Aktuálně: 2 699 inzerátů262 856 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 19:11:10 xxx.xxx.88.102
J5:

Ano to je fakt, právě proto považuji za vhodné důrazně jim připomenout jejich místo ve společnosti. Funguje to navzdory novým teoriím. Například mé děti ani vnoučata by něco takového rozhodně nenapadlo, tedy alespoň ne v přítomnosti dospělých.🙂Teď to rozhodně neplatí pro Vás žínko ale musím zdůraznit, že vnoučata jsou vesměs vychovávána v současném století.

Souhlasím, jen jsem chtěla upozornit na ten rozpor. Neuvažuje, neodpovídá jako dítě. Když jednou ano, tak se všichni diví. 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 19:08:16 xxx.xxx.88.102
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 18:44:25

Tak použiju vaše uvažování: a proč by to dítě mělo věřit, že jste dospělý člověk? Napsat sem přece můžete cokoliv.. 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 19:02:02 xxx.xxx.88.102

Já jsem střelila od boku, netuším, protože domácí prase se chovalo rok. A to sádlo se tedy bere odkud, 5měsíční prase, přece nemůže mít dost sádla? 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 18:32:43 xxx.xxx.88.102
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 03.01.2025, 18:22:45

Jen podotknu, že právě takto se děti vyjadřují… 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 18:26:03 xxx.xxx.88.102

Souhlasím, na tom jsme se myslím všichni shodli, že divně smrdí. Respective: mě smrdí čerstvým prasetem o což, ale já zrovna nestojím😉 Vy možná poznáte nekastrované prase(já ne)  A teď hodím domněnku, dohad, co mě v tuto chvíli napadlo, možná úplně mimo. Není možné, že by ta prasata nekastrovali jako mimina, ale třeba střelím, v roce, aby díky samčím hormonům, víc, rychlej, vyrostli? Ti čuníci? 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 17:56:46 xxx.xxx.88.102

Opět: napsala jsem plné ATB(toho jsme se v mediích naposlouchali, načetli dost) Nechali se udělat rozbory a…nic. Nesmí tam být, v mase. Ona by to Bodlinka vysvětlila, jak to funguje. Ale podstatné je, že nesmí být v tom mase. Tak si kupte kilo toho vepřového, pošlete ho do nezávislé laboratoře a nechte udělat podrobné rozbory. Pak nás prosím poinformujte. Popravdě a s důkazy v ruce. Takhle to napsat, stylem, všichni nám lžou…nezlobte se na mě, ale to je…dosaďte si sám. 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 17:32:03 xxx.xxx.88.102

Ale to jste nijak nevyvrátili(oba) co jsem psala já. Že naši chovatelé vyváží svoje maso na západ, kde za něj bude mnohem větší zisk. Čím se to pak nahrazuje, je celkem jedno. Jediné co se mi nelíbí, je to konstatování například o krmení sajrajtem, protože maso prochází hodně přísnýma kontrolama a chtělo by to nějaké důkazy. Pohádky tom, jak je kuřecí z Ukrajiny plné ATB, už jsou za náma. 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 16:38:08 xxx.xxx.88.102
Anonymní:

Nejsmutnější je, že víc jak 60 % vepřového se dnes dováží z cizích zemí a naše se vyváží do ciziny, bere to někomu hlava? …proč se toto vůbec děje.

Obrázek

Proč? A vy si snad věříte těm řečem o tom, jak jde producentům, v tomto případě vepřového, o blaho českého národa? Kolik vám je? 😏 Vždycky a v prvé řadě jde o zisk, takže kvalitní (snad) české vepřové prodávají za velký peníz někam do západní Evropy, kdežto k nám se pak doveze levnější odněkud z východu. Tedy neznamená, že nutně horší, protože je tam zase levnější pracovní síla. 

