" podlaha pod nohama a pak zase ne. Chvilku trvá, než se s tím tělo srovná. Tak hlavně konči s tím, že se pořádně vyšlapeš a končíš na nejnižší rychlosti, kdy se pás už jen šourá. 

lesnizinka
lesnizinka 21.04.2025, 15:36:26 xxx.xxx.95.58
Fíkovnice:

No…a že odešel Franciscus na Velikonoční pondělí, mi přijde zvláštně symbolické (vím - věk, nemoci, ale i tak…).

Měla jsem jej ráda…😢

Nemůžu říct, že bych ho měla nějak ráda, tedy spíš jako člověka, nejsem věřící. Ale ze všech příšerných papežů minulosti byl nejnormálnější. Oni takto staří a nemocní lidi, si to umí tak trochu zařídit, přivodit sami. Myslím, že jemu se myšlenka umřít na Velikonoce líbila, stav špatný, tak proč neumřít na Velikonoce, že?

lesnizinka
lesnizinka 21.04.2025, 11:09:41 xxx.xxx.95.58

Čau holky, u nás dneska takový příjemný den, sluníčko napůl, ale hlavně, že nefučí, za tři týdny neustálého vichru už jsme toho měli plné zuby. Takže hezký den přeju i vám👍My jsme vždycky v pondělí vyráželi se psy někam na výlet do lesů, mimo civilizaci - nesnáším opilce, takže Velikonoce jsou u nás zrušené od mých cca 16let😎Za chvíli vyrazím do zahrady, něco vymyslím, třeba jen vyrýpu pampeluchy z kytek(myšleno aspoň někde) a vyčerpám zase nějaké ty kaly z jezera - mám to vychystané. Niki, příští týden má být ještě chladno, ochlazení, tak nemusím kobču dočista😉

lesnizinka
lesnizinka 18.04.2025, 15:47:52 xxx.xxx.95.58
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.04.2025, 14:49:22

No co, alespoň je sranda🤪

lesnizinka
lesnizinka 18.04.2025, 14:44:43 xxx.xxx.95.58
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.04.2025, 12:59:25

Jani, píšeš bez brejlí?!?😜Máš to přesně jak já, když píšu na mobilu, spěchám a nezvětším si to, abych to po sobě přečetla😉 No nic, uklízela jsem, pořád prskalo. Ve chvíli, kdy jsem se vychystala ven, začalo celkem pršet. Ve chvilkách, kdy nepršelo, jsem podběrákem lovila žabince a nakrmila rybky. Jen doufám, že okounci, ti moji miláčci, nevlezli někam k tomu čerpadlu😲 Oni jsou strašně zvědaví. Dneska není slunko, tak je ve vodě právě nevidím🙄i kdyby tam v pořádku byli. Šla jsem do domku bráchovi pro pilu, a posbírala jsem ve skleníku slimejše pro sousedky slepičky. Když jsem koukla na nádrž na vodu(v noci napršelo 8mm🤔) tak si říkám: do večera má ještě prskat, co kdybych tam nainstalovala svod konečně?? Tak jsem tam vylezla(dvakrát, nevzala jsem si jistící šroub🙄) tak mi to ani tak dlouho netrvalo, mohlo to být už sakra dávno👎Vzala jsem pilu a slimejše a šlapala k sousedce. V půl cestě leják, normální pršení. Já byla šťastná jak blecha, že jsem tam ten svod dala👍😀 Což mě přešlo po návratu domů, protože jsem si uvědomila, že jsem nezavřela dole ventil(kohoutek) debílos😠Tak jsem letěla v dešti..už převlečená na doma do šortek, jen jsem si nazula žabky, dozadu to utáhnout. Jasně, už to bylo doteklé do výšky kohoutu a valilo to do odpadu. Naštěstí asi za hoďku přišel lijavec ještě větší. Sice krátce, ale pršelo dost, ne jen smoklení. 

