Aktuálně: 2 324 inzerátů269 891 diskuzních příspěvků19 344 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 19:22:01 xxx.xxx.91.1

Aha, já si to pustila dřív, než jsem přečetla, co napsala Coudas. Toreador, co je ve skutečnosti toreadorka, pustila jsem si jen video, neumím anglicky ani španělsky(nevím, jak bylo odezírat taky neumím😜) a s býkem uzavřeli mír?😉 Nevím, asi napoví text. 

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 19:10:41 xxx.xxx.91.1

Ručičky jsem nesledovala, ale pohybům u takto malého dítěte nevěřím. 

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 19:02:25 xxx.xxx.91.1
Orionka:

Snad jsem vás neurazila. Vždyť zpívají taky pěkně,  věk by taky odpovídal, písnička je hezká, klidně se k tomu přihlaste 😃

Teď jsem si představila to dítě s kočkou(měla jsem to bez zvuku) a přemýšlela, jestli jste si myslela, že je to Bobča😜 

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:50:44 xxx.xxx.91.1
kometa:

Zpívám jenom mezi kolegy. A ti vědí.😉A občas se i chytím. Jako že se dokonce i můžu poslouchat.🙂

Reni, tak to s tím zpěvem nemáte tak špatně👍 Já krákorám jak vrána, nevyzpívám nic, v životě bych před lidma hubu neotevřela😜

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:41:52 xxx.xxx.91.1

Dneska se mi povedlo vytopit pracovnu🙄 nic hrozného, ani není podsklepená, jen jsem si přidala práce, všechno pak vytřít🙄 Přišla jsem ráno z obchůzky a že než se převleču, hodím si do výlevky na WC konvičku na kytky, napustit si vodu. Pustila jsem ji malým čůrkem, ať to všude neprská. Do toho se tam motá Viktína, tak jsem mu dala do misky a šla snídat. Já pochopitelně téct vodu neslyším. Tom už blízko nebyl, takže vodu taky neslyšel. Snídáme, čumíme na tenis, v přestávce odnáším nádobí, hodím okem k pracovně a vidím vodu, které už teče do kuchyně. No jasně, v ten moment už mi svitlo, brzo😜 Vytopená výlevka s kočičím záchůdkem, polovina pracovny, hodinu jsem to vytírala🙄 Nevím, jestli se nezdujou obložky, pod které to nateklo, ale jinak jsem žádné škody neviděla. Šíííkovnááá👎

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:10:11 xxx.xxx.91.1

Jéé, Nikča už dodává fotos👍 když jsem na ně koukala, připadlo mi to jako léto👍 Hezky slunečno, paráda. No jasně a pizza, děláš chutě😉 no dneska už mám s jídlem utrum😛

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 18:04:26 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 19.01.2025, 17:22:16

Kouknula jsem na to až teďka…ježíš to je ale blbost, vůbec by mě nanapadlo to řešit. Jako vtípek dobré. Jako-že by to nělo být pravé? Hm, možná tak pravý animák😛Vždyť to úplně mlátí do očí😏 Když něco takového na mě vykoukne, zrovna to odrážím, já na tyhle kraviny nejsem.    

lesnizinka
lesnizinka 18.01.2025, 16:23:01 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 18.01.2025, 16:05:36

Bože jakový pracant😏 já jsem byla ráda, že jsem si to vůbec stihnula poslechnout😎 Nejsem žádný hudební znalec, ale myslím, že hrajou dobře…hrajete hezky Bobi👍

lesnizinka
lesnizinka 18.01.2025, 16:17:14 xxx.xxx.91.1

Tak za jedno Bobi, jak se říká u nás: tos koupila capa😜(myšleno mě😏) Já jsem včera neměla moc čas, protože chlapi mají dneska tenisový turnaj(Tom pořádá) takže jsme ještě něco chystali, já rozvážela mamkám na vaření(moje pekla buchtu, tchýně dneska omáčku a knedle, já polívku a maso k omáčce a večer jsem ještě pekla štrůdly) a dneska jsem ráno valila ještě k řezníkovi pro to maso, honem to dát všechno vařit do obr hrnce a kroupy. Mezitím milion sportovních přenosů a jelikož mi v kuchyni nejde telka, tak pořád lítám jak blbec do dveří a čuměla alespoň v jídelně. Sedla jsem si až ve 14h k dalšímu sportu😉

Tak už jsem konečně poslechla ty tvoje písničky😀 U první jsem nevěděla, kde najít tvůj hlas, u té oblíbené jsem ho konečně poslechla(zpíváš moc pěkně a nekvičíš😜👍) a pak už jsem ho dokázala identifikovat i v těch společných písničkách. No ale byla jsem zklamaná😟 já se těšila, že tě i uvidím a čumím, mp3…ježíš já jsem blbka, však psala, že to je😎 Já vím, co to je, ale nikdy jsem to neměla, ani nepoužívala, tak mi nějak zprvu nedošlo, že to není video😛

