…..a medvědi a vlci. Jak se to říká ? Že cesta do p…..je dlážděna dobrými úmysly ?
Příspěvky uživatele
orionka-2
Já jsem nikde nenapsala “jenom”. Hlavně nesrovnávejte tramping s chalupářením a kempováním. Před trampy 🙂)
Písnička je na hudebním. Je to stará trampská. Asi se vám nebude líbit. A krinolína je opravdu cvik s lasem.
Slíbila jsem :
Je mi jasné, že je nutná návštěva důkladného veterináře. (V Liberci takovou paní doktorku máme). Opakovat návštěvu u veterináře s B12 asi nemá cenu. Jen se chci ještě zeptat : betadina- na rozlízanou ránu pro zabránění druhotné infekci-neuškodí ? Případně slabý roztok hytermanganu - je to kočka a ty jsou na chemii citlivější ? Výluh řepíku ? Jiná bylinka ? Dík.
Taky granuláři smrdí - zubní kámen.
Někteří psi smrdí. Ale zásadně ti cizí.
Sarah01:Já bych sušičku chtěla, chtěla, moc bysem chtěla (pozn. je to schválně tak napsaný, v naší rodině s oblibou používané slovní spojení). Takže až chcípne pračka (ale raději ať si ještě aspoň 8 let počká 🙏), tak si ji koupím. Ono ze všeho válečkovat nebo vybírat psí chlupy ze tří dlouhosrstých psů už je fakt občas nad moje síly.
Proč si ji nekoupíte ke stávající pračce ?
Připomněla jste mi jednu z kurzívek J. Skácela o malém chlapečkovi. Jmenuje se nějak o zabití básníka pro děti. Děj se má asi takto : Jako hlídací strýček pustil na moment chlapečka z ruky a na chvíli i ze zřetele a chlapeček zmizel. Básník - strýček lítal a hledal, až se zsinalý odvážil jít rodičům chlapečka na oči. Chlapeček na něj udělal baf a když se básník snažil ho pokárat : “Vždyť jsi mi včera četl tu básničku - hodné dítě vždy svůj domov najde” Pozor tedy na básníky pro děti !
Mně přišli dnes dva šoupálci, ale ne na krmítko, pečlivě vyšetřili starou hrušeň. Brhlíci chodí na krmítko každý rok, šoupálky jsem viděla prvně ( u nás ).
Taky jsem se včera venčila. Ale tak hezké fotky nemám. I do jeskyně jsme vlezly, ale až na fotce jsem si všimla……
Na Štěpána bylo nejlíp tady…už kvetou.
Sarah01:Ano, ti uvaření psi byli labradoři, jedna fena opravdu uhynula, chovatelka měla zákaz chovu, ale už nevím, na jak dlouho. Ono to není tak jednoduchý něco porušit. Když se na to přijde, tak následuje trest od klubu, ale co je horší, ČR je malá, to se roznese a už se to s váma táhne, to prostě nikdo nechce.
Uvázané u plotu, by bylo líp. Končím, nebo z toho bude černá kronika. Už nebudu reagovat.
Písnička:Slavkovský les.
My hlásíme zkrmeno 55 kg slunečnice a 50 koulí.
Sežrali by i víc, nestíháme doplňovat.
Cena slunečnice zde 38,- za kg.
https://www.krmivakominek.cz/product/krmiva-pro-venkovni-ptactvo---zimni-sort/krmiva-pro-venkovni-ptactvo/slunecnice-cerna-1kg/4744
Tady jsem ji brala já.
Bodlinka:Z mé strany asi tolik, ten člověk, co má těch hodně přezdívek, má asi málo práce a příliš volného času, že se dokáže zaobírat s takovou vervou prkotinami.
Bodlinko, teď jste uhodila hřebík na hlavu. Ale to já..a…a…- dosaďte si koho chcete - taky. A prokrastinace se tomu říká.
Celý dosavadní dlouhý život jsem prožila bez sušičky…….🙂)
že byla na podzim na oblastce a pes, kterého drželo na vodítku dítě, napadl její štěně.
Kdyby ho nedrželo dítě, ale vodítko u plotu, nikoho by nenapadl. - Vtip.
P.S. Jen na té Brněnské výstavě ( Mezinárodní asi ), málem někdo uvařil psy v autě, sháněl se řidič, a někomu, cestou z výstavy, psa přejelo auto. A u krátkosrstých kolií posoudili psa mezi fenami, protože majitel špatně nastoupil k posuzování.
kometa:P.S. to vaše vyjádření vyznělo poněkud machisticky )
Ale u Písničky vám to nevadí.
Mně to nevadí ani u Lupuse. To byla jen poznámka tak zvaně pod čarou. U Písničky jsem nepostřehla.
P.S. Vy musíte být do Písničky zamilovaná. Co vidíte, když otevřete ledničku ?
Dobře, já vám i věřím. Na klubové výstavě v Boleslavi ( Mladé) jsem byla naposled v r. 2009. A poměry se určitě hodně změnily. Jsem holt fosilie, a tehdy bylo možné leccos. Nebyly kočárky, stany a dost chovatelů přijelo na výstavu s vodítkem, kartáčem ….a možná parťákem nebo kolegou. Podobně tou dobou jsem byla v Brně a tam to byla úplně Sodoma Gomora.
Lupus4:Až se sem bojím psát 😂, bych zdejší “ornitoložky” nepohoršil. Páč ony to "určitě vědí nejlíp, co já vlastně vidím”.
Tak hlásím zase jen JEDEN ks - Orel mořský nad zamrzající řekou. Počítám, že jestli mrazy ještě pár dnů vydrží, tak se objeví zase kormoráni (v hejnu 😉).
https://www.youtube.com/watch?v=eUIq6ETqE_M
Tohle je typické chování brkoslavů. Nedivte se proto, že jsme si dovolily pochybovat.
( P.S. to vaše vyjádření vyznělo poněkud machisticky )
https://zeny.iprima.cz/kim-kardashian-koupila-detem-stenata-k-vanocum-nevyhla-se-kritice-495608?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Třeba jsou to ti umělí z Japonska.