Aktuálně: 2 341 inzerátů269 555 diskuzních příspěvků19 336 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 25.01.2026, 00:41:16 xxx.xxx.20.192

Nemůžu zabrat…U nás kousek kdysi otevřeli rybářskou hospodu,teda je tam pořád..A já tam vyzkoušela všechno..Od sepiových kroužků,humra,chobotničky,klepeta kraba Sebastiána až po žabí stehýnka..Chutnaly jak kuřecí maso..Slávky..v těch teda křoupal písek,to mi vadilo..Jednou jsem chtěla vyzkoušet platýze…a že mají jen velké,že jestli to nevadí..Já že né-měl 62 deka a byl výborný..

Kozu jsme taky pomleli do klobás,kdysi i nutrie od sousedů…akorát bych asi nemohla kůzle..nesměla bych vědět,že je to ono..Děcka se s něma mazlily a když jednou jsme prodali Honzíkového miláčka!tak to brečel kolik dní..Na velikonoce si lidi chodili pro kůzlata..

Bobca
Bobca 24.01.2026, 18:31:51 xxx.xxx.20.192

Bodlinko..to je teda zasloužilý důchodce🐇..My chovali králíky celý život,jsme měli hotovou bytovku ve chlívě..jak jsem psala,od 15 let jsem je zabíjela a stahovala(normálně rukou za krk)..Brácha mně to naučil a pak se tomu úspěšně vyhýbal,že nejezdil na neděli domů ze studíí..Každý víkend..pečený,smažený,na máčku-na smetaně..Nikdy se mi nepřejedli..I do klobás jsme tenkrát s bráchou zabíjeli naranu 20..To byla manufaktura🤭Co bych za něho teď dala🙏ano,dá se koupit v Lidlu,jsem viděla,ale domácí je domácí…

Ti malincí jsou nádherní..🐇👌

Bobca
Bobca 24.01.2026, 08:22:19 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobčo, držím všechno co mám, ať to všechno hladce proběhne a máš krátkou rekonvalescenci a budeš pak běhat jak srna! 🙂 Dobře, že jste si s Jaruš užily. Má ona nějaká zvířátka?

Děkuji Buggyro(i všem kolem)Jaruš zvířátka nemá..měli kdysi labradora..ale hlavně měli neobývaný 2+1,po rodičích…tak ho dali dokupy,než šla na první operaci(totálka kolene),a nastěhovala se do něj hned po operaci..Chlap a dospělý syn zůstali na “starém” a jezdí si pro jídlo…Chlap od rána do večera v práci..(dlouhý příběh)..Je jí 57.Taky jí odložili operaci o půl roku-onemocněla 2 dny před první,a chtěli jí dát o rok!!Donesla flašku,kafe…tak jen o 7 měsíců…A má to tam hezké..Každá můžem spát v jedné místnosti..Ani jsem se nebudila😔

Napadlo mně..Napíšu stejně tomu mému neurologovi,že když já jsem byla akutní,tak místečko nebylo,ale já-když mi otrnulo- teď musím uvolnit termín nějaké akutce!?!Je to nespravedlivé..A to mi řekla u okýnka,že se to může ještě posunout !! tak kde to jsme? v Kocourkově..Ano,málo jsem naříkala..trdlo jedno🙏😟

Bobca
Bobca 23.01.2026, 17:21:39 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Včera jsem se po letech znovu podívala na Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, režíroval Mel Gibson. Doporučuju. 👍

prosím-na čem??

Bobca
Bobca 23.01.2026, 17:20:39 xxx.xxx.20.192

Jo,a berle si sebou JÁ nemám vůbec brát..!Jen korzet-ten jsem vyfasovala teď v úterý

Bobca
Bobca 23.01.2026, 17:18:13 xxx.xxx.20.192

Děvčata.moc děkuji za podporu..Termín si nenechám vzít,volala jsem tam znovu,že mi s tím nemůžou šibovat,že mám objednané lůžko v Pasece..Tak to tam sestra napsala!!doufám..Jinak u Jaruš bylo super..Ve středu jsme “slavily” její narozky a včera mi popřála už předem k mým únorovým 70.🤗a tak jsem zůstala ještě na noc..bylo krásně..Zašly jsme si na oběd oba dny,včera odpol.do cukrárny “Sněhurka” v areálu nemocnice-asi 10 min cesty..Daly jsme si horké maliny🤗kafíčko..Večer zobání,vínko..Dostala jsem nový anatomický polštář-bezvadný,já už ho mám mírně slehlý…Poukaz na hodinovou masáž u slepých masérů..Jarča tam chodí často..Odpočala jsem si psychicky,přišla na jiné myšlenky..Sluníčko svítilo..Má to tam moc hezké..Dovezla jsem MP3,pustila jsem jí pár písniček…a už jsme valily do Datartu,koupla si ji taky a já jí nahraju ty moje..Mám dost od Liptáka..U “časem budeš litovat” brečela,že kam na to chodím…"Za každou minutu s tebou"..jsem jí říkala že život není jen o vaření,nakupování pro chlapy….Ona nemá možnost …nemá internet,jen v mobilu data..Jo,a na plánovanou operaci druhého kolena na červenec 2027, dostala termín v Přerově-jsem jí tam vezla ve středu,půjde teď v březnu 6.!!