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 16:15:16 xxx.xxx.88.102

Jsem jedno velké ucho…aha, už čtu, takže dobrý. Teda teďka zrovna nééé, ale kdo chce kam😜 To ti rozgňábil, ono se to zase uklidní, jen bys právě měla zůstat alespoň chvíli v klidu. No tak až v noci teda, pokud neplánuješ nějaký postelový tělocvik😛

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 12:38:45 xxx.xxx.88.102
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.01.2025, 12:04:47

Fakt? Zase jsem něco zapomněla?🙄 jsem hrozná😛 Tak to by bylo super👍 No a už je to tady…jsem zvědavá kurňa😜

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 11:24:03 xxx.xxx.88.102

Včera jsem zapomněla napsat. Bílá volavka tentokrát neseděla, ale letěla nade mnou, takže ji nejspíš vyplašil někdo jiný. Koukla jsem nahoru a říkala si, že chvalabohu zrovna lítá🙄 V našich končinách jdu a v zorném poli se mi u potoka něco mihlo. Tam v těch místech, už není potok tak hluboko pod cestou. Zároveň s myšlenkou, že ta barva vypadala jako ta ,,hnědooranžová", co je na ledňáčkovi, otočím hlavu k potoku a na větvi cca 3m ode mě sedí ledňajz😀 ,,Jéé ahojky, to jsi ty? Neboj, valím dál, klidně seď" Neuletěl, možná to byl ten ,,náš". Fotka mě napadla, ale jsem si říkala, že bych ho zbytečně vyplašila už tím, že bych se u něj zastavila, tak jsem ho v nechala v klidu shánět snídani😉

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 11:08:37 xxx.xxx.88.102

U nás taky visí😛 včera jsem prala dvě pračky, nám to schne rychle v hale, teď jsem hodila třetí s povlečením, musím sebrat a vyžehlit to visící…těžko se přemlouvám😏

lesnizinka
lesnizinka 03.01.2025, 10:57:12 xxx.xxx.88.102

U nás večer zasnížkovalo, nestojí to za řeč, jen poprašek. Je to hezké(koho by napadlo nafotit, že?😏) Ještě se drží, ale je skoro stupeň, vysvítá slunko, tak bude za chvíli asi po😕 Ráno jsem spěchala, kvůli čumění na tenis jsem měla zpoždění a všichni sousedi umetali sníh ve vchodech, tak jsem jim přála a to mě zase zdrželo…Tom chtěl jet na tenis, že: boha kde si, dneska chystáš snídani a zrovna dneska má rozkecáno😉

Niki, jestli jsou to šlachy, nebo zlomená kterási ta kůstka v nártu, co má dneska taky snad každý, tak dostaneš možná i škrob, nebo ortézu, či co se teď dává. Známá měla nedávno, měla něco takového, mamka referovala, no nedokázala to identifikovat😏 Neboj, to nic nebude😉 Předevčírem by Tom běhat na pásu, vyleze ze sklepa a pajdá, že nemůže na nohu. A to jako proč? ,,Mě něco píchlo nebo přeskočilo tady(kazuje na konec holeně, než začne nárt) a nemůžu šlápnout na nohu!" Že by to bylo z toho, jak mě už 14 dní bolí koleno?" Určitě, šetřil jsi sis to koleno, nějak pitomě vytáčel nohu a natáhnul jsi si sval, šlachu, o které jsi ani nevěděl, že ji máš😉 Pajdal celý den, nemohl sejít-vyjít schody. Na druhý den chodí normálně. Zázrak, doufal jsem, že se ráno probudím a bude to pryč a rychtyk, dobré👍 Myslíš, že mám jít běhat do sklepa? Si prdlý? Na pátek nahoukáš všechny na tenis(čtyřhru) a zase si domrtvíš tu nohu?!?🙄 

Jako vím, že s tím tady prudím jen já😏 ale nevíte někdo, kde je zase Buggyra? 😲

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 22:47:29 xxx.xxx.88.102

Ne, chápu ho naprosto správně a nechápu, proč máte potřebu se ke mě vyjadřovat. Začala jste to vy, vaší větou. Já o vás nemluvím.  Nehodnotím co děláte, píšete, co si myslíte. Pokud nechcete lidi nasr.., tak se toho zdržte také. 

