Aktuálně: 2 324 inzerátů269 889 diskuzních příspěvků19 344 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2025, 10:44:21 xxx.xxx.89.92
Coudas:

Bobco je to paráda. Ty kapsy, na kresle a na gauči zboku, to je na pivo? 🤭

To je vidět, na co ta osoba myslí😏 na knížku samozřejmě😜 Viď Bobi?!?😉

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2025, 21:14:22 xxx.xxx.89.92

Bobi ta s laclem a kočičkou…to je nádhera🤩👍 Ta se mě líbí moc🙂 Teda všechny samozřejmě, ale tahle nejvíc👍 Nechceš boha říct, že jsi to ušila za včera😲

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2025, 21:09:49 xxx.xxx.89.92

S pálkou, jasně, vždyť vidím, že jsi to ty😜🤣(kdyby jsi napsala, že je to Santa, taky uvěřím…může to být kdokoliv😛)

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2025, 15:29:13 xxx.xxx.89.92
janaa:

Já myslím,že naprostá většina “ukradených” psů je prostě ztracená. Protože většinou jsou ukradení ti, co se občas šli projít,ale jen kousek,a zase se vrátili…viz jandák a jeho celorepublikovaná masáž,jak někdo ukradl toho NO ze zahrady, joooo,špičkovej pes, špičkovej pes pravidelně lítal po okolí. Teď se hledají dva novofundlandani, už jsem taky viděla, že šli max na náves, a pak se vrátili…furt dokola,prostě takovej pes může zmizet hned. A samozřejmě říct,že někdo psa ukradl, je jednodušší, než si říct,že jsem debil,že jsem psa nezabezpečil

A doga.

lesnizinka
lesnizinka 25.01.2025, 15:19:12 xxx.xxx.89.92

Coudas díky za vysvětlení👍 jsem právě koukala vedle na tu holku v helmě: ,,hm, to je nejspíš nějaká hra?" ale nechápala jsem, proč ty taky masku nemáš, co je to teda za divnou hru😛 Samozřejmě, že když jsi napsala softball tak vím, ale nějak víc neznám, spíš klasický baseball a ani ten mě teda nebaví. Ale ranařka jsi teda pořádná👍 se tomu pytli už nedivím😜

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 22:48:30 xxx.xxx.89.92

A ještě dodám, že lepší tohle, než blbá hlava🙄 Včera jedem do toho Brna a já už cestou přemýšlím, kam zajdem na ten oběd a říkám si: půjdem do té japonské restaurace (Kobe) a já si tam dám to skvělé kung pao, mohly by sme s mamkou i napůl, je toho hodně. Chodíme po těch obchodech a uvažuju, kde přesně je ta restaurace, tam nahoře, tak jako v rohu…koukám zespoda na ten vrch a: ty voe😲 to je v Praze na Chodově!🤣 Debil🤣 A já si tak dělala chutě😟 Ale teda jídlo jsem i tak měla nakonec moc dobré: vepřová líčka s čočkou na medu a zázvoru s kaší👍

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 22:41:19 xxx.xxx.89.92
Coudas:

Respektuji a chápu.  Bohužel jdu proti všemu. 

Obrázek

Nechceš k tomu dát popisek?😏

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 22:40:16 xxx.xxx.89.92
eva:

Ale to nemusí být hned prolaps dělohy, ono to nepřijde “hned jak blesk z čistého nebe”, ale už to tady opravdu nebudu rozebírat…jen jsem poznamenala, že není úplně až tak v pořádku, aby žena tahala 50, 30, 20 kg těžká břemena…

Však jo, souhlas. Není, ale vysvětlujte to mladé silné, co se vždycky cítila jako kluk a taky toho tolik musela zvládnout, aby nebyla za pipinu😉 Před rokem byla řešit inkontinenci moje 50letá kámoška. Netahala myslím nikdy nic, celý život o sebe velmi pečovala, chodila cvičit jogu, štíhlá jak proutek, ale tohle se jí nevyhnulo(má dvě děti)

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 22:32:59 xxx.xxx.89.92
Elisak:

Basenji trikolorní. Jsou to božani, v úterý jim byli 4 týdny.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Fakt?😲 To existuje?😲

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 19:46:09 xxx.xxx.89.92
Elisak:

Já vyrazila na víkend za mamkou pomazlit štěňata. 

Obrázek Obrázek

Ježinku čo to jééé? Ten navarhánkovaný pupíček, to by bylo pusinkování😜 Má velké pacinky, nějaký bernský? 