Bobca
Bobca 21.01.2026, 08:17:42 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.01.2026, 07:52:07

ono si spíš myslím,že oni si dělají rezervu pro akutky..zjistili.že mi až tak nic moc není..že to vydržím..Poslední měsíc-kromě nemoci se to dalo zvládat..A to neberu léky na bolest..jen kolem svátků-to jsem psala-že to bylo dost horší(spíš psychika)..

Bobca
Bobca 21.01.2026, 07:45:58 xxx.xxx.20.192

někdy mi přijde, že si tím tak trochu šoupu s rakví..

tak tohle jsem ještě neslyšela🤭🤗

Bobca
Bobca 21.01.2026, 07:40:42 xxx.xxx.20.192

teď jsem tam volala,zkrz ten termín..že potřebuju 100%,zkrz to lůžko,že né,že mi zavolají 28…tak že jo,max.den třeba předem,že 6.je pátek,tak to půjdu hned v ten pátek..Hlavně nesmím onemocnět…já se tak snažím!!nosím roušku všude do obchodu..jsem si oddychla,že už to mám za pár..Zklamalo mě to..Zase se hlídat!!Dnes si zajdem s Jaruš naproti do restaurace na oběd,pak zajedem do toho Přerova na ortopedii..a uděláme si pak holčičí odpoledne🥰Chlebíčky mám udělané,ona má ráda ty uležené-a já taky..🤭

Buggyro-nákup větší mi vynese,ale takový běžný si nosím v baťůžku sama do schodů..i bez berlí..jsou dny,kdy mi je fakt úplně úplně😇a jsou dny,kdy se vlním po pokoji jak užovka…ptal se mě,jestli si vařím…a já,že ano,ale zapoměla jsem mu říct,že po chvilkách,že nevydržím stát u linky-ani né 5 minut rovně..

Bobca
Bobca 20.01.2026, 20:20:19 xxx.xxx.20.192
Ronja s motejlem:

Bobčo, držím palce, ať z toho nic není. Už se Vám to blíží, nedovedu si ten rok/skoro rok? ve Vaší situaci představit, jste prostě borec největší!

Dobře děláte, že na chvilku vystřelíte za kamarádkou.

Tak jsem dopadla.že mi to posunuli na 6.2…Já blbá asi moc nenaříkala…Ani jsem nebyla u toho doktora,všechno vyřizovala sestra u okýnka,,,Naštvalo mě to,chtěla jsem doktorovi říct,že mám domluvenou LDNku..zaskočilo to i tu doktorku,když jsem jí to volala…No a ta sestra ještě,že se to klidně může vrátit na ten termím 27.nebo 29…jako že mám čekat den ze dne,budou mi volat den předem,v kolik hodin mám přijet..Holka potřebuje mít dopředu termín v práci..nedají jí ze dne na den volno..Jo,a u Jarči budu až zítra…já hlava děravá zapoměla věci doma,i dárečky..Jak jsem škrábala ten lked,tak jsem pak sedla a jela přímo do Olmika..Tak jsme se domluvily na zítra,,povezu jí ještě do Přerova do nemocnice na nějaké vyšetření-její chlap nemůže……Dnes jí dali termí operace druhého kolena na březen-tento !! A v Olmiku měla termín na  červenec 2027!!Udělala jsem chlebíčky,vínko má ona,tak zítra poruším předsevzetí🙂🙂

Jo,a čekala jsem 10 měsíců…a myslím,že jsem to pokazila,kdyý se ptal anesteziolog,co zvládám..já prostě neumím lhát…že si nakoupím,uvařím..zvládnu schody bez berlí..no,jsem trdlo..uvolnila jsem místo nějakému prominentovi..

