Dík za osvětlení👍 Dívka očividně😉oblečená jako toreador, to tam má taky nějaký význam? Jsem se trochu o býka bála…právě🙄 Tuto nechutnou ,,zábavu" nepochopím nikdy👎
taky jsem si to pustila..písnička se mi líbila,ale nereagovala jsem..Tap to myslím vysvětlil(a) dobře..
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 18.01.2025, 14:34:42
já se omlouvám,že jsem zaplevelila dovolenkové vlákno,jsem si to vůbec neuvědomila,že jsem se mohla zeptat tady..Ale sleduju vás tady-hlavně Yodu🤗,tak mě zajímaly i ty další dogy…Ta “žíhaná” je taky boží😇
hledala jsem,hledala,až jsem vás našla😇..fakt bezva průvodce na dovolené…😇🤗
Můžu se prosím zeptat? Zajímá mě to totiž hodně..Můžete prosím ve zkratce napsat,kolik jste měla dog?..já sleduju až tady na chovu Yodu..boží fotky,nádherný pesan🤗..v iFauně jsem nechodila na psy,jen na kočky..ale tady je to přehledné,ten seznam témat.a já si vyberu a chodím tam,kde mě to zajímá,bez ohledu,kam to patří-(do jaké sekce)..Takže tady jsem pochopila,že existoval nějaký Xerxes…(proto Xerxová?)..A teď vidím ty fotky…Jsem moc ráda,že jste to vlákno založila🌼děkuji-díky vám se dostanu někam ven🤭🌷
P.S.někde jsem psala,že jak jsem začla hlídat pesany lidem na dovolené-jsem se zamilovala do velkých psů..Začlo to Lejdy-čuvačkou ,pak Čendou-borderem…Nechci tu ale plevelit…těším se na další vyprávění..…🐕
Coudas-akorát nemám chytrý telefon,tak i na mejly chodím sem tam-jak mám čas...nemám pořád zaplý počál…🤭ale těším se..zatím sem dám ty moje Kameloty..pak ještě jedny..
Coudas..ono to není video,jen zvuk..a nechce se mi to jaksi dávat na veřejný youtub.....poptám se pak synovce,jak by tošlo převexlovat..Nebo mi dejte na SZ mejl,a pošlu vám to mejlem..
Coudas sem dávala písničky,co sama zpívá..zkusím sem dát písničku z našeho CD kapely..Zpívám já🙏,takže soucit prosím🤭…Jsme amatéři..CD má název"nikdo není dokonalý"..jen jsem to zkusila zkopírovat a uvidím,jestli to půjde přehrát..prvnípokus..