Aktuálně: 2 644 inzerátů263 609 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 28.11.2025, 20:37:03 xxx.xxx.136.20

včera ke křížku,hraní a obíhačky Žeryka,

dnes extra s Dafi kousek k lípě,aporty náhubku a činky-mrzlo,mínus 6-bundu nemá schválně,protože nepřetržitě běhala-šla jsem zahradou,hned bez vodítka,za zahradou hned pole,cesta k lípě,takže furt běhala a mě se zdá,že je v té bundě jak robot…

Žeryk pak šel s basendžim,stejnou cestu,kde jsem před týdnem trochu zabloudila,tak dnes ke křížku,dolů podél lesa,lesem navrch přes fakt hormady větví na zemi těsně za sebou jak kavalety na rehabky🙂,vylezla jsem správně před lípou,tam kde jsem měla vylézt před týdnem a ne kus za ní,a šly jsme dolů a vratama dom,cestou kde jsem před tím šla s Dafi Kito strašně stál a čmuchal,tak aby Žeryk nezrzl,tak jsem mu párkrát hodila míček,jinak by to byla vycházka-nic po to bě nehci,žádný povel,jen se drž u mě…

snažím se mít vycházky,kdy na psy nemluvím,nepoveluju,nehrajisi s nimi,nebo na konci,kousek od domu,anebo na zahradě s ŽERYKEM,kopnu párkrát míček, jako tečku na závěr,to dělám vždy,ale snažím se mít i vycházky,kdy po nich nic nechci a necvičím,nemluvím,su ticho…

odpo kousek po dědině,ale jedno auto za druhým…tak jen se projít a vyvenčit…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 25.11.2025, 16:24:48 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 25.11.2025, 11:20:39

PRACH MĚ DORAZIL-TŘEBA JE TO NĚKDO KOHO ZNÁM…

DNES JSEM SETŘELA BABIČKU,ZÍTRA DĚDEČKA…CO TO MELU,DENNĚ PRACH NEUTÍRÁM…

Dafi
Dafi 25.11.2025, 13:39:23 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 25.11.2025, 13:29:05

jste trdlo-to není rozmazlenost,když nenecháte psa mrznout…!!!!to je jedno,že je doma…

jako,já vím,že je obecně fakt divný oblíkat psy doma..

ale,my tady máme kosu-topení v režimu-hodinu netopí,2 hodiny topí,a ta hodina,když netopít,o je fakt kosa,

no a člověk se oblíkne,hodí přes sebe deku,ale starej pes,nebo malej drobnej pes v baráku,kde se vlastně každou chvíli netopí…

Dafi
Dafi 25.11.2025, 12:33:57 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 25.11.2025, 12:29:29

jojo,taky měly dnes bundičky a Dafi se i ráda fénuje-jakože fakt po letech ráda…

Dafi
Dafi 25.11.2025, 12:32:38 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 25.11.2025, 11:59:50

pyžamo-to jsem viděla na skupině kníračů-že tam někdo dával psům pyžama-že bud velkej barák/nebo chalupa,kde prostě teplo neee

no já kvůli tomu dávám přes den/noc ty domácí tenký sveřčíky,nebo mám na spaní Dafince teplákovku

Dafi
Dafi 25.11.2025, 11:45:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 25.11.2025, 11:38:24

😀😀😀-školku….😀

já utírám psy přede dveřma,a Dafi furt capká,furt-jáá stůj ty vosle,je tady všude mokro,co do toho zase lezeš???

já mám pocit,že furt jen utírám nohy,a oblíkám-a zakrývám,já snad najmu někoho na zakrývání odkopaných psů:-()

Dafi
Dafi 25.11.2025, 11:13:08 xxx.xxx.136.20

tak včerejší venčení i s Maxíkem-kousek za zahradou,

a dnes před venčením..

jinak za mrholení jsme se byly na 10 minut vyvenčit a už jsou zase v posteli…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 25.11.2025, 09:56:11 xxx.xxx.136.20

včera odpo jsem dala ještě i s Maxíkem vycházku kousek k lípě a zpět,sníh+bláto,ale trošku sněhový fotky ze včera jsou…

dnes lije,lije a lije,Žeryka jsem pustila v 8 čurat,Dafču ráno pouštěl přítel,

vycházku s kamarádkou jsme zrušily,že půjdem jen venčit před barák…

pokračuju ve Vánočním úklidu-a čekám až vstane Dafča na léky a venčení,že s nimi skočím před barák na flexinách,

tak doumývaný skřínky v kuchyni-zbývaly 2,teda já to vše umývám po částech od září,jak mám sílu a chut,takže třeba 2 týdny nic,pak něco jo,a taky ty vytáhlý věci vždy dávám na stoleček v kuchyni a na křesla,-víc nemám kam…

umytá knihovnička s časákama,kuchařkama,Vánočníma dárkama a věcma-nevím kam s tím,dám to sem…-peklo tenhle zvyk🙂🙂☹️

vždy mě jednou za rok překvapí,že na člověka co nemusí vaření jsem si koupila v životě dost kuchařek-třeba-Kuchařka pro absolutní začátečnice,Vaříme levně,hospodárně…🙂🙂

