jó,a Kouťák by mohl taky,né??by mohl vzít Kometku,pokud má auto🙂
jó,a Kouťák by mohl taky,né??by mohl vzít Kometku,pokud má auto🙂
No holky🤭..tady se plánuje scuk🥰👌😇..Jani podle indícií tuším,že to bude někde u Plumlovské přehrady??(psala jsi o přehradě)..Počasí se objednat nedá,ale spaní někde ano(kdo má stan,veme stan)..Jen se zeptám..kolik se vejde lidí dovnitř ke stolu-když už-nebo venku je sezení?To je taky důležité(klidně přihodím do auta plastové židle)…Jen skloubit termín..Ostatní je hračka..Každá veme něco na zobání,na pití..abys neměla starost s občerstvením…Pokud by byl zájem,vemu kytaru,a to by bylo,abysme tě Buggyro z toho kouta nevytáhly☝️💪Staré písničky všechny znáte,to by bylo,abysme si večer “nezabékaly”..hm?👌
Já mám hlídání zvířátek prvních 14 dní v červenci..Klidně by to mohl být i některý víkend(so+ne) v červnu..15-16.6…nebo 22-23.6. hm??
něco pro pobavení…🙂
Jani,jde to,ale já bych to TOHOHLE zrovna teda nešla..Mám to v rodině..Syn jedné mé příbuzné koupil byt svému synovi 1+1,přechodně se tam nastěhovala jeho matka(babička)..Je tam už přes 20 let..Vnuk už má rodinu-samozřejmě musel syn koupit další…Sám přišel o nový barák,když naletěl po převratě “podnikání”…Nechtěla jsem se vám tady do toho plést…Já sama nechala přepsat barák(svůj podíl po smrti manžela) o 3 jednotkách dětem a pendluju 15 let po pronájmech…A je mi líp..Některé děti se mnou nemluví,trápím se,ale tak to prostě je..žiju,mám se vlastně dobře😇
Měla jsem tam podíl-půlku v jednom bytě,ale žít tam jakoby “vetřelec”?
Jani,a nešlo by -nevím,jak máš velký byt teď-to mi asi ušlo..Prodat tenhle a koupit si garsonku,nebo menší? Chalupu bych buď prodala,nebo pronajala dlouhodobě lidem,kteří se tam o ni budou starat..(znám případ)..Na hrob můžeš zajet kdykoli..nebo přestěhovat urny do kolumbária v Brně..Já nelpím na věcech,i když to byl “rodný dům”..Hospodářství o 3 chalupách(chlívy,stodola,obytný dům)roky neopravované,chátrající.Obrovská zahrada...Naco by mi to bylo??Dostala jsem z dědictví 200000(spolklo to auto+oči)..a dopřávám si,na co mám..Nejsem nikomu nic dlužná..
jsem si vzpomněla,že jsem sem chtěla dát obrázek z plochy-už ho tam mám pár dní…."Xerxová"..máte krásnou přírodu v okolí..😊
já ráno psala a musela jsem odběhnout..a bylo to fuč,než jsem se vrátila..
Raduš a Niki..máte SZ..
Amarylis jsem měla se 4 nádhernými “zvonci”😇
v Olomouci jsem chodila hrát s partou k “U bílého černouška”..a je tam ještě “Potrefená husa”
děvčata moc děkuji🙂..ano,měla jsem rozlítané od pátku(to byly narozky),byla tu Zdenka a Maruška,byly jsme na obědě "u kulhavé kozy.."…pak v sobotu chystání a večer jsme to slavily společně s Petrou u nich v garáži..měla narozky 5.2.Končilo se o půl 4 ráno..Jsem v pohodě,akorát nevyspalá..to už není pro mě..Musím dnes umýt barák se schodištěm…se mi teda vůbec nechce..😟
Tak proč já skáču přes švihadlo?Úplně zbytečně😀
Niki-To ti říkám taky..PROČ😇nač se trápit..pohybu máš ažaž..Jsi hezká holka,krev a mlíko👌vykašli se na to..Když to není každý den taková kalorická bomba,tak proč si ji nedopřát….Zdenka je na cestě…konečně ke mě dojede i ona…Ale nevím,jestli někde nebloudí..nemůže nikdy ke mě trefit….🙂
Horsana-takže žaludek máte dobrý👍😇
Bacha-je to dokopečka…není to rovinka..mezi barákem a “domečkem”-nevím teď,jak mu Raduš říká..prostě na nářadí a tak..Takže koníkům by to nevadilo??