Bobi to nase.e viď?!?😏Ještě, že máš fůru času to spisovat znovu😜

lesnizinka
lesnizinka 18.04.2025, 10:50:31 xxx.xxx.95.58

Zatím se nikdo neukázal, takže dopíšu co mi na jazyk přijde 😉Tak ne, že by mi práce ubývala, ale úspěšně si jí přidávám😏Předevčírem jsem stříhala růže, v šortkách, takže večer jsem měla nohy samý šrám, tak nějak není místo, kdy bych neměla👎Ukazovala jsem Tomovi: au, au mám dopíchané celé nohy! Hmm…a nic. Ukázalo se to ale hezky ráno, jak zbytek kůže zblednul a škrábance hezky zrudly. ,,Proboha, to co zas máš!?" Tak ani jsem ti to večer neukazovala, žééé?!? Takže včera jsem místo dodělání růží přitáhla z domku litinové čerpadlo do jezera, nainstalovala hadici savici a jala se čerpat bordel ze dna, protože ještě není nijak teplo(jo, je, ale bude hůř) a jezero je zažabincované až hrůza. Jenže Tom měl tenis a ono je potřeba, aby ho na laně tahal z každé strany jeden - posunoval prakticky středem jezera, kde je logicky bince nejvíc. Jeden provaz se mi povolil po chvíli…a čerpadlo ho nasálo. A bylo dočerpané👎Naštěstí rozmontování nebylo až tak složité a já jsem pak vykoumala omotávání provazů - tam za kus dřeva, tam za zahradní kolečko, aby se mi neprověšovaly. Bylo to náročné, lítala jsem asi tisíckrát kolem jezera, ale něco jsem vyčerpala. Je to tam - po Velikonocích budu pokračovat. Dneska fouká nejmíň za dní a já potřebuju ještě shrabat a odvézt poslední zesekané rostliny…co se snažím už těch 14dní, ale za jedno fučelo, za druhé stejně nebyl ani čas - pořád se dělalo něco jiné. Niki, mám po půl záhonech(kytek) rozplehněný ostružiník a musím to prolézt z postřikovačem a štětcem(už asi třetí rok po sobě, nějak bez výsledku👎) aby se nešířil dál a dál. V tom větru to nešlo, teď zas prská, dopadla bych stejně jako ty😏Každý den přilezu domů po 20h, předevčírem v půl deváté, včera bylo zataženo, tak byla tma trochu dřív a jak jsem si myslela, že však barák uklidím večer…tak asi těžko, protože právě,,večer" už není v 17h, což by se mi teď zrovna hodilo😉

lesnizinka
lesnizinka 18.04.2025, 07:39:45 xxx.xxx.95.58
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 17.04.2025, 19:08:32

Nikiško, tom běhá pravidelně, denně - venku by ho ofouknulo. Já jsem běhala před pár lety: tři kilometry 4, 5 a byla jsem čím dál horší, fyzicky jsem to nedávala, moje kondice nešla nahoru, ale dolů, nateklo mi břicho vodou…Tak jsem toho nechala a teď už jen chodím, 3 rychlé kilometry ráno. Když leje, což je u nás jednou za 10let, jdu to odchodit na pás. Pohoda, nevím kde ho máš, my před ním máme telku, takže se zabavíš a ujdeš(uběhneš) jako nic😉Slepičky určitě vyfoť👍Se sžíváním nové-staré je to vždycky potíž, mamka je chodívala profackovat snad měsíc😏Pak písnu víc, musím cvičit🙂

lesnizinka
lesnizinka 17.04.2025, 16:39:39 xxx.xxx.95.58

Tak Bobča vzkazuje, že stále se moc nehýbá a chodí v předklonu. Tři kapačky denně + nějaký oxy…Bohužel, neurochirurg bude až příští! pátek, takže si tam hezky pobude…Jsem jí říkala, že něco takového si ani neumím představit…tedy já, co v nemocnici nebyla nikdy a jen doufám, že to tak i zůstane. Ale jo, usoudila jsem, že když se nemlže hýbat, je sama, tak je to vlastně jedno ba naopak…postarají se o ni. Má noťas a jak bude jen trochu schopná, tak se připojí. 