Martin má Babicovi kuchařky,Sváteční kuchařku….

uklidím andulkám,+wc,koupelku-a Dadča furt,furt,furt chrnííí,nejínepije,

mou snídani zaspala!!

praštění sáčku s kokinkama zaspala!!:-O

umytý dveře-a ona furt chrnííí

no nic,jdu spacifikovat z křesla zpět časáky a kuchařky,nesmím se u toho začíst teda….

venku lije,fučí,úžas….,bože ten čokl má ty léky brát ráno na lačno…se z ní picnu….

Dafi
Dafi 24.11.2025, 10:00:22 xxx.xxx.136.20

tak jsem měla včera odpolední,a bavil se tam kolega s jedním zákazníkem,že oba dělají v lese,a ten zákaznník mluvil s myslivcem s Jestřabic.a za Nevojákem už byly vidět stopy medvěda…+rys je teda tady taky…no a to už je fakt od nás kousek..

bavily se,že si pořídí kasr na medvěda za 1000kč-napřed jsem myslela,že si ze mě dělají srandu-všechno všem sežeru i s navijákem,ale ne-prý je něco extra na medvědy…

tak nevím kam za chvíli budu chodit ze psama…chjo….

v noci Dafi strašně dlouho trajdala,nežse vyvenčila….

dnes ke křížku a zpět jen,zbytky sněhu a trochu chumelilo,ale větríček byl a u Žeryka se mi u obou bund rozepínají vepředu suchý zipy☹️

tak ještě má retro bundu po Gerovi s beránkem…

Dafi
Dafi 23.11.2025, 11:59:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 23.11.2025, 11:42:08

tak u nás vaří přítel,svíčkovou a vývar-celou noc ho dělal,

jinak ta jemná srst,cose na ni lepí borčus a přitom je jak vata-Dafi to má na nohách-to je mazec…

chůzi ve sněhu zvládla za pidipiškotky,pididrobky,jinak by to dááávno otočila a šla pryč…

na zahradě u brány se vykakala,a než jsem odemkla bránu,tak zdrhla od brány dom,že jako-bez vycházky,však má zahradu,tak kam by chodila,že??

jak říkala dnes chovatelka havanských psíků v tv v poředu polopatě-pes co má zahradu,ven nemusí,vycházky nemusí,a Dafi to slyšela,sice to slyšela po vycházce,ale…

příště se na telku dávat nebude☹️-ona bude slyšet co potřebuje a já budu vytočená zablbce chovatele….

jo,jo,ono Váš běloušek má takovou jemnou srst,to je lepší občas trošku zkrátit…

Dafi
Dafi 23.11.2025, 11:28:51 xxx.xxx.136.20

tak si češu psy a sleduji u toho -POLOPATĚ-na ČT1,dopoledne,

je tam havanský psík-slova chovatelky-čistotu učit na plínku,

ven od 3 měsíců po očkování a když je zahrada tak NEMUSÍ BÝT VYCHÁZKY,KDYŽ JE V BYTĚ TAK VYCHÁZKY JO….

NO A MY SE TADY PAK DIVÍME☹️☹️☹️-DOTAZŮM OHLEDNĚ HYGIENY…

Dafi
Dafi 23.11.2025, 10:48:33 xxx.xxx.136.20

děkuji za odkazy na rukavice-objednám,děkuji moc!

dnes nasněžilo,

šla jsem k lípě,Dafi svetřík,Žeryk nic,že zas není taková zima a pořád,ale pořád běhaly,šly jsme kus k lípě-kopec-a zpět-cestou tam i zpět jsem Dafi furt přivolávala,takže obalená sněhem,ale pořád běhala a to i rychle.do kopce,z kopce

po půlhodinovým běhu následovala hodina -péče-ehmm-takovej nepoměr,že??:-()

takže oba do vany-osprchovat sníh,

pak vysušit,Dafi vyfénovat,oba zaráz česat na sedačce,vedle sebe,Dafi ošmikat trochu břicho a srst na tlapkách a mezi polštářky,Žeryk to stejný+vytrhat srst z uší,

