24.12.2024, 14:26:32 xxx.xxx.139.178
Zdravím, no vím, že se říká “kdo šetří má za tři”, ale teda až takhle? Nic ve zlém, ale být u Vás papouškem, bych jistě být nechtěl. S pozdravem Zappe
Zdravím, no vím, že se říká “kdo šetří má za tři”, ale teda až takhle? Nic ve zlém, ale být u Vás papouškem, bych jistě být nechtěl. S pozdravem Zappe
Zdravím, samozřejmě je možné si vyrobit cokoliv, otázka je proč? Máte hodně možností si vybrat a cenově celkem dostupné. S pozdravem Zappe
https://www.petcenter.cz/vyhledavani/?string=Brusn%C3%A9+bidla+
Zdravím, tak osobně já nevidím žádné škubání nebo trhání! Ale vidím ten trus na dveřích a tipuji, že ti papoušci nikdy nebyli ODČERVENY a ani SPRCHOVÁNY nebo prostě KOUPÁNY! Takže do vody na pití (1l plátek česneku rozdrtit) a podávat aspoň týden, pak heřmánkový čaj - také týden. Minimálně 1x týdně rozprašovačem na kytky(nový) nutné je sprchovat a při velkých teplotách i obden! Ty hnusně špinavé dveře jsou semeniště chorob! A nedal jste foto jejich klecí a nepíšete čím a jak krmíte? Co aspoň Roboran pro exoty, minerály(sépie, písek), bílkoviny(vajíčko na tvrdo), zelené(pampeliška), jabko, mrkev…říká Vám to něco? Tyto základní informace máte všude. S pozdravem Zappe
Zdravím, mě by zajímalo proč Vám to bylo doporučeno a na co konkrétně? A pak teda jaké jsou Vaše poznatky a jestli nějaké máte. Děkuji za sdělení. S pozdravem Zappe
Jojo je tam bílá i žíhaná. A netvrdím, že ty složky co jsem popsal jsou nějak škodlivé, to jistě né, ale že to vůbec neberou, takže se to vyhazuje a nebo já to dávám do pytlíku a plním venkovní krmítka a když jsme měli slepice a holuby, tak to šlo k nim. Takže to mě vůbec nemrzelo, ale teď by to šlo do koše…ještě, že jsou ty naši zpěváčkové👍 Koukal jsem na tu Avicentru light - je to ono? A ten ječmen jsem už viděl vícekrát. S pozdravem Zappe
Zdravím, tak tahle směs má být dietní a je určena pro Amazoňany a Amazonky. Vše by bylo v pořádku - voní, je bezprašná. Ale co nechápu je - proč je v ní tolik buráků, suš.šípky tvrdé jako kámen a na rozmáčknutí je potřeba kleští, suš.banány neberou, suš.mrkev neberou, nějaké granule neberou, ječmen a pšenice neberou, tolik prosa je hrůza neberou. Takže jen aby se naplnila váha! No a tímto experimentem končím a budu si míchat sám jako před tím. Tak to je moje zkušenost a zajímalo by mě jestli máte podobnou nebo ne. S pozdravem Zappe
Zdravím, tak na 100% nemáte kluka ani holku! Ale máte 1.0 samec šedý přírodní. S pozdravem Zappe
Zdravím, no máte zvláštní dotaz a oprášil jsem i čarovnou kouli, ale i ta byla v koncích 😱 Jsem zvědavý jestli někdo poradí a jinak podala jste málo informací, žádné fotky a prosím Vás, kde má andulka ten zápěstíček? Děkuji s pozdravem Zappe
Zdravím, tak pro oko. S pozdravem Zappe
Zdravím, no koukal jsem na ten odkaz a je mi s toho na blití. Chudáci ptáci 😥 a na toho “člověka” nemám slov a ani písmen! A všimnul jsem si, že tam není jediný! Každý ať si udělá svůj názor. S pozdravem Zappe
Zdravím, tak tohle není nic ojedinělého ani nového. Prostě se to stává, když se něčeho leknou - kočka,pes,zvuk,ohňostroj… No a pak je nutné rozsvítit a nebo použít Led pásky(ve volierách) a v bytě(noční osvětlení). A jinak se opravdu muže stát, že by se umlátili. S pozdravem Zappe
https://www.eva.cz/zbozi/DOP01448/svetlo-orientacni-s-vypinacem-led-0-4w-60lm-do-zasuvky/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA0rW6BhAcEiwAQH28IpHm4NdmXadfw6BSNatcPkV3f4C6HAbzW9UTBLJ0dtFGLMcKQEIzmBoCpzkQAvD_BwE
https://mojeelektro.cz/led-pasky-bile/22401-led-pasek-s-trafem-15m-450lm-ip20.html
Zdravím, náhodou jsem narazil na tohle a doufám, že to pomůže posunout se dál. Jen třeba komentář zastavit a zkopírovat titulky a přeložit v překladači. S pozdravem Zappe
Zdravím, no nevím proč si neprojdete chovatelské portály, ale aby jste neřekla, tak tady něco málo, možná to pomůže. S pozdravem Zappe
https://www.ifauna.cz/inzerce/h-rroswgv-cizek-ohnivy-plzensky-kraj/
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/194602178/cizek-ohnivy.php
Zdravím, no já jsem to pochopil jako ironii. S pozdravem Zappe
Anonymní:Ujaly jsme se jí, protože už byla nechtěná, ale nechci aby se vysilovala snašenim.
Zdravím, tak proti přírodě nic nenaděláte… Nechte jí zasednout a když se snůšky sama sleze, tak by měl být na nějaký čas klid. A nedávejte žádné krmivo, které k tomu povzbuzuje - vajíčko, vaječná směs, klíčené zrní, namočený piškot, rohlík. A nebo pak sehnat protějšek a odchovávat. S pozdravem Zappe
Růža:Jakou teplotu musí mít amazoňan přes zimu? Stačí mu 5 °C ?
Zdravím, tak ta Vaše teplota je absolutně nevhodná! Měli by mít aspoň 15°C a jinak je všude dost informací. S pozdravem Zappe
Zdravím, tak to nějak nechápu 🤔, takže mu bude pomalu 7měsíců a to teda sám nežere?! To i kdyby byl špatně odstavený, tak to není ani možné nebo to by bylo na něm vidět, že stráda, je vyhublí, ostrá prsní kost, bez života, načepýřený… A odnaučit, tak to je otázka, nevím jak jste s tím “přikrmováním” daleko, ale z ruky mu dávejte jen za odměnu! Ale, když řve jak lev, tak budete muset přitvrdit a zakrývat klec - např. a NÉ hned utíkat k němu s nataženou rukou! No asi jen tolik. S pozdravem Zappe
Zdravím, tak pro inspiraci a že všechno jde, když se chce. S pozdravem Zappe
Zdravím, no koukám, že nikdo už nic. A proto bych chtěl poprosit oba diskutující o napsání důvodu, proč a za jakým účelem byl tento přípravek Vám doporučen? To, že by pomáhal při škubání, tak tomu nějak nevěřím! Ale dejme tomu, že múže mít dobrý vliv na kvalitu peří. V popisu je uvedeno, že má hodně vitamínů a mnoho dalších prospěšných látek a mě osobně připadá jako zázrak, ale nějak neznámý! Děkuji a jsem s pozdravem Zappe
Zdravím, tak to je zajímavé nebo taky bych se přikláněl k názoru, že je připravena na další snůšku. A roční období nehraje tady roli nebo je jistě chována doma. Osobně jsem se s vápenkou nikdy nesetkal a tak budu sledovat jak to dopadne. S pozdravem Zappe