Bobca
Bobca 20.01.2026, 07:41:02 xxx.xxx.20.192

Uničov -8,4..včera jsem měla fest omrzlé auto..Dnes musím vyjít dřív,jsem se dost zdržela.Zůstanu asi u Jaruš-jsme domluvené.ale musím asi zajet ještě na oční,vrací se mi spojivky..ach jo😕

Bobca
Bobca 19.01.2026, 17:46:45 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi jsi hrdinka nevím, jestli bych ten magnet dala🙄a už vůbec, jestli dobrovolně😏Tak držím palec👍

Raduš,to nic není…na uších máš sluchátka…akorát se nesmíš těch asi 15 minut pohnout.jen to kolem tebe bouchá  vrčí…a posunuje se to v tunelu..dneska mě to pěkně hřálo…Zítra jedu s výsledkama na to Aro opět do Olmika a neurochirurgii a tam se dovím přesný datum…

Bobca
Bobca 19.01.2026, 08:13:41 xxx.xxx.20.192

Jedu za chvíli na tu rezonanci..u nás -7,8…večer o půl 7 jsem se šla projít se sklem do podzemního kontejneru na náměstí..Nikde ani živáčka!!nefoukalo,bylo sucho-teda chodníky mezi sněhem přes plac..ticho…i v ulici..Bylo to divné..

Raduš,asi jsem zasklila,co měl Tom..četla jsem,že vaříte,chystáte…

Bobca
Bobca 18.01.2026, 10:14:25 xxx.xxx.20.192

Niki..ta Čikitka je nádherná🤗Samozřejmě i Pučmeloun a Nikouš….Ale takové zbarvení se jen tak nevidí…U nás od rána sluníčko,teď -2 stupně…

Bobca
Bobca 16.01.2026, 11:03:01 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi, jak ti vlastně dopadly ty ,,příjmačky"😉do nemocnice, výsledky asi ještě nemáš, že? Kdy budeš vědět?

čekala jsem dnes na výsledky “kultivace”(nevím,jestli je to správně)moči..Dopadly dobře..V pondělí jedu na MR do Olmika,a v úterý už na ARO,tam se dovím víc a přeběhnu na neurochirurgii,a tam se doufám dovím už pevný termín nástupu..V pondělí jsem byla na předoperačním..Sestra mi dělala EKG,a vedle-přes sesternu se mě ptala doktorka až z ordinace ,kdy jsem byla na rentgenu(naštěstí v prosinci-něco se nezdálo té druhé dr,jak jsem byla s tím kašlem)..pak přišla,na cosi se zeptala,odběhla(už mi začlo být zima)tak mě sestra vysvobodila z hadiček…..v sesterně jsme řešily pak nastojáka,že mám v úterý jít na krev,vzít sebou moč-dala mi 1 zkumavku,(v laboratoři po mně chtěly 2-to mi neřekla,tak že si teda odlijí)..Ani mě neposlechla,nepodívala se do krku..a v běhu jsem jí stačila říct,že znova kašlu..A poprosila jsem jí o žádanku na “následnou péči” na tu LDN,co mám domluvenou..Málem jsme se pohádaly,že to ona nedělá…Něco málo napsala na “výmněnný list”(nemá být náhodou “výměnný list”?)..Takže jsem nestihla ani vytáhnout papírek na léky…Tak jsem ráno v úterý napsala smsku…a poprosila ještě o ten Erdomed..Až ve ČTVRTEK !! odpoledne mi přišly smsky..Jsem si ten Erdomed koupila sama,ale je slabší,v sypacích sáčcích..Tady v ulici jsou chodníky celkem dobré,lékárna není daleko…Jinak dobrodružství při cestě do laboratoře na polikliniku..Chumelilo,neodhrnuto v areálu nebylo skoro kde zaparkovat..A na zpáteční ceste namrzala “krupice”na přední sklo..zastavila jsem,oškrábala,sedla,pustila stěrače..a znovu..Tak jsem jela a čučela škvírkou nad stěračema..Zaparkovala jsem naštěstí u Hrušky,což je dobře.Ale nezamkla jsem auto..už zamrzl zámek..Tak jsem hledala v Hrušce,co bych tak..No,neměli..Slyšel mě jeden pám a povídá “nahřejte si klíček”!!no hurá..že mě to nenapadlo,,Tak jsem si koupila zapalovač..A cesta domů po té ledovce byla taky dobrá..na hlavní byla vrstva rozježděného sněhu.. Dnes jsou 4 stupně,tak pro ten zbytek léků si dojdu snad vpohodě…Lékárna má do 4,a včera jsem to nestihla už.

Bobca
Bobca 15.01.2026, 08:44:29 xxx.xxx.20.192

ale vždyť to je už dost dloho,co jsem tady…takže kliknu,že to nechci dostávat

Bobca
Bobca 15.01.2026, 08:41:56 xxx.xxx.20.192

Je vidět,že se vyspal do růžova a dobré nálady…🤗už ho mám na ploše🥰

Obrázek