Gustík je nádherný🤗..Ta příroda by se hodila do natáčení nějakého filmu…skály…kameny..Potmě bych tama ale nechtěla jít🤭
Gustík je nádherný🤗..Ta příroda by se hodila do natáčení nějakého filmu…skály…kameny..Potmě bych tama ale nechtěla jít🤭
to spíš,že nechala ty ventilačky..tak musela ten ventil otevřít víc..Já na paneláku první zimu nemusela topit vůbec,bo mě vytápěly byty kolem..ale stejně jsem měla zaúčtované topení,že ubírali rohovým bytům…tak to má možná Nikča…Dofám Niki,že aspoň odpočíváš,když jsi doma a nepoklízíš..Já se rozhodla už dnes uklidit “vánoce”,a vytáhnout mašinu…Jsem trošku nabuzená,a myslím,že “by to šlo” něco tvořit..🤭Měla jsem hodně dlouho “spadlý řemen”,a měla bych ho nahodit..Už jsem něco začla stříhat…
Holky,objevila jsem,když jsem šla s Jaruš kolečko po náměstí v rohu zastrčený obchůdek-ťamana..jsem tam ještě nebyla..Rifle-mezi 299-350-500 byly za 20..Nekup to..Nové,dost zdobné,takže normálně už nenositelné🤔Koupila jsem ten den troje..abych toho netáhla přes město víc..Na druhý den jsem tam zašla znova..že si vyzkouším halenku..prdlajs,triček mám dost a za 299 byla i pro mě dost drahá-i když ve slevě-delší,plátěná-univelikost na moje kozenky dobrá🤗 To jsem radši opět šla do těch riflí..našla jsem tam poklady..No,ušetřila jsem asi 4800,utratila jsem celkem přes 300-už byly některé za 29(i když bych si je samozřejmě nekoupila za původní cenu..)tak jsem si i udělala radost..Barvu na vlasy za 60-nějaký nugát-uvidím,Jaruš mi donesla fialovou,že už si ji nebude dávat,tak tam trošku připlcnu..👌
druhá část😀
První část..😄
chtěla jsem napsat páníčků…
mohl přece střílet napřed do vzduchu…i když si nedokážu představit tu situaci,že by byl dvůr plný mrtvých slepiček….že neřekl té sousedce “tak pojďte si pro něho se mnou”..třeba by jí poslechl??kde byla momentálně ona?.Jí to bylo líto,že jim utekli,šla to říct..a..to musela být taková rychlost..zkrat toho pána..nedokázala bych ale vystřelit přímo na toho psa…jen,kdyby snad držel moje dítě..ale to bych se zas bála,že postřelím to děcko..nevím,asi bych šla ho napřed odehnat😟je to těžké..je mi líto i toho pesana,i toho pána..i slepiček..a následně páníčky toho postřeleného psa..ale věci se prostě dějí…☹️
já nafotila….🌨️
Neboj,Buggyra se objeví…Dlouho jsem nepsala,že prádlo pořád visí,ale radši jsem tam ten foťák nenakláněla…🤭
tu jsem jedla ráno🤗
🤭🤭👍
u nás taky sněží..vločky jak na Ladovém obrázku-trochu řídčejší🤭..nejsou vidět
jinak u nás sněží..už v noci,jak jsem šla větrat,ležel na střechách sníh…🌨️
Niki-to je rychleji,jak na nové šaty-se říká🤭..Já teď chodím i ze schodů pomaleji…😇..stačí,když mi ta kolena bolí..doufám,že ty opichy pomůžou🙏před sprcháč jsem si pořídila tu stoličku a po-ma-lič-ku vylézám dolů(psala jsem,mám to teď 36 cm vysoko)..Jako-chodit chodím pořád jak kdyby mi u zadku hořelo,ale ty schody si hlídám…Naraženina bolí..Napiš pak,jak jsi dopadla-držím pěsti🥰-jsou štěstí😊
acher:Hezká holka a ta bílá čičina,ta je.Naháči není můj šálek kávy,u ničeho.Jedině chlupatci.Alan venku na procházce s lidmi problém nemá,ale doma je na seznamování opatrný.
Možná,že je to kluk..jednou jsme byli na houbách,a byl tam čuvač-kluk,a páníčci si domlouvali případné hlídání,když slyšeli,že říkám kámošce,že je to přesně jak čuvačka,kterou jsem hlídala…nešla jsem nějak blíž,ale bylo vidět,že kluk asi nedůvěřuje..stál..Lejdy se ke mě přihnala hned a začla se tulit..
orionka-2:Ještě v 11 dole v Liberci pršelo, ve dvanáct jsem přijela k nám, po námrazách ani památky. Ve 13 hodin začly padat trakaře a od 14. je bílo 🙂)
takže bílé trakaře🤭…sranda,ale musela jsem…😇
Stelle:Ano, je.
tak už to Stelli dotáhni do konce😟..nereaguj,a nezavdávej žádný důvod k dalším reakcím…provokuje to…chápeš?
