Aktuálně: 2 701 inzerátů262 831 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 16.05.2025, 20:20:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 16.05.2025, 19:55:49

kde venčíte?ten je táák roztomilej,že Vámo ho snad ukradnu😀😀😀

dělám si srandu,to ten omrzlej mozek z práce😀

ale je fakt božííí!!!!!

Dafi
Dafi 16.05.2025, 20:17:14 xxx.xxx.136.20

já byly středa/čtvrtek v Blansku,

ráno odjezd-psy předtím venčil přítel,pak jen s Dafi,Žeryk by cestu problinkal,a výletečk by mě 20 minut…jsme ho ani na odvoz se mnou nebraly-ráno vycházka krátká v chladným Jozefovským údolí u Adamova,-to Dafča běhala,protože les,pařezy,šutry…😀

pak odjezd do BK,a v půl jedné vycházka městem,Palavou-což je taková část od zámku městem po rovince,kolem potoka,takže jsem ji nacpala po cestě namočit do potoka,strašně se táhla,ale měla smolíka,protože bylo k 20stupnům,žádný tropy,k přehradě 20 mnut,tam jsme se sešly s kamarádkou a nad přehradou,a za zahrádkama dolů a zase podél potoka ve stínu,tak se chodila namáčet+stín,stromy….,no olem hřbitova jsme to šuply do města-kde KONEČNĚ!!!!OOO TO ŠTĚSTÍÍÍÍÍ-PRO DAFČU-KAVÁRNA!!! a ležing na klíně s hlavou na plyšové mikině!!

svět byl krásný a v pořádku-Dafi mohla hajat,nemusela chodit….😀

picnu se z ní!!!

my si daly džus,zákusek,kafe,a pak už jen cesta dom,kde Dafi honem do postele,

a já k detektivce….

no pak jen 2 vycházky jedna navrch ke kostelu 10minutovka a v noci čurací…

čtvrtek ráno klasicky hlavní větší vycházka kolem řeky,ke sportovnímu ostrovu,kde je venku něcxo jako polsilovna,tak jsem si zašlapala na šlapátkách u lavičky,pak jakýsi veslovací stroj použila,další jsem nepochopila😀.vzpírání vzdala a chůzi po laně taky😀

Dafi si dala obíhání stromů,mávání packy v sedě na pařezu a šlo se přes město dom,-podotýkám,že včera dost kosa….

u knihobudky se u nás zastavila paní co má taky pepřáka malýho,pohladila si Dafču-ono ji moc lidí nemazlí…☹️

jsem si uvědomila..

občas někdo ve vlaku,ale kamarádky co jsou akční,chodící,tak jim leze na nervy,že je pomalá,-mají rádi akční psi,…,no nic,to jen jsem si vzpomněla jak se mě paní ptala co říká Dafča na cizí lidi-nic….on se k ní nikdo moc nehrne a ona k nikomu taky ne…

no takže paní u knihobudky si ji šla pomazlit dala jí 4 piškotky s mým svolením-kdy jsem jí vysvětlila,že bacha,at nepřijde o prsty,že má pořád hlad😀

a paní,žew je vidět,že je týraná😀:-😀

no a pak jsme šly dom,kde ve výtahu mě paní o patro níž bydlící dala oběd pro tatku….

tatka cvyfásli oběd,Dafča piškotky a já nic😀

tv kultura,čtení detektivky,

pak na oběd s kamoškou,

zase tv a čtecí kultura,krátká odpi vycházka a k večeru dom,kde už jen jít ven s Žerykem…

dnes ranní vycházka po dědině…

a večerní k rybníčku,kolem velké ohrady s konma,obíhání stromů a dom,je děsná kosa,v práci jsem málem zmrzla….troje gatě na sobě….o zbytku nemluvím radši…:/

v sobotu jsem kousek ode mě viděla splašenýho koně-nebyl to fajn pohled…☹️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.05.2025, 21:36:54 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 15.05.2025, 11:29:07

no,Kilynka se mi taky topila..-kníračka….

normálně zadek ke dnu…..

Dafi
Dafi 11.05.2025, 18:07:24 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 10.05.2025, 20:28:09

veverka je prostě nejvíííícccccccc-utně musím mít veverku-aspon na fotce🙂

nepřemýšlel muž nad tím,že by vydal kalendář????

bych od něj brala hned!!!

