tak ve středu extrémně sychravo a větrno,tak jsem pejskům slíbila 3 krátký vycházky za den,místo jedné hlavní a další venčící,tak jsem šla mezi polama ,a každýmu házela hračky na střídačku-pak zaráz-mají čekej!-du-pustím hračky na zem,zavolám je a řeknu drrrržž-a oni by měly doběhnout každej ze svou….na vyběhání zaráz 2 psů dobrý-byly jsme venku tak 20 minut a bohatě jim to stačilo,podle trysku co přededla Dafi přes zahradu dom…doma jsem čapla tvrdý kůrky chleba a šla-bez psů-k Dárečkovi,dala jsem to do chodbičky k boxům a šla pryč,Dárek s druhým koníkem papal a kašlal na mě🙂tak jsem šla pryč,ale zahldla jsem majitele ranče,takže děkuje za chleba a jo můžu jít za Dárkem-a však si ho nauzdíš,ne,a chceš sedlo???
No uf,nechcu sedlo🙂
tak jsem zavolala na Dárka,to už se za mnou vydal,tak jsem mu vrazila ohlávku,vodítko,čistila jsem ho a pusinkovala a vykládala zpívala-nikde nikdo,jen já,kozičky,prasátka,slepičky,koníci…..
a já mu potichu zpívala-a jako já měla 4 z hudebky-a heč,,bud mu to nevadilo-i nožičku si pokrčil🙂
a nebo koníci nemají hudební sluch🙂
pak jsem si ho zkusila trošku povodit po ohradě,ale když se vedle mě rozběhl,tak jsem ho dovedla k boxům,sundala ohlávku a šla domazlit pod stříšku,a pak dom-po cestě tel-přítel-kde seš??já-u Dárečka-a v duchu-bože,doma nádobí,nevypraný,nevyžehlený,já u koní,a můj si místo ve 2 odpo,dojede v 10hdin🙂-u koníka jsem byla půl hodky,ono tam byla dost kosa,takže jsem se zahřála čištěním a šla dom…
odpo s každým psiskem zvlášt-s Žerykem kousek po dědině-furt sychravo,větrno,s Dafi kousíček…..
3vycházku jsem při jejich nezájmu vzdala……🙂
Vahine-mám na vás dotaz-neberte to ve zlým!!!
nějak chápu,k čemu slouží šátek pro hluchého/slepého psa..
ale u kardiaka je to k čemu?a že jste i párkrát psala,že Vám párkrát pomohl,to jako jak?
Předem se omlouvám za asi?hlooupý otázky…..
a děkuji za odpověd!