LK:Megi sakra, už nečakajte, rovno napíšte jej matke. To decko (decká) potrebuje pomoc…
není to teda zbytečné,když Stella odchází sama??
asi bych-teda,že až bude starší a třeba udělá někde loužičku,nebo bobek,dala někam záchodek,a ukázala bych mu ho..třeba do něj začla hrabat.aby pochopil…hm? nebo i dřív..
Doron…nezlobte..už dost🥰🙏..Mohla bych napsat-jak já s oblibou říkávám-a hážu přitom hlavou,že .."já vím"🤗..ale bylo by to tady neslušné.-i když je to ze srandy.Prostě já jsem asi šikovná po otci..ten dokázal teda ze dřeva,ze železa…nábytek pro děcka mi udělal,válendy..obložení..Poradil si se vším…možná,že když jsem viděla,co doma dělá..tak jsem si i pojistky vyměnila..pračku rozmontovala,vytáhla korunu,smontovala a pralo se dál..Ale poprvé jsem musela zaplatit 100 za opraváře,že mi nevypouštěla pračka,a příště jsem už věděla,co s tím…
Zedník dláždil šatnu a měl to křivě(tohle jsem tu někde dávala k dobru)rozcházely se mu ty dlaždičky.V polovině utekl..tak jsem je vybrala,umyla,nechala ráno kluka ze školy doma,dělal mi maltu,já si udělala úhelník,paličkou na maso přiklepávala dlaždičky-to byly ty 10x10..a ještě si udělala mozaiku..sítkem(cedníkem)jsem sypala cement na tu maltu…ten čuměl,když odpolko přišel…
ale myslím si,že je tu spousta takových ženských,co si poradí taky s mnoha věcmi..to nejsem jenom já👍Možná to tu jen neventilují..A já jsem ukecaná,jsem sama doma,tak melu 🤭🤗
vím,že to není o hrabání,ale já musela🤭Max mi hlídal těsto..teda už dřív..už ho nemám,ale myslím na něho pořád..🐈
LK:👏👍 mám kolegyňu, tento rok bude mať 70. Tiež sa učila ovládať Word a Excel až po 50-siatke…niekedy sa smejem, že ich ovláda lepšie než ja…stará škola sa nezaprie - keď niečo, vytiahne zošitok, nalistuje si stranu XY, ide podľa poznámok a mne padá sánka, čo to zase vykúzlila 😊 jednoznačne pred Vami snímam klobúk
áááno-sešitek🤭..taky jsem měla..Byla jsem na školení s prodavačkama od nás..a všechno si psala..Bylo mi to nabídnuto..napřed jsem se bránila,počítač mám od 2003,i internet,tiskárnu atd..že teda mi to stačí k životu..ale neškodilo se naučit pochopit ten “systém” ,proč se co dělá a jak…a ty zkratky(třebaco je to jpg….atd)
A jak jsem se vůbec dostala k internetu?v rádiu byl nějaký pořad,a vykládala tam paní,že si v 58 pořídila internet..to mi ještě nebylo ani 50..že je to dobrá věc,že se tam dá najít všechno,a že se aspoň zabaví,když je sama..To měně natolik zaujalo a já už byla taky sama,tak jsem si ho pořídila….ale využívala jsem ho spíš na to kopírování a stahování bukletů..ještě jsem neměla ani mejlovou adresu..až na tom školení..rožla jsem místní počítač,a tam se zapoměl odhlásit ten přede mnou..měl "vlk007@" atak dál..to se mi tak líbilo,že jsem tu 007 použila i na svůj mejl…od té doby ho vlastně musím používat všude-se mi nechce mít dva…úřední a soukromý..Je to fakt bezva věc..asi takhle..
Že jste nezanevřela na pokrok a učíte se! Klobouk dolů zase před Vámi!👍
Evi,já se nechtěla chlubit-jen že jsem to v tomto věku zvládla!!O zapojování videí a televizí zamlada-kdysi v ulici nebudu ani psát🤭rozbočovače-slučovače-rozvody po celém baráku🤗ať to mám v jednom..prostě mi tohle bylo dáno do vínku😎beru to jako samozřejmost..Mám propojenou hloupou televizi s počítačem,s věží…takže z ní mám chytrou,můžu si dát Youtubko z PC-přetáhnout myší na obrazovku,zvuk-kvalitní mi jde z věže…..takže si platím Youtube premium bez reklam(já na to mám🤗),aby mi to reklamy nerušily…