Aktuálně: 2 678 inzerátů230 621 diskuzních příspěvků18 561 uživatelů

Komunikace se zvířaty

Anonymní (neregistrovaný) 15.01.2025, 15:03:43 xxx.xxx.10.125

Ahoj, narazila jsem na stránky, ktere inzerují komunikaci se zvířaty, např.

https://wisdomofanimals.com/lp_komunikace_se_zviraty/

https://www.komunikacesezviraty.com/

https://www.kristynavysusilova.com/komunikacesezviraty

Zabývají se tím především   ženy a dle jejich slov dokáží se zvířaty komunikovat naprosto konkrétně jako s lidmi, t.j. zjistit třeba, co by rádi v tu chvíli dělali , na co přesně by měli chuť apod.

Myslíte, že je toto vůbec reálně možné mít takové super nadání? Je tu z Vás  někdo takto obdařený?

J5
J5 15.01.2025, 15:49:39 xxx:xxx.f86:6947

Hmm. To zas bude brekotu po síti🤣. Že by Eddie Murphy byl ve své komedii tak inspirující? Nejlepší je na tom ta poslední pasáž pojednávající dopodrobna o úhradě za láskyplnou péči. Ach jo.

lupus4
lupus4 15.01.2025, 15:58:31 xxx.xxx.205.61

Ač mám pro Kristýnky slabost (jmenovala se tak moje mamka a nyní nejstarší dcera) tahle by se měla jmenovat KÁČA NEJVĚTŠÍ (ne Kateřina)

past na joudy za pouhé 4 litry, no nekup to 🤣

PS. tím vůbec nepopírám ?intuici?, či “záhadnou komunikaci” mezi mnou a některými mými psy…

hmn
hmn 15.01.2025, 17:14:07 xxx.xxx.46.160

“Je tu z Vás někdo takto obdařený?”

no jasněže

já na ni “jdeme”
ona se na mě usměje “polib mi….”
já beze slova pohledem odvětím “trhni si….”

bez kurzů, bez překladače, beze slov….😄😉

Bodlinka
Bodlinka 15.01.2025, 18:12:03 xxx.xxx.95.16

však se svými zvířaty komunikuji naprosto konkrétně a nepřipadá mi na tom nic divnýho.

acher
acher 15.01.2025, 19:40:36 xxx.xxx.222.196

Tak jsem právě s Alanem dokomunikovala.Přijela jsem v 5 z práce haf “Kde seš” a už se řítí ke dveřím."Nevíš,jak mám odemknout,když tam máš tu palici" o dva kroky coune,odemknu,ještě ani neotevřu a už je na odpočívadle.Přezuji se a s taškami nákupu jdu nahoru."Že by ses uhnul,kdo tě má překračovat",sedne si s pohledem “Taky by tě neubylo”Dám si večeři,přijde manžel a Alan za ním.Postaví se do dveří"Už bysme mohli jít ven,né". “Se ustrojím a jdeme”odpovím.Jenže se ještě zakecám s manželem a už tu je znovu “To ti to trvá” “No jo už jdu”sejdeme dolů,obouvám se a drc zezadu do zadele “Co blbneš,rozbiju si hubu” “Dneska ti to teda trvá”  Vyjdeme na dvůr a v půlce dvora si vzpomenu,že obojek a vodítko mám doma a ne pověšené venku.Vracím se “Kam zas jdeš” “ Zapomněla jsem doma obojek a vodítko” “No ty seš snad úplně mimo” Vezmu obojek a už sedí přede mnou “Čekám a naval něco dobrýho,že ti tak dlouho trvalo”

Dafi
Dafi 15.01.2025, 20:28:56 xxx.xxx.136.20

aspon vám nenadává jak mě Dafina-v půl sedmé se jí

večer jsem s něma šla chvilku vyvenčit,

dopo byl výletík…

dojdu a du cvičit na záda,a když cvičím ve stoje,tak chodí kolem karimatky a štěká na mě,a když cvičím v leže,tak po mě šlape,a Žeryk mě olizuje,blafala na mě aspon 10 minut-jííídlo,jííídlo,jíídlo,jíídlo,jííídlo,chcu jíííst

Dafi
Dafi 15.01.2025, 20:33:00 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 15.01.2025, 20:31:09

jo-jedn po mě šlape,a druhej dělá masáž ksichtíku🙂

janaa
janaa 15.01.2025, 20:49:37 xxx:xxx.4d61:c84c

Madam se bude na dálku ptát psa,jestli se mu líbí jeho jméno🤣no,nekupte to za ty prachy

Sardullah
Sardullah 15.01.2025, 22:19:21 xxx.xxx.221.216

Telepatická komunikace se zvířaty je vědomé napojení se na zvíře

Ono jedna věc je, když majiteli zvířete někdo osvětlí třeba řeč těla…to si myslím, že se dá nějak naučit..

