včera ke křížku,hraní a obíhačky Žeryka,
dnes extra s Dafi kousek k lípě,aporty náhubku a činky-mrzlo,mínus 6-bundu nemá schválně,protože nepřetržitě běhala-šla jsem zahradou,hned bez vodítka,za zahradou hned pole,cesta k lípě,takže furt běhala a mě se zdá,že je v té bundě jak robot…
Žeryk pak šel s basendžim,stejnou cestu,kde jsem před týdnem trochu zabloudila,tak dnes ke křížku,dolů podél lesa,lesem navrch přes fakt hormady větví na zemi těsně za sebou jak kavalety na rehabky🙂,vylezla jsem správně před lípou,tam kde jsem měla vylézt před týdnem a ne kus za ní,a šly jsme dolů a vratama dom,cestou kde jsem před tím šla s Dafi Kito strašně stál a čmuchal,tak aby Žeryk nezrzl,tak jsem mu párkrát hodila míček,jinak by to byla vycházka-nic po to bě nehci,žádný povel,jen se drž u mě…
snažím se mít vycházky,kdy na psy nemluvím,nepoveluju,nehrajisi s nimi,nebo na konci,kousek od domu,anebo na zahradě s ŽERYKEM,kopnu párkrát míček, jako tečku na závěr,to dělám vždy,ale snažím se mít i vycházky,kdy po nich nic nechci a necvičím,nemluvím,su ticho…
odpo kousek po dědině,ale jedno auto za druhým…tak jen se projít a vyvenčit…