Libtard, dezolát jsou dnes běžně užívaná slova.
Běžně užívané slova jsou automaticky neurážlivé, nejsou sprosté, …? Že jsou často užívaná jejich charakteristiku / účel nemění.
Libtard, dezolát jsou dnes běžně užívaná slova.
Běžně užívané slova jsou automaticky neurážlivé, nejsou sprosté, …? Že jsou často užívaná jejich charakteristiku / účel nemění.
Asi právě nebyly tak bouřlivé.
Nebyly tak bouřlivé anebo prostě se to “nehodilo”?
Chápu, že to