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 19:43:37 xxx.xxx.89.92

Souhlasím, že taháním těžkých věcí si postupně ta záda odvaříme. Je tam nejspíš přímá úměra s tím, kolik toho utáhnou svaly a co už namáhá přímo páteř. Mladému vysportovanému člověku svaly páteř dlouho chrání. Jenže i věkem pomalu ubývají, chtě nechtě ochabují a pak je k průšvihu kousek, kdy tu námahu přeženem…a je vymalováno. Vlastní zkušenost. Silové práce byly doslova moje hobby, nebylo nic, co bych nezvládla. Až jsem si záda jednou přemohla a už to není ani trochu ono, někdy mám problém obout si ponožku. U ajťáka je problém naprosto opačný..nulový svalový korzet co páteř chrání se projeví mnohem dřív, než u nás starých - vytrénovaných. Výsledek dá se říct stejný, jen ten ajťák skončí v invalidním, zato my to většinou doklepem až do starobního😉 Co se týče prolapsu dělohy, tam je jasný problém poškození u porodu, dále úbytek hormonů jak už v menopauze, tak po zmíněné časné hystrektomii(Bobi, tam se nebere substituce? Známá bere) A povolené dno pánevní vlivem nepoužívání, tedy svaly fuč, co to má držet? To dá rozum. Zvedání těžkých věcí není problém v době, kdy jsou svaly, kdy jste mladá a trénovaná. Průšvih je v době, kdy už ani jedno nemáte. Pak stačí jeden zdvih a je👎 Znám z vyprávění mamčiny kolegyně z práce. 

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 13:08:33 xxx.xxx.89.92

Určitě kočku otravovat bude. My jsme kocoura jako kotě přivezli k dvouleté kastrované kočce, než dospěl měla ty 3. Nechtěla ho, nenechala ho ani přiblížit, nemluvila s ním😉 pak se dal kastrovat, postupně si na sebe zvykali, teď je mu 5 kočce 7 a kdy může na ni, ačkoliv kastrovaný skočí, opruzuje, vyrypuje. Nechtěla bych vidět ten tanec, kdyby nebyl. zapomeňte na to, je to nemyslitelné, v prvé řadě vám přeznačkuje barák.

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 12:58:53 xxx.xxx.89.92

Tak jsem celkem zvědavá, jak to vymyslí Nikča s tou plachtou. Já si myslím, že bych s 30kg nehnula. Když nosíme s mamkou pytle s obilím, je to teda 50kg, ale dvě to sotva táhnem, z kufru auta dolů a někam do dosmýkat položit, ať to nezavazí. Ona psala přeložit do jejího auta, to s paletou nedá. Ale vykulit to pak z autana nějakou plachtu, kousek plachty, nebo třeba jen pytel(pevnější kus igelitu, boby?😉) a jestli má ještě sníh, nějak to přivázat a některá z koňuch to odtáhnout může. 

lesnizinka
lesnizinka 24.01.2025, 11:28:56 xxx.xxx.89.92

Bobi ty máš teda příhody😲 Já se bojím i krávy😉 určitě bych k ní nevlezla. Koňák mi říkal, že vedle v dědině, co mají na pastvě bio krávy tak, že to jsou takové potvory, že odehnaly i medvěda. Jsou tu už i vlci, ale žádné ztráty na kravkách nemají, taky si netroufnou. 

My jsme včera zvládli to Brno, musím říct, že nám to nádherně vyšlo, na tu hrůzu, co byla hlášená. Když nás Tom vyhodil v Olympii a pokračovali s kolegou na Vysočinu, tak ještě nepršelo a všechno prosolené. Jednání se samozřejmě protáhla, my s mamkou jsme daly oběd, před a po jsme Olympii se všema prodejnama oblezly snad 5x(pak už jsme chodily i do těch, co nás ani nezajímaly😜) Nekoupily sme nic, ba si ani nic nezkoušely, takže nám to moc neubíhalo🙄 Já dva ručníčky na ruce, co už se rozpadají a pastu na zuby, co mají jen v Profimed(či jak se to jmenuje) a mamka formu na laskonky😉 Místo večeře jsme zašly do Mekáče na zmrzku - mamka mi pořád vysvětlovala, že jsme chodily nahoru do takové cukrárny na zmrzlinu a když jsem ji tam odvedla, tak prý nééé, to není ta, co myslela a dopátraly jsme se, že myslela zmrzku z Mekáče(ale na tu jsme tam nikdy nechodily, tu jsem jí koupila jednou do auta) A měly jsme ještě další tři hodiny, tak jsme šly přes její protesty do kina, které začínalo v 8h. Česká komedie,,V dobrém i zlém"(ono nebylo na výběr, potřebovaly sme v těch 8cca)  Ale tak dalo se to, viděla jsem i horší😉 Poseděly jsme v teple, na pohodlných sedadlech…No bylo nás v sále…8! Ani jsem si nemyslela, že to pustí😏 Po kině jsme ještě necelou hodinu čekaly a mezitím vycházeli lidi, co byli na tom Nosferatu. Teda puberťáci, převážně kluci, pár chlapů tak cca mezi 30-40, tak to byla návštěvnost asi největší, odhadem tak 40lidí cca. Chlapi pro nás přijeli před 23h, fronta prý přešla, nepršelo už, dálnice suchá, 2st+. Jelo se jim i nám pak dobře, až někde kolem Hodonína začaly mlhy a teplota klesla k nule. No největší mlha, že nebylo na krok vidět, byla posledních 300m k naší dědině. A -1st. Ale to už se zvládlo. Kočiny byly celý den zavřené doma, takže vypálili ven, já je pak čekala skoro půl hodiny a nepřišli, asi se usadili v garáži, tak jsem šla spát. Ráno stepovali kolem baráku😉 Vyvětraní a spokojení😏 Byl -1st. Teď je skoro 5st. 