Jani, krom toho slibu (a hermelínu, jak píšeš) vůbec netuším, co ta funkce obnáší?😏

lesnizinka
lesnizinka 16.04.2025, 17:27:06 xxx.xxx.95.58

Aha, to mě mrzí, snad bude líp. A třeba ji vzpruží vnučky svatba🙂prarodiče to myslím prožívají víc, než rodiče🙂

Bobča zatím neví nic, stav…snad o malinko lepší, ale žádná hitparáda zatím🙄

lesnizinka
lesnizinka 16.04.2025, 10:38:51 xxx.xxx.95.58

Tady se v tichosti chystá svadba?!?😀👍Evi s mamkou doufám už dobé🍀

Bobča psala k večeru, že je na opiátech a neví, co dostává v kapačce, byla na rezonanci, výsledek buďto ještě neví, nebo nenapsala. Uvidím co písne na dotaz. 

Já klasicky lítám mezi zahradou a bordelem v baráku, dodělávám ta okna( i ta, co běžně nemyju) Některá ale stejně asi vynechám, ta co jsou na terasu a stejně nejsou vidět - ta umyju, až se budu nudou kopat za uši😉

lesnizinka
lesnizinka 15.04.2025, 07:33:25 xxx.xxx.95.58
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.04.2025, 00:32:09

Na kapačky. 

lesnizinka
lesnizinka 14.04.2025, 23:52:05 xxx.xxx.91.175

Čauky Jani, tak super, ze se mas dobre…teda alespon to na me tak pusobi. Odpovim za Bobcu, protoze tu rovnou mam vzkaz pro vsechny: Bobca se bloknula uplne, musela si zavolat rychlou…takze ano Jani, zada👎Ozve se sama hned, jak bude moct. Pisu uz z postele z mobilu, sem zachrapala u telky a nasla to az ted🫣

lesnizinka
lesnizinka 14.04.2025, 22:44:32 xxx.xxx.91.175

Ježíš, já nevím, co je smýkadlo?!?🤔Máte pravdu lykoso, už jsou, našla jsem je na tom křenu, co sotva vykukuje ze země…mrchy malé😠zase mi sežerou vysetou rukolu👎Musím si vzpomenout to přikrýt dřív, než vyčuhne😏

Archer tu řepku u baráku nezávidím, v létě je to děsný smrad💩

lesnizinka
lesnizinka 14.04.2025, 16:27:00 xxx.xxx.91.175
»
Odpověď na příspěvek uživatele lykosa z 14.04.2025, 14:13:23

lykoso, nepletete si brouka? Dřepčík je ten pidi brouček velikosti špendlíkové hlavičky, kterého právě můžete vidět na té řepce, jak napsala Archer, když do ní brnknete, vyskáče jich hejno. V trávě si ho nějak neumím představit(že bych viděla) Archer, vy máte doma řepku?😲Mrknu na křen, to je jediné, co trochu vypučelo a na čem by u mě dřepčík mohl být. 

lesnizinka
lesnizinka 14.04.2025, 10:09:48 xxx.xxx.91.175
lykosa:

Já je už vidím často.

Na čem? Vždyť v zahrádce ještě nic neroste, teda u nás ne. 

lesnizinka
lesnizinka 13.04.2025, 17:00:34 xxx.xxx.91.175
Verun:

Musíte věřit, že je to orlí pár…dojít se tam dalo ale odletěli…okruhem se sice vrátili,ale každý posedlal jinam.…..mobilem to prostě nejde.

Obrázek Obrázek

Fíha, závidím, to tu nemáme(nemáme vodu široko daleko)😟

lesnizinka
lesnizinka 13.04.2025, 16:58:06 xxx.xxx.91.175
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 13.04.2025, 09:16:37

Slimáci. Řádí v noci. To máte dobré, já jsem měla vloni takovou invazi, až jsem je po dvou dnech už nenašla…kedlubny👎Na modré granule mi sra.. z vysoka😏