Bugyro🙂…tu zahradu jí můžem závidět,ale tu práci na ní..určitě né👌Sama to nemůže stíhat,i když dřív si stříhala sama i ty ploty atd..co vím,teď jí sem tam přijde brigádník..
Raduš,dovolila jsem si pochlubit se tvojí zahradou😇🤗..(ty to možná nemáš ani nafocené,žejo?😊)Aby měli představu,co to obnáší..A to jsem tam nedala zeleninovou,kurty a barák..Je to krásné,ale fuška..🌼Na předposlední je Viktorek a na poslední Gučajz🐈
a co se týče té buchty...Raduš peče každý večer něco sladkého na ráno..to by se mi teda nechtělo..Ale láska je láska❤️
Našla jsem tohle ptačí vlákno..tak se zeptám(laik)..Před chvílí tu přeletělo hejno divokých hus..velikostí tak 3x větší-hustší,než tu vídám tu jednoduchou “jedničku” na podzim..Není na ně ještě brzo?..a zpěváček mi tu nějaký taky zpíval v neděli,když jsem měla okno dokořán…🙂
jaja,to máš pravdu👍..jen to byl ten první moment,co mě napadl..
a přítel mi pak vynadal,jestli vím,co je na tom bacilů a proč jsem jí to dávala do huby🙂vzhledem k tomu,že dělám s penězma tak vím..🙂
Evi,motýl je super,ale tohle mě napadlo jako první,ale netroufla jsem si to napsat🤔..To jsem říkávala chlapům,když jsem dělala na benzince a oni tankovali s bankovkou v puse 😲!.Někdy jsme vyloženě na tu zmuchlanou bankovku,vytaženou z kapsy od počuraného bedomovce ani nešáhly,a pak jí šly umýt a usušit..o drobných ani nemluvím..na tácek a šly jsme dozadu..Jeden nosil ve skleničce od přesnídávky drobné,asi co ponacházel..plno smetí,jehličí….
A taky by tě neubylo, kdyby jsi písla něco víc😏
Raduš-Nebylo jaksi o čem..Prádlo visí od nového roku jiné…Dnes dělali ráno oheň, až na ně volal nějaký soused..jiskry lítaly..asi točili pak prase..čoudilo to tam celý den-vedle plného sušáku👍Jinak jsem měla i rozlítané..neměla jsem čas to všechno popisovat😊a chodím taky i jinam,tak to všechno nestíhám počíst😇 Snažím se něco vymyslet na to šití,,sedím nad tím prostě dýl…U počítače jsem většinou jen ráno..Jsem psala,že mě zdržuje odbíhání..Zítra asi přijede Eliška na chvilku,než pojede dál do školy,a v pátek Zdenka-jen tak na otočku..Nakoupila prý v sekáči obrovské rifle,tak je doveze..
Však já Raduš na to taky zírám hodně dlouho,než mě něco napadne😇
přidám pár,co mi dnes přišlo…😊
orionka:
teda Orionko,tak to jste teda trefila👌…úplně mě to dojalo..😢
co já vím,o platech se nesmělo mluvit z důvodu,že vznikaly mezi lidmi “rozbroje”☹️..Já začínala jako čerstvý maturant s platem 5,10Kč /hodinu..a ženský,který pracovaly na stejném pracovišti X let,braly 4,20/hod….To byl “šrumec”😲…Ale je to dávno..Ale i pak,se o platech co vím,nesmělo mluvit..Mě to ani nezajímalo,kolik má ten druhý..Jak jsem dělala na noční v expedici tisku,makaly jsme všechny stejně..pás jel,a muselo se stíhat..a když jsem se náhodou dověděla,že vedlejší pracovnice má o nějakou tu tisícovku víc,za to,že je tam dýl..Moc se mi to nelíbilo..ale byla jsem vděčná i za těch 11000,které jsem nikde jinde neměla…Takže za mě-není potřeba vědět,kolik má kolega,nevede to k ničemu…A platy politiků stejně neovlivníme👎Je to postavené na hlavu,pokud je pravda(nevěřím těm řetězovým mejlům)že jim snad “jdou”platy z různých funkcí…proč? Bych jim přála,aby zkusili třeba měsíc vyjít s 20000…
Já si na důchod nestěžuju,jsem skromná,ale pokud bych neměla 4 děti,na které jsem dostala příspěvek,a že mám vdovský po manželovi..a celkem slušný nájem(ale za jakou cenu)bych se fakt neuživila…A odpracovala jsem si 44 let..a šla jsem o rok dřív do důchodu,ze zdravotních důvodů..
Pardon,ale měla jsem potřebu to napsat😇