i když-jestli je mě co závidět-tak já vám to klidně všem řeknu-
umím to,že si uvědomuju,kdy jsem štastná-že ted je to ono!!!
tak myslím,že to je k závidění-fakt beze srandy!
umím si uvěgomit-když si užívám vycházku--super počasí,který mě vyhovuje,a jdu třeba s kamarádkou se kterou jdu jednou za čas-a ještě k tomu-to už je úplně zázzrak-u mě-mě nic nebolí!!!
uvědomuju si,jak jsem denně!!!štastná,že mám Dafi-čtu si a držím ji za tlapku,nebo je ke mě přitulená,dotýká se mě-packu na rameni,pokud není přímo na mým těle…
uvědomuju si jaká je vzácnost volný čas strvený s přáteli…
jsem extrémně štastná že mám práci-a zároven mám panickou hrůzu-že ji mít nebudu☹️
strávila jsem dost let na pracáku-protože změněná pracovní schopnost-mohla jsem dělat jen v sedě a ne v chladu a průvanu-ve 30 jsem se zázračně neuzdravila…ale papír mi byl sebrán,že na důchod to není….
takže už můžu dělat v mrazáku,v průvanu a na nohách….:/
uvědomuju si jaké je štěstí mít přátele a fan rodiča--od slova rodič-jedn…
je hodně co nemám a co u mě nefunguje-zdraví-chronický letitý problémy….klouby,záda
nemám děti
společný bydlení není taky úplně občas fajn nápad…+když je v rodině chronická nemoc-a ten druhý byl každou chvíli v nemocnici…taky nic moc
no a Žeryk-pes,kde musí být člověk furt ve střehu..
a kterej onehdy vrčel,jen proto,že jsem si kus od něj vyráběla knížku-vrčel hodinu že se hýbu u stolu…..:-/
proč to píšu??
mám tetu-ta kdykoliv si voláme/vidíme se-je furt nějaká votrávená,nic ji nebaví z ničeho nemá radost..je to peklo…….:/
má 2 pejsky,chodí s něma na vycházky,má zahradu,muže,syna,
je už v důchodě a je furt votrávená….
žádná radost..
když chodila do práce-tak ju to ještě štalo v práci-prostě nikde žádná radost☹️
peklo takovej život….:/