goro:Petra, myslím že si pochopila o čom to video je a prečo som ho sem dal… nesie odkaz že sa v chove včiel musíme prispôsobiť meniacim sa podmienkam …plky o tom kto čo povedal v ktorej minute a prečo nejaký liberálny včelár nenapíše (to čo už napísal 100x), že používa amitraz a nie kyseliny, len kalia vodu … skutočne je taká situácia že v chove včiel je viacero ciest, mnohé vedú k úspešnému cieľu a nie sú slepou uličkou, čo dokazujú tisíce včelárov… jedinú správnu cestu poznali len komunisti a vieme kde sa dostali…😉 .. rovnako môže skončiť aj modrá europa, ktorá sa snaží v mnohých veciach hlásiť jedinú správnu cestu . Takéto diktovanie jediných správnych právd je práve tá slepá ulička, len rôznorodosť metód a skúšky nediktovaného sú zárukou pokroku v každodennom živote aj v chove včiel…… .
Příspěvek plný bludů o různosti. Pak se v Německu místo různosti lidí zakazují VŠEM nože a ne jen těm liberálně různým. To jsou zase vaše konce, kdy je potřeba různost názorů. A to je to, co mi na vás a liberálech vadí. A zajímavé je, jak liberální xxx nechtějí nic kolektivně,a ale kvůli pár cizáckým teroristům budou němci KOLEKTIVNĚ trestat všechny i 99,9% nevinných tím, že zakážou nože. To je psychyatrická léčebna, nemyslíte lidi? A já se proti této zhovadilé doktrině snažím bránit.
Včelaři mají růlné názory, protože LIBERÁLNÍ posvátní kráva a výsledek je pořád úhyny. Některý rok hodně, jiný méně, ale pořád. A vy se tváříte, že jsou úhyny normální a i kdyby nebyly normální, je tu posvátná mantra. Proč mi tolik připomíná, že za komančů bylo nepřekročitelné kolektivní vlastnění výrobních prostředků? Oni věděli že zkrachují, ale jako katolík nepřipustí, že se možná Ježíš nikdy nenarodil a jestli existoval, že nevstal z mrtvých, protože prostě nebyl mrtev. Viz kniha Německého teologa Holgera Kerstena - Manipulace s Bohem. Prostě vy jste Goro dogmatik, fanatik nejvyššího řádu. Já se snažím aby úhyny nebyly žádné a nebo málo a ne, že úhyny jsou normální a je mnoho názorů jak s tím nakládat. Těch vašich hodně metod vede k volání po omezení počtu včelstev a cpaní do včel víc a víc kyselin. Stokrát jsem vysvětlil jak tupé tohle uvažování je. Zopakuju, jestli je cílem panenství, intenzivnějším šu.áním, pokud možno s co nejrůznějšími partnery - přece různost je univerzální prostředek, tak takhle vám garantuju, že se panenství nedosáhne nikdy. A o to tady jde. Jako farmaceuticko-lékařská mafie nechce zdravé lidi, potřebuje nemocné aby co nejdéle vydrželi kupovat jejich léky a léčení. Jako hospodský taky nepotřebuje aby jeho štamgasti prošli protialkoholní léčbou, nechce největší distributor "léčiv" aby byla včelstva plošně zdravější.
Chytřejší to pochopí a když ne, dají si říct a ti rozumu mdlého budou chtít donekonečna různost. Opakuju, doslova dnes je to tak, že se maminky ptají ročních a dvouletých dětí na názor a co chtějí, jako kdyby ta dítka měla rozum a mohla vědět, co je pro ně nejlepší. A to je liberalizmus a nejfanatičtější zde na CHZ jste vy pane Goro!
Začátčníci včelaři nemusí nejprve studovat a prokázat, že rozumí chovu včel a tak jsou jako ta dvouletá děcka. Různost názorů jim rozhodně nepomůže, nevědí jak se rozhodovat, když nevědí co je správně. Jo vlastně, podle Gora je správně všechno, kdo jak chce, aha, to jsem teda osel!
Včelaři zjevně díky různosti názorů mají problém, já tvrdím, že ne různé cesty, ale jen jediná je správná. A tu hledejme! Kam přivedla včelařství liberální různost, kdy si každý dělá co chce, vidíme na stavu úhynovosti.
A výše uvedené platí obecně úplně ve všem.