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 20:12:05 xxx.xxx.88.102

Když začaly ty celodenní mrazy, tak jsem nevydržela a vyštrachala krmítko. Mají tam semena, ořechy a jablíčka. Zatím jsem tam jiného ptáka než koňadry neviděla😏 Ty jsou tu všude, asi teďka předčily i kosy, kterých tu bylo pár let bezpočet. Ráno ve vrbičkách, které mám pod oknem, při čištění zubů sleduju kosy, koňadry a dneska byly i modřinky. Sýkorky něco vyzobávají na těch vrbičkách, kosové spíš od potůčku pod nima. V trávníku většinou zobe mravence žluna. 

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 19:19:54 xxx.xxx.88.102

Holky, Lupusi, tak vidím, že je nás tu asi 6, co na to má odlišný názor. Bála jsem se, že jen Varaxi, která to myslím napsala jako první a já. Lído, přiznám, že jsem si teď našla, kde to vlastně bydlíte…čistě jen ze zvědavosti. V tomto koutě Česka jsem zatím nebyla😊 Ale nepište to prosím sem, i když chápu vaši pohnutku. Mluvím z vlastní zkušenosti👎

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 15:18:34 xxx.xxx.88.102
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 02.01.2025, 15:03:27

Mě vadí, vadili spíš lidi, co si zjišťovali, kdo a co jsem, kde bydlím atd. O Stelle jsem zatím nic takového nezjistila, takže nemám proč tady hysterčit. 

Nečtete očividně moje příspěvky poprvé, tak jste jistě postřehla, že se většinou vyjadřuju po našem. A u nás by mi opravdu nikdy z huby nevypadla věta: brát si někoho do úst. A rozhodně by to nevystihnulo to, jak bylo myšleno. 

pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká - opravdu nic jiného nečekám? Byla jsem dneska na foru o mase, napsala jsem svoje zkušenosti a kupodivu četla, i co mají za zkušenosti ostatní. Takže jak vy si dovolujete konstatovat, hodnotit, přeberte si, co já kde čekám či nečekám? Takže jestli vás urazila vaše huba, mě uráží, že hodnotíte, co já kde dělám, zřejmě i na co myslím. Já jsem nikdy o vás tímto způsobem nepsala, tak tak o mě nepište ani vy. 

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 14:55:34 xxx.xxx.88.102
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 02.01.2025, 14:43:26

Umíte psát i normálně, tedy odpovím, jako každý slušný člověk. Pochybnosti ke Stelle jste vyjádřili na pokecu, stejně jako tady, snad 100x už. Nějak nevím, co s tím chcete dělat? Znáte se s moderátory, to už jsem pochopila dávno, může ji zablokovat jak tvrdí, kvůli falešné adrese. Pokud to pravidlo existuje, tak asi může. Nebo si pak už nejsem jistá…jestli se někomu znelíbím, tak mě na jeho žádost taky zablokuje? Je tu x lidí, co o nich nevím skoro nic (ano, protože to na sebe nevykvákají, vím) pak lidé, co o sobě už napsali tolik protichůdných věcí…a světe div se, nikdo je neblokuje, jako podezřelé …vlastně nevím z čeho Stellu podezříváte, ze špionáže, či co?  Chodí sem nepřihlášení, nebo i ti, co třeba jen čtou, ani nepřispívají, víte o nich, proč sem chodí? 

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 14:41:17 xxx.xxx.88.102

Mě ale zase vůbec nezajímá to vaše slovíčkaření. Podstata věci tkví v tom, že jste si mě vzala do huby, aniž by vám bylo prd po tom, co já kde dělám. Prostě si mě nevšímejte, děkuju.