Žeryka musím mít fakt ráda,protože jsem mu za odměnu dala moje milovaný vařený kuřecí játra z polívky…-jako pssst bylo to pro něho….-ale já mu ty játra vždycky sežeru…😀😀😀jinak dostal normálně maso+ty játra…-ale ten můj smutnej výraz🙂🙂☹️

když mě došlo čím odměnuju🙂

ted vyšlo slunko-sníh se rozpustí-on byl teda hooodně mokrej,lepící,

no,ale ty fotky tím malým fotákem by byly lepší,no takže já mám po vycházce,psi upravení,já utahaná a za hodinu jdu do práce…chjo,taky mohlo sluníčko vykouknout dřív,zítra bude po sněhu…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 23.11.2025, 07:53:50 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 23.11.2025, 07:48:31

postroj na bundu/svetr-pokud pokud jsem dávala postroj od bundu,musela tam být dírka/mezírka na krooužek,tahle s roláčkem to nemá,takže na bundu…

Dafi
Dafi 22.11.2025, 22:57:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.11.2025, 22:01:01

gratuluji moc!!!

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:48:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.11.2025, 20:36:33

Ani nemluv-já nemůžu sehnat takový ty rukavice,co mají ušmiklý prsty a přes to tu překlopku,

takže mí psí rukavice mají ušmiklý začátky prstů,protože mám malý karabinky,přezky,kroužky a pamlsky..

su chudák-mrznu..

drahý rukavice nechci-furt něco ztrácím/hledám-ztratit drahý rukavice se mi nehce,leda bych si je dala na gumku….

GINĚ se to počasí chladný musí líbit,ne?

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:44:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 22.11.2025, 19:53:48

Teda VÁŠ muž by mohl z fleku hned ted dělat vánoční pohledy!!s tou námrazou jsou překrásný!!!

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:40:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 22.11.2025, 18:11:27

no u vás mám dojem,že Vy máte nějaký ty vymakaný drahý bundy,že?,

to my teda ne,jen zverimexový+Žeryk má ještě svetřík z LIDLU,a Dafi má ten svetřík z PEPCA+svetřík taky rolák-po synovcích,když byly malý…

to ta zelená prý stála 700kč-ve slevě…,ale je zverimexová,

Žeryk má domácí svetřík s tatkova rukávu-svetru…

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:36:05 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 22.11.2025, 11:10:24

a to je dobrá rada!

děkuji!

ona ten svetýrek m takový tenký-jen roláček a na záda,trošku boky a náprsenka,a pak to drží starý našitý gumy do gatí-protože jsem jí ho kupovala už malej,ale právě kvůli tomu roláčku hlavně,takže je to takový -prostě psí svetřík roláček,rošmiklý boky a našitý gumy,aby jí to šlo oblíct🙂

Dafi
Dafi 22.11.2025, 10:28:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 22.11.2025, 09:23:26

mě to nahoře nedrží,jak je to krátký🙂

Dafi
Dafi 22.11.2025, 10:28:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 21.11.2025, 21:59:10

no já taky na ty psí hadry moc nejsem-já teda nejsem ani na lidský-někde mě chybí nějaký gen ženský-nebaví mě kupovat oblečení,vše musím mít teplý,fukční,praktický,

takže kromě léta-kdy teda šaty sukně mám a nosím

tak nemám nic hezkýho/svátečního-teda,ne že bych měla škaredý věci🙂

ale nemám nic nikam na oslavu a tak…

no a u psů to oblíkání fakt nemusím,

sice oblíkám,když je studený vichr,nebo fakt zima,,

ale jinak se tomu snažím vyhnout,tím,že na vycházkách chodím rychle,a pořád se snažím aby běhaly,něco nosily,obíhaly…

a když je kolem nuly,pár stupnů pod nulou třeba jak bylo ve středu,tak neoblíkám pokud není vichr…,

-jinak-dnešní krev na veterině-něco trochu zhubla během týdne,

ráno jsem oba vyvenčila a jela bez Žeryka,tam jsme byly schválně o 15minut dřív,tak jsme s ní na střídačku rychlou chůzí chodily kolečka,

jinak štítná žláza dál stejný dávkování-játra ždibec něco horší,dostává 2 krát denně slimarin a letrox 50-½ 2krát denně,

dál dieta veterinární občas kousek piškotu,jabko,mrkev,banán,nic tučnýho…,

takže další kontrola za půl rku,no v únoru jdem na očkování z oběma,

tak dostane recepis,před týdnem jsme braly 7kilo granulí..

ted má na sobě tenký roláček,kvůli krku vyholenýmu,jsou zakrytí a chrní..