lesnizinka
lesnizinka 23.01.2025, 10:21:33 xxx.xxx.89.92

Když jsme u toho cestování (Bobi, Pamukkale je v Turecku) Tom musí dneska na Vysočinu, takže nás s mamkou hodí do Olympie, jen tak pocárat, nic nakupovat nemíním, a nepotřebuju, krom pasty na zuby😉 (hlavně aby nejezdil sám) Bohužel dneska úplně nejhorší termín na cestování, hlášená ledovka👎 takže jsem mu teď říkala, jestli to fakt stojí za to, rozflákat někde auto, ne-li sebe🙄 Čekám, jestli si to nerozmyslí. Ke všemu se může stát, že se někde blokne dálnice a my s mamkou skejsnem někde stepovat o půlnoci před Olympií…to bude ,,výlet"😎

Zápisky z cest mě škodaže nikdy nenapadly, jen vlastně z první dovči v Tunisku, kde jsme byli někdy ve 20letech  - to byl ještě foťák, tak jsem popsala pod fotkama v albu, takže jediné, co mám a co mi oživí i další vzpomínky i ty,  co jsem nezapsala. Bohužel všechny exotické dovolené jsou pryč, málo na co už si vzpomenu, je to už taky 20-25let. Fotky umřely spolu s počítačem, Tom je chtěl předtím někam zkopírovat a omylem je vymazal🙄 Člověk se utěšoval, že mu to zůstalo v hlavě, ale houby, moc tam toho už není. Vím, že jsem tam byla, něco se mi vybaví, ale to jsou jen střípky. 

lesnizinka
lesnizinka 22.01.2025, 12:03:17 xxx.xxx.89.92

Kruťáku😜 nekaž jim tu radost😜

Jinak si myslím, že je asi jedno, jak kdo spí, jestli ráno, nebo brzy večer, šlofík odpoledne atd…hlavně když je to v konečném součtu dostatek hodin a on je s tím spokojený. Pokud stresuje, že nespí, je to špatné👎

lesnizinka
lesnizinka 22.01.2025, 10:49:56 xxx.xxx.89.92

Pane bože, baby tu straší od kuropění, ano Bobi, kápla jsi na to, Dája je Nasťa hadr😜 ,,kohoutku můj milý, posečkej chvíli"….,,kvok, kohouti jsou malí páni, jitřenka řídí kokrhání"😀 Už jsem psala, i když se probudím třeba v 5, z postele nevylezu ani náhodou. Pustím si telku a za 10minut chrápu nanovo😏Vykutám se až v 7. Takže mě by dobytek už řval…no jak tur😛

Bobi, ha, ha, to ,,mě vadí všechny fáze měsíce"…je vtipné😛 On je tu s náma pořád, takže by jsi si fakt měla zvykat a neřešit.

Ráno jsem cvičila a hezky sněhánkovalo, jsem se těšila, že v tom půjdu na obchůzku. No a houby, než jsem vyšla, tak bylo po😟 Zdržela mě sousedka telefonátem, jedou na hory, takže mám příští týden u nich poklízení. Slepičky a ovečky(jen dozor, vodu a sebrat vajíčka)

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 22:03:42 xxx.xxx.89.92
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 21.01.2025, 21:54:06

Evi, není teďka ta stanice zavřená? Vím, že brácha něco takového vzpomínal, jen se mi pletou ty dvě, která je vlastně ta vaše…

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 20:47:14 xxx.xxx.89.92
Coudas:

Jinak bonzuju, ze Canka úspěšně zdolala Etnu ☺️ s líbivým italským průvodcem (a hromadou dalších Japonců a jiných) tak se těšme na foto a zážitky. 

Aha, takže je nemuseli taliáni sundavat vrtulníkem, tak dobrý😉 Se těším na ty fotky(toho průvodce samozřejmě😜 fotky Etny znám😏)