No Niki…nádhera..Moc ti to přeju,to cestování…uvidíš kus světa a zážitky ti nikdo neveme🙂🙂Je fajn,že máš takovou bezva kámošku..Věřím,že hledáš už další výlet,žejo?🤭
No Niki…nádhera..Moc ti to přeju,to cestování…uvidíš kus světa a zážitky ti nikdo neveme🙂🙂Je fajn,že máš takovou bezva kámošku..Věřím,že hledáš už další výlet,žejo?🤭
dnes do rána nasněžilo asi 5 cm..ale je 3,5 stupňů,hned to taje…Ohňostroje už od 10 bouchaly..o půlnoci jak na Václaváku..Jaksi bylo světlo venku,jsem ráno čučla na kalendář,a on bude v sobotu úplněk🤭
Jinak jsem se dobře nasmála včera u telky(nedělá mi tu problém se řehtat nahlas-nikdo mě nebrzdí)🤭..dívala jsem se na “Výbornou SHOW” ,"všechnopárty"a “inkognito”..ráno na “do roka a do dna” s Janou Paulovou a Pavlem Zedníčkem-ve sklípku chodili od jedné party herců ke druhé…vyprávěli vtipy…Chystám se na "stardance"odpolko…teď tam mám Dalskabáty hříšná ves…
Tak ještě jednou přeju všem pohodu v celém novém roce 2026❤️
úžasné….ty kilometry závidím🙂🙂..a tu fotku na lavičce mám na té ploše…Jsou krásní,a poslušní…
Kačko..video … chtělo by to asi stát blíž…Nemusíte tam být vidět celé,hm? By vás pak ani nerušily ty traktory….Nebo fakt ta sluchátka s mikrofonem…Jen můj názor..
já sjela dolů na psaní…a v ten moment zapoměla,kolik jich je..jsem to ale sklerotik🤭🙄
ale je moc hezká..já neviděla klip,jen jsem stahovala písničky na tu mp3…
ahááá..já až teď pochopila,že je jich 5 !!!já si myslela,že 3…a ony jsou 2 vpředu kolmo k těm 3 zadním…jsem to ale trdlo🤭
Varaxi:Jako že je to blbě vyfocené a nemůžete to přečíst?
nené,není to blbě vyfocené..jen nepřečtu ten text..mám to rozmazané…a asi tomu principu nerozumím…ale to vůbec neva…
Niki,běž zavčasu…dá ti prášky..nechtěj zažít zánět někde venku….je to hooodně nepříjemné…věř starším dámám🤗
nene…jenom pokračujte…já třeba nepřečetla to poslední,v pondělí v 18.08…mě to zajímá….následující mladá generace má právo se dovědět různé novinky,které bysme(bychom)před nini neměli schovávat…ni?hm?
ale jinak vypadají velice dobře……
no,ty vánočky mě zaujaly….takový jakoby chaos….nepochopila jsem to pletení….
jsi blázen….napřed zdaví,pak zábava….hm? je to aspoň lepší???
jojojo..na tu jsem zapoměla..ta je boží🤗🙏dík….
Z Miele nééé…I když všude jsou “mouchy”… Tam platíte za značku-rozbalíte,a je třeba poškrábaná.... Já mám Beco za asi 9900 už asi 9-10 let..je tam taky moře programů..na 15 minut,pak 28,a 40minut-na ten peru já na 40 stupňů…Digitální displej..
I když já si pořídila myčku za 7300.rozbalila..pod polystyrénem vzadu promáčknuté plechy na krajích-na nosných rozích..Takže né přepravou!..tak jsem nafotila plechy,polystyrén…poslala,a že chci slevu,že to na funkci nemá vliv..Odečetli mi 1200.-to se hodí..
ještě jedna….mohla bych tu nasázet….ale tyhle jsem si pouštěla často…ještě “Paseky”
nesmím zapomenout na “vstupenku na Strahov”….
klip mají krásný,jen škoda,že je to AI….
tuhle jsem měla ráda…🤗
taky jsem měla všechny jejich CD,teď už jen,co mi naskočí na YT si pustím..Hanka nádherně zpívá…