Aktuálně: 2 685 inzerátů245 646 diskuzních příspěvků18 809 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 30.06.2025, 15:58:59 xxx.xxx.20.192
Daja:

Děkuji a dám vědět jenže 2 . 7 nástup a 3. 7 operace, pak dvě noci na JIP a to nevím jestli tam mužů mí tablet, telefon, noťas😆. Pokud by to nebylo možné tak se ozvu až na pokoji.

Nejdu pod narkóze jen umrtvení přes páteř, ale já říkala, že nechci slyšet dláto, majzlík, beton, vrtačka…..🤣atd, tak prý mě lehce uspí protože je to operace na delší dobu.

to neva,až budeš na pokoji…. a děkuji za tip..👌

Bobca
Bobca 30.06.2025, 15:56:27 xxx.xxx.20.192

dobré vědět….zítra to navrhnu..věci si budu stejně brát sebou..Tak pokud tam bude místo…Děkuji..nevíš,jestli tam mají pyžama,nebo si budu muset brát i svoje oblečení? prosím,máš přesnou adresu?..Mě to v tom mejlu nedali..jen vím od tebe,že Karviná 6.hornická nemocnice..a nemá to ještě název oddělení? ortopedické?..napiš ještě prosím…

Bobca
Bobca 30.06.2025, 13:20:50 xxx.xxx.20.192

Jo,a Dájo…tobě taky budem držet pěsti toho 2..👏!!!děj pak vědět,jak se probudíš😴

Bobca
Bobca 30.06.2025, 07:57:17 xxx.xxx.20.192

co se týše vykuřování…stačí,když vedle sousedi mají oslavy a začnou rozdělávat oheň pod seletem ráno  v 5 a celý den to leze ke mě do baráku..já zabedněná v pokoji i s prádlem,aby nenačuchlo..

Bobca
Bobca 30.06.2025, 07:54:34 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 30.06.2025, 07:25:19

Raduš..jedu zítra po 8,ještě napíšu…..chtěla jsem to napsat,že Daja mě už upozornila🤗,že mi drží všech 20 prstů..Děkuji Dajo…Dnes-za chvíli jedu-jsem sehnala konečně odvoz k té holičce..Chtěla jsem se tam už rozejít fakt sama..Senior Taxi platí na pedikůru,manikůru a doktora,ale k holičce se mají takoví lidé dostat jak??Já jsem si už dřív tu afinu čmikla sama,ale vypadám..jenže to mám dlouhé,i kolem uší,potím se..s chobotem je to hrůza…Končím,bude volat Jaruš a za chvíli přijede švagruše….

Bobca
Bobca 30.06.2025, 07:04:32 xxx.xxx.20.192

teda Acher..kam na to chodíte😊tak ty jsou!!💣

Bobca
Bobca 30.06.2025, 06:51:48 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Ba ne, to já.😜🙃 Já vím, jak to je, ostatní snad taky. Já vás chtěla jen pozlobit. To máte za to, jak o sobě píšete. “Stará, tlustá……” hotová Polednice. To ty ženské z Dua jsou kočky. Mír!

tyjo,tak na to MUSÍM odpovědět-pejskařky prosím prominou😇To já né!...stará určitě nepíšu…já píšu,že mi je teprve 69! tlustá ?nevím,že bych až tak si stěžovala-že jsem dost přibrala tojo-zvykla jsem si…asi jo,ale z toho jsou určitě 95G-H..-10 kilové kozenky😎-ty dělají nejvíc..ale jsem v tomhle vpohodě..Až mi zoperují záda,budu víc🙏Orionko-ano-jsme v míru..ty jedna šibalko👍

Omlouvám se tady ještě jednou všem …💐

Bobca
Bobca 30.06.2025, 06:33:51 xxx.xxx.20.192

kolem luxusního hotelu, jmenoval se….Omrknu🙂

zvláštní jméno pro hotel Raduš🤭..už jsi ho našla?..Jako..tady ještě pořád uvnitř baráku je zima..70 cm zdi..(paže jsem měla fakt ledové-jenže to bylo zrovna,jak bylo chladněji v noci i přes den..)přes den teď moc neotvírám,otevřu třeba ve 3,pak zavřu jak to slunko začne mít grády….dám 5 cm a otevřu do chodby,aby mi průvanem to prádlo doschlo..dostala jsem celkem dobrého souseda,taky otevře-má dveře za rohem,takže si nečučíme do pokoje-já dveře,když je doma, tak pootevřu,aby do mě neviděl,ale jinak dokořán…Tento týden má odpolední-dobré vědět..Taky si pochvaluje tady ten klid,že jsme tu jen 2 v baráku..Je epileptik,takže asi nepije-vím,že pivko si dá,nekouří..takový kliďas-40 let….Optička je do 7.7. ve Španělsku..Jinak to prádlo viselo na chodbě skoro týden a nic,pořád bylo vazké..dosušovala jsem ráno tady u okna,když sem svítilo to slunko..Včera jsem ale blbá otevřela i dveře na hůru a jak jsem je šla večer zavřít,tak mi hned u dveří lištilo vedro zhora,ale prádlo od dopoledne bylo skoro suché(jsem si oteplila chodbu)..Já,když věšela na hůru,tak než doprala další pračka,tak tu první jsem mohla sbírat..teď jsem tam vynesla akorát tak povlečení na rameni a rychle přehodila přes šňůru..I jsem přemýšlela,že si dám to prádlo do něčeho a vynesu na krku,ale bych neustála to pověšení..a jsou tam takové blbé schody..jdu hóódně pomaličku dolů s berlema…