Ještě musím odbordelizovat kuchyň🙄

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 22:07:26 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 16.01.2025, 21:50:36

Nevím, všechno jsem neotevírala. Ale miluju film, Moriconeho i nepřekonatelnou verzi od Špinarky👍

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 21:53:45 xxx.xxx.81.35

Ha, ha a  my ostatní už ani nebudeme muset jezdit😜Ještě dohodí fotky Nikiš a jako by sme byly👍 viď Bobi😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 20:18:08 xxx.xxx.81.35

Niki, s tím žebříkem jsi mi připomněla, jak jsem si vždycky říkala, proč jako někdo spadne ze žebříku?!? Za poslední cca měsíc, jsem asi třikrát málem spadla ne ze žebříku, ale ze schůdků, kde mi nějak ujela noha, nebo jsem neodhadla další stupeň a šlápla mimo…Zatím to skončilo jen sedranou holení a úlekem, ono to není naštěstí vysoko, když tak🙄

No…nožky raděj nesmáčej sim tě a jak píšou, na Etně se momentálně lyžuje, takže zimní bundu a hlavně pořádné boty!

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:24:02 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.01.2025, 16:20:25

Jo, ten opravdový😛 tak ten určitě😄

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:12:04 xxx.xxx.81.35

Teď jsem s napětím čekala, jestli napíšete, že britka Viktorka skákala všude😲 Tak ne, dostála svému plemeni, jak jsem i já psala, britky výšky, tedy nějaké šplhání ne-e😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:01:35 xxx.xxx.81.35

By mě zajímalo, jak by z toho pak ten asistent vybruslil či vysáňkoval, kdyby to auto díky té stopce fakt šlo do smyku. Jak by asistent asi přečůral gravitaci a setrvačnost. - mě taky😏 ale rozhodla jsem se to nezkoušet😉 Jen vím, že si nějak umí ta elektronika přibrzdit(či nepřibrzdit) to kolo, které má problémy. Prostě jednotlivě, což člověk neudělá. 

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 15:53:09 xxx.xxx.81.35

Teď jsem vařila, mezitím čuměla na biatlon. A do té doby šila mamce ty polštářky. Hurá, mám to, zvládla jsem to👍 Jsem si nebyla úplně jistá, ono na té domácí mašině není nikdy jisté, jestli to přežvýká🙄 Pro ni mám tři, chtěla tři a ještě my zbylo i pro nás na jeden. Včera jsem kupovala zipy a paní: a nechcete rovnou ty 4, co jsou tu zabalené? Mamko, kolik máš těch polštářků? 3. Ale tak dobře, dejte mi ty 4, třeba se bude na něco hodit. A…hodil😊

Nikííí, no super, ty nás tady překvapuješ den co den😀 Jasně, užívej toho dokud můžeš, člověk nikdy neví, co se kde vyser.👎 Musím skouknout, jakové je tam vlastně teď počasí😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 14:47:21 xxx.xxx.81.35

Byla jsem z auta z kufru vydolovat zbytek nákupu. No kradla jsem se k němu jak zlodějka, oči na šťopkách😜 Vezmu velkou krabici, na ni dám tašku, těžké to bylo jak kráva a co teď, když půjdu vzít klíček a zamykat auto, tak mi to buďto spadne, nebo to nabudu mít čím držet a kam položit. Pak mi cvakne, že u kufru je stolička, položím si vklidu ten náklad a ,,vždyť já ho mlžu zamknout u zavírání kufru!"Pííííp a nic. Co je? Pííííp a nic. Hmm, dumám, nepřišla jsem na to. Tak ho jen zavřu a jdu dopředu pro klíček, abych ho zamknula. Vemu vzadu krabici a jdu domů. Pořád přemýšlím, co byl za problém…že by tím, že jsem neměla ten klíček u sebe? Možná, že jo nevím, jak to dělávám běžně právě…

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 14:28:09 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 16.01.2025, 08:00:09

O vojačce jsem uvažovala taky, ne teda o pilotce, ale strašně mě lákala ta fyzická část výcviku. Taťka mi říká: ha, ha a došlo ti, že tam musíš mít disciplínu, dělat jen to, co se ti řekne? Ahááá, tak to mi nějak v tom nadšení nedošlo😜 tím to skončilo😄 Jinak uniformy👍 jsem zvyklá…mám 5 příbuzných u policie (část už je na výsluze)