Ale ta “telepatie”?? Tak to je teda z mého pohledu o vztahu se zvířetem, o empatii….o tom kolik času člověk s tím psem tráví a nejenom nějakou prací třeba se psem, ale já vidím důležitější ten běžný život…to že jsme jedna rodina, jedna smečka, jedna skupina (to je jedno jak to nazveme)…prostě žijeme spolu, komunikujeme spolu, milujeme se, chtáníme se, důvěřujeme si a td atd…a to se obávám, že se naučit nedá….že to člověk prostě musí v sobě…

OT:

Komunikace mého manžela s naší pyrenejskou krasavicí…

Gina leží na páníčkovo místě na gauči…hlavinku pěkně na polštáři, páníček si chce lehnout a tak následuje několik minut přemlouvání…potom fyzické snažení se, aby slezla (prej ta je ale hrozně těžká)…já myslím, že při první snaze jí fyzicky vystrnadit se Gina udělala ještě těžší a navíc se lehce přetočila do pozice, kdy by s ní pohnul tak max kulturista…po dalších xy minutách se teda manžel postavil před ní a zavelel “Gino, k noze….k noze povídám…Gino k noze…" no a Gina už z toho byla tak otrávená, že jí nenechá v klidu, že teda z toho gauče nakonec slezla…a manžel "no ty jsi poslušná a šikovná, přijdeš na povel k noze ( a to ani k noze nešla, jen jak slezla z gauče, tak stála před ním)….nějaký kurzy jsou zbytečný, já vim přesně co ta palice dubová pyrenejská  říkala telepaticky a manžel to vědět nemusí…resp. on si myslí, že z toho gauče slezla proto, že je strašně hodná a z lásky k němu, aby si mohl lehnout…takže spokojenost.

Sarah01
Sarah01 16.01.2025, 06:33:39 xxx.xxx.11.197
janaa:

Madam se bude na dálku ptát psa,jestli se mu líbí jeho jméno🤣no,nekupte to za ty prachy

Já jsem to četla snad 10x, jestli to ta ženská myslí vážně, jestli jsem třeba něco nepřehlídla. Očividně se dnes peníze dají vydělávat různě. 🙄

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 16.01.2025, 06:35:55 xxx.xxx.153.254

Jj, je to krása, u barzojíků i čičin to taky krásně funguje, někdy si připadám, jak v Bradavicích a že mám doma ty, jejichž jméno se nesmí vyslovit nahlas . Chlap potom nadává, když   o nich mluvíš,  tak nejmenuj, oni pak čekají,  přidávají se do dialogu a je tady cirkus. A já na to, ale oni si řekli  už před tím takže já za to nemůžu.

Kdysi, když jsem měla dalmatina tak tam mi to jako telepatie už  fakt připadalo.   Když byl starší, tak typická vycházka : jdeme a já ho chci přivolat,  podívám se na něj,  taky kouká a moc dobře  ví, cobudu chtít, i já  na něm vidím,  jestli si myslí, ale jo poslechnu nebo jen mi ten povel pěkně dej, nebuď zhnilá . Opačně to samý,  většinou jsem plnila jeho přání jen když kouknul, když jsem ho chtěla zlobit, tak jsem  říkala, vím co chceš,  ale ty víš,  jak dát přání najevo, tak se snaž. 

Zrzavci
Zrzavci 16.01.2025, 06:51:30 xxx.xxx.226.62

Lidi se od doby, co chtěl strejda Harry Jelinek prodat Kárlštejn, tak moc nezměnili, takže si milá Frau Vysušená řekla, že si najde pár idiotů, který vodrbe. A vona si je bohužel najde.  To je jak s těma inzerátama na ščenátka skorem zadarmo, kdy stačí zaplatit půl milijouna za dopravu a jiné. Vždycky se najde škudlil, kterej se chytne, páč má v hlavě všumíno. A další, kteří přes to, že už se o tom dneska píše téměř všude a jdou o tom dokumenty v televizi, půjdou  a koupí štěně z množírny (A tady těm bych sebrala řidičák a místo toho jim vystavila papíry na hlavu, kdy půjdou lepit na dva roky pytliky, protože se tímto podílejí na týrání zvířat)

Zrzavci
Zrzavci 16.01.2025, 06:53:08 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 16.01.2025, 06:35:55

ano, od určitého věku psa už člověk moc ty slova nepotřebuje a to souznění je neuvěřitelný. A pak přijde moment, kdy přijde domů nové štěně, nový pes a…………. člověk se nestačí divit, jak je to šécko jinak, jak musí obnovit slovník, spustit rychlý reakce a zatraceně honem si vzpomenout, jak vono to celý vlastně je a jak to funguje 😀 😀 . Tomu se pak říká bolestné procitnutí. 😀

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 16.01.2025, 07:26:16 xxx.xxx.153.254

Jo a když sou bráchové a ze začátku komunikují jen mezi sebou tak to jsem na to čučela jak tele na nový vrata. To bylo:  chlapečci domů, papání….   a Satáně na to Kejný, ty tady něco takového vidíš? Já taky ne, běžííímééé se mordovaaat.

A předchozí barzoj byl z Německa,  po dvou dnech zoufalství jsem  pochopila, že  je mezi námi jazyková bariéra 🤣. 

trojAAAcko
trojAAAcko 16.01.2025, 08:35:30 xxx.xxx.3.37
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 16.01.2025, 08:23:20

Asi nějaká chybička odkazu na Aukro, nechce se mi to zobrazit - chyba 404. 😀

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 16.01.2025, 09:01:42 xxx.xxx.153.254

No ono to zní opravdu jako komedie, ale po dvou dnech mě napadlo, zavolat chovatelce,  jak na štěňata volala, a ono to fungovalo🤣, je ale pravda,  že se chrt česky naučil bleskově, já německy neumím dodnes.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.