Bobca
Bobca 29.06.2025, 15:29:57 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

A spletla jsem se? ( Vždyť už se tu probralo kdeco všechno ) Vždyť jsem vás i našla na YT 🙂)

https://www.youtube.com/watch?v=Wl31aiYFO2w&list=RDWl31aiYFO2w&start_radio=1

nene..tohle už zkoušela Daja…tohle jsou starší fotky,jsem teď silnější,to jo,ale ne až tak-nemám čerstvou,ale bude lepší ta stará…Ty holky se mi líbí,že takhle spolu hrají na různých akcích…Nevzpomenu si ale na jejich jména.

nebudu dál ale plevelit🤭

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 29.06.2025, 15:14:22 xxx.xxx.20.192
acher:

. a kdo z vás poznal,že ten dort je z melounu…

na první dobrou né,ale dívala jsem se,že to marcipánka nebude,tak jsem si říkala asi meloun…a ono jo…

A to strašidlo je náhodou taky dobré-vymyslet ty zuby z párátek..

Bobca
Bobca 29.06.2025, 09:13:33 xxx.xxx.20.192

jojo,závislost!to musí být..a ten adrenalin z toho šílejícího publika🤗…Já v Olmiku byla párkrát na revival Iron Maiden..byli dobří..

jo Orionko,tak to jsem myslela toho červeného..Ten je pověstný těma sólama..i čtvrthodinovýma..A ten zpěv? to je fakt řev…spíš bych čekala ,že mu odejdou ty hlasivky napořád..ale to se dá léčit..vím,že ho zaskakoval Axl,ale už jsem to nějak moc nesledovala..Ale Guns N"roses jsem poslouchala ráda..hlavně ty jejich známé…Tohle byla moje nej….

Bobca
Bobca 29.06.2025, 09:01:28 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Jo, na zé první je vrcholovka Olivetské. Island pro Bobču, protože je letitý tramp celou duší.

Orionko-vy mě znáte🤭z kama? hm?🤗

Bobca
Bobca 29.06.2025, 07:54:40 xxx.xxx.20.192
kometa:

Táta ještě v 84 letech vylezl na Lysou horu...

Znám jednu,co chodí pořád po horách,a chodí s ní 80letá maminka-taky Lysou a Beskydy vůbec..všechny kopečky....sice není prý až tak zdravá,ale asi jí to dělá dobře-nevím..A páníčci od Čendy mají úplně všechny nejvyšší kopce v republice vyšlapané-mají takový seznam..Je jim hrubě přes 70,a Jarda je v lednu po operaci zad a už asi za 3-4 měsíce vyšlapal Bradlo..u nás takový vršek dost navštěvovaný… 

Bobca
Bobca 29.06.2025, 07:49:38 xxx.xxx.20.192

taky máme u nás Mináře,tak by mě to nenapadlo..a ani nevím,o koho se jedná..chytám souvislosti,proč se tu probírá nějaká Mynaříková…Musím si ji vyguglit..jo chlapa sem dáte,ale ji né🤭..🤗

Jinak u nás včera bylo chladněji,pofukovalo…Já nechala na noc durch otevřené okno Mívám ho přivřené-spím kousek od něho..no ráno kašílek,škrábání v krčku😟…No já blbá-vždyť já nesmím být nemocinkaná..Tak okamžitě ACC..3 trička durch,jsem si snesla včera z hůry lehkou plážovou deku na zakrytí..a stejně horko-paže ledové ..a kozenky se koupou🤭

Bobca
Bobca 28.06.2025, 12:48:32 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 28.06.2025, 11:23:22

no určitě👍…a jestli jste nečetli tu jejich story,tak on celý život hraje v červené školní uniformě…

Bobca
Bobca 28.06.2025, 08:01:15 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Mělo to obrovskou reklamu, ale na tyhle akce už nejsem, zvlášť v Letňanech.

můžu vysvětlení? Proč zvlášť v Letňanech?….Neznám Letňany,jen Strahov,tam jsem byla v 80tkách na spartakiádě…🤭

Bobca
Bobca 28.06.2025, 07:58:37 xxx.xxx.20.192
Bobca:

fanynka na AC/DC včera v Praze…60000 lidí..Vnuka jsem nenašla🤭

Obrázek

dodám..je mi líto toho udupaného,zničeného pole pšenice..fotek z něho tam bylo víc..

Bobca
Bobca 28.06.2025, 07:50:38 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Jezírko s lekníny a veliký hmyzovník je v Kuřívodech na návsi. Myslela jsem, že to poznáte. V jezírku je ještě medvěd, ale fotka 🧐😕

Chtěla jsem se zeptat,co jsou ty nakupené palety na sobě-a to je ten “hmyzovník”? Jsem nikdy neviděla..Jinak nádherné fotky rybníka,skal…

Bobca
Bobca 28.06.2025, 07:42:01 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Fido mi odchází.

Jani,to je mi líto🐈..to je ten,jak ho pouštíš na noc ven?..Kolik mu je roků?..Drž se,a ber to tak,že odejde v klidu domova a tobě na očích🙏..nemusíš ho najít někde jak Niki Edíka😟Možná je to blbé přirovnání,ale je to tak…Smrt je součástí života-to víme všichni..