Dafi
Dafi 09.05.2025, 17:56:36 xxx.xxx.136.20

Včera večer ještě cvičící vycházka-Žeryk,Max a pár cviků s Dafi,

dnes jsme je vzaly do lesního baru

do Blanska,od vlak.zastávky na bus,,na OBŮRKU,z ní lesem kolem chatiček,rybníků,šutrů a potoka,přehrady,Palavou,městem k vlaku,asi 6 km,vichr,zima,a s přítele k večeru ted vylezlo,když jsem hučela,že mám prochlazený nožičky☹️-su extrémní zmrzlon a vadí mi strašně zima na nohy…

tak z něj vylezlo,že tam fučel studený vzduch,aby Žerykovi nebylo blbě…no tak ten blil jak amina tam i zpět….,takže to nezabralo….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 08.05.2025, 11:43:37 xxx.xxx.136.20

tak dnes jsem teda byla cvičit s paní s kníračem,

aktivní knírač ,šikovný,milý,mazlivý,

šly jsme na louky směr ke křížku,kde Dafi dělala speciálky,pak si to zkoušel kníráček,pak jsme šly ke křížku,a tam jsem dělala s Dafi krátkou stopu,knírač čtvereček,pak zase zpět,zkusily jsme nácvik na rozlišky,to už zmizl za Dafčou,si ji čmuchat😀,a šlo se dom,teda kecaly jsme u auta….

Dafi pobavila paní tím jak nechtěla chodit,ale dobrý jinak,

moc jsme si to užily!!!!!!

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 08.05.2025, 11:36:02 xxx.xxx.136.20

tak včera s oběma vycházka ve městě+cvičení pak v dědině v pidiparčíku

a dnes vyvenčit oba,ŽERYKA dát dom,a jít cvičit s paní s kníračem-ale píšu to i sem-protože i vycházka kousek byla…

od domu jsme šly na louky směr ke křížku,tam jsem s Dafi ukázala speciální cviky malých plemen,hledej-ztratil,revírky -aport,a rozlišování předmětů,pak si to vyzkoošela paní,a šly jsme ke křížku-naše nejkratší vycházková trasa mezi polama,tam jsem udělala s Dafi malou stopu,knírač si udělal čtverečk a šlo se zpět ještě na jedn cvik a dom,

Dafi teda cvičila ěkně,akorát tradičně chodit nechtěla,a od křížku zase valila dom…

pejska zvládla na to,že není!!!!!!!zvyklá cvičit s cizími psy dobře,akorát čuchat k ní nemohl…

byla jem nadšená,paní i pes fajn,pes je od paní chovatelky,co jsem od ní kdysi cvičila Killy,aktivní krásnej uchovněnej knírač….

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 04.05.2025, 21:44:04 xxx.xxx.136.20

tak mi dnes přišel dotaz od paní s knírkou na doporučení od kámošky ze cvičáku blanenskýho na naučení speciálek…

tak po 16 letech opráším své vědomosti….

Dafi
Dafi 04.05.2025, 11:20:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 04.05.2025, 10:04:25

jéé,vy jste byla kousek od nás!!!!

Dafi
Dafi 04.05.2025, 11:18:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 04.05.2025, 09:41:09

to maličký slunko v těch stromech je božííí!!!

Dafi
Dafi 02.05.2025, 13:41:29 xxx.xxx.136.20

včera před odpo vycházka ze 3 psiskama v lese,pak vyčesat Maxíka+pořádně hrabičkama trimovacíma,a pak ostříhat+ouška vyčistit,

dnes ráno se 3psisky do lesa,pejsci vyfasovaly hlavolamy,+překartáčování

pak si pocvičit na záda-na dvoře na karimatce-a pak-huráá za Miou!!!

půl hodiny kolem rybníčku v lese+česání,odsedlání a doprovod do ohrady-jááá su TÁÁKKK ŠČASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 30.04.2025, 21:21:11 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.04.2025, 17:10:42

u nás taky teplo…já po práci ležing na terase,večer jsem se probrala doslova dotáhla Dafču k lesu-takže do kopce-10minut,kousek do lesa,sucho,už jsou teda konvalinky,a zpět-a prostě vleče se a nechce se jí…☹️

a to jsme šly před západem slunka….

včera cvičící vycházka kousek od domu,tak cvičit jo….

bože,když si vzpomenu,jak stěstně lítala v neděli v Krasu!!

nad kočárkem v duchu uvažuju roky…ale

tady polnačky a silnice,polnačky hrbatý/kamenitý-takže tahat se s tím třeba do kopce k lípě by nehrozilo…

takže asi nic…☹️

Dafi
Dafi 29.04.2025, 18:28:02 xxx.xxx.136.20

takže budu se snažit nějak odpovědět-na koníkovi jsem jela v prosinci+jsem ho před tím čistila,to tam byla jeho majitelka,

pak jsem tam byla zase s majitelkou,zase jsem ho čistila,vždy mi ho dovedla,dala ohlávku,

a jednou se slečnou co tam dochází-to majitelka věděla,že tam budu

pak jsem tam byla několikrát bez ní-s majitelem pozemku-a bývalým majitelem koníka,párkrát jsem ho čistila,-to si nechal dát ohlávku jednou ode mě,jednou od majitele….,

pak už si nechtěl nechat dát ohlávku,a já ho ani nenaháněla….

jednou za týden dojdu,donesu pamlsky,dám mu jempohladím,pomazlím ostatní koníky….

když tam není majitel pozemku dovnitř nejdu!!!!

