no,tak jasně-vy máte smetáka,a ledvinový pás-božínku jak ftipnýýý-grrrrr,a že on má čokla nevychovanýho-je v pohodě…
hnup,hnup je to!
to miluju tylidi,co si myslí,že pořádnej pes je velkej,a malej je na nic….nebo na posměšky….chjoooooo
jinak já byla odpo-v pátek a sobota+neděle v BK
dopo ještě do 3 v práci-volala jsem příteli at mě jde pomoct,že mám ještě víc jak půl palety alkoholu tak dojel,o půl 3 a podával mi bedny,že jsem se nemusela zohýbat,…-a jéé to je dřina,bych ze zádama dělat nemohl…
no ve tři po 10hodinách v práci jsem vypadla,doma se zbalila,Martin vyvenčil zvěř a odfrčela jsem do BK,tak jsem zalezla do bytu a v noci šla s Dafi jen ke kostelu a zpě…
ráno jsem s ní vylezla a s tatkem na vycházku kolem řeky,zimáku,obíhala stromy,lavičky ukazovala+velký betonový roury,že jsou taky lavička🙂
zpět jsme šly tradičně přes centrum a tatka mě vyfotul u soch 2 hříbátek co jsou v parčůku u radnice na památku statku,co tam dřív byl-a HOLKY KONAŘKY-V KNIHOBUDCE JSEM ULOVILA KNÍŽKU NAŠE HŘÍBÁTKA S KRESBAMI Vojtěcha Sedláčka!!!!!!
no,dom jsme došly po hodině,daly jsme si tv kulturu a čtení,
odpo jsem šla s Dafi kino-a centrum města-a bylo větrno a sychravo,
k večeru jsem šla na dodatečnou oslavu narozenin,kde jedna z kamarádek dojela o hodinu pozděj,protpže si dala Vavřinecký turistický pochod-32km-Blanzek,Moravský kras,Lipovec,Nové dvory…no nemohla chudera dojít ani na vlak a to šla druý den do práce-je zdr.sestra-má můj obdiv!!
od holek jsem dostala čepici od 4dox na culík dole…
tatka šel s Dafčou ještě jednu vycházku a v noci čurací…
takže ráno seDafči nechtělo ani slízat schody u podchodu,se zastavila,že nikam nejde…
takže výtah,vycházka podél řeky,trošku obíhačky,pak valila dom-a lhala,zase ten čokl můj lže-že mulčovací kůra-hromada-je taky lavička!!
stojí na tom a vrtí ocáskem,že chce pamlsek😀😀
no pak jsem ji vzala k bývalé švagrové,kde jsem nafasovala pamlsjy pro Žeryka šly jsme dom
odpo jen vycházka po městě kousek a kolem řbitova a odjezd a vycházka doma s Žerykem-Dafi je zase uondaná🙂
včera i večer držkovala,když jsem chtěla,at se jde vyčurat na dvůr….mrcha je to!☹️