někdy dojdu k ohradě a třeba druhej koník dojde,nechá se mazlit a já s ním jdu kousek kolem ohrady,vykládám mu,mazlím se s ním a on jde-já jdu-mezi náma ohrada…

majiel jeho bývalý i slečny oco se o nějk starají říkají,že je rozmazlenec a umí být protivnej….

nahánět ho nemíním,

už si ani ohlávku neberu,přes ohradu nekrmím-jsou tam cedule,je to zakázaný-bud vevnitř-u koníků-přes ohradu ne

majitel pozemku řekne at jdu za koníky,že ale hledí si své práce,,nijak se mi nevěnuje..

ano z koníka mám respekt….

a ano,je mi jasný,že to ví….🙂

vlastně mi přijde,že zjištuje,co si může dovolit….,

ke koníkům všude možně bych musela-mussím dojíždět-tohle mi přišlop fajn,že to mám kousek,

no,ale zase,když nemá koník zajem,vlastně mu tak nějak lezu na nervy…-když to odlehčím…

tak je to na nic…no…

jinak,všem děkuji za odpovědi a rady!!!!

Dafi
Dafi 28.04.2025, 19:53:07 xxx.xxx.136.20

Takže by jste za ním nechodila?

Jako on dojde,vezme si pamlsek a mizne…

občas teda učešu druhýho koníka,jen tak na volno,dnes jsem taky učísla trochu druhýho koníka,pak trošku třetího koníka,pomazlila a šla,seděla kus od ohrady,a koukala na ně….

k brance za mnou dnes došel sám,i dojde někdy k onradě,to se nechá pomazlit bez pamlsku,ale v ohradě nic….

mrzí mě to,ale nevím co s tím…..☹️

Dafi
Dafi 28.04.2025, 18:44:27 xxx.xxx.136.20

Prosím mám začátečnický dotaz.

Když jdu ke koníkovi,kterýho jsem několikrát čistila a v prosinci se na něm vezla,

tak už se nedá ani chytit,jak vidí ohlávku*uši dozadu a mizí,jak vidí kartáč-uši dozadu a mizí,dnes jsem tam šla zase,nechala pejsky za brankou,tak to k nim chtěl čmuchat,dal si chlebíček,šel za mnou,jak viděl kartáč,uši dozadu..

pak se ohnal i zubama…

jeho bývalý majitel,říkal,že ho mám okřiknout,že jsem na něj měká,

když jsem ho okřikla-šel pryč…..

chodím tam skoro každý týden na chvilku,

jinak konk má majitelku+na něm jezdí/starají se 2 slečny….,

mě by stačilo si jej jednou týdně vyčistit/pomazlit….ježdění už jsem vzdala…

ale on se chce vždy jen namlsat a tradááááá…..

dá se s tím něco dělat?koníkovi je 14 let,občas se prý umí i postavit na zadní,když ho někdo drží za ohlávku,……

Dafi
Dafi 27.04.2025, 14:26:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.04.2025, 14:16:55

no,hlavně,my jsme objvily novou cestičku-od jeskyně ne zpěět,ale doprava do lesa a tam ty skály NEMĚLY CHYBU!!!!!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 26.04.2025, 14:40:01 xxx.xxx.136.20

úterý,středa,čtvrtek-vycházky v BK-ráno podél řeky kousek a přes město zpět,večer vycházky ke kostelu a zpět,v úterý odpo v Kateřině u strýce a tety,a okruh večerní po městě-očumuju zavřený výlohy🙂,a podvečerní ke kostelu,

středa ráno kousek podél řeky a přes město zpět, a dopoledne velká vycházka s kamarádkou kolem řeky,hříšt,cvičiště agility,splavu,velkýho pole,dozadu,přes silnici a dál podél eky a zpět….

to bylo teplo,tak se Dafi strašně táhla kus za náma,ale bylo to pěkný-jen řeka,tráva,pampelišky….nádhera….

u splavu jsou teda fabriky,tak tam už ta fotka není ono..to je tak,když jde člověk ven bez fotáku,protože se s ním nechce tahat🙂

tak jen 2 fotky od kamarádky

pak oběd bez Dafi s kamarádkama,afi odpadla do peřin a měla jen čurací vycházky a noční ke kostelu a zpět

čtvrtek ranní vycházka kolem řeky přes město a dom,a odpo odjezd,

v ptátek 2 vycházky odpo-jedna venčíc,jedna k rybníčku,vyběhat Dafču a dom

a dnes výlet i s Maxem-u Bunče 40 minut v lese-to se proběhly,chladno,vichr-ten byl furt a lítání Dafi po šutrech a pařezech

pak Kostelanský ranč-bohužel bez projíždky….

a pak Smradavka-obejítí kus rybníku….

to už se pejsci táhly,teplo,ale jinak pohoda,pejsků málo,lidí málo,slunko hřálo,vítr bohužel dost vál…..

ale jinak bylo fajn🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 22.04.2025, 10:39:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 22.04.2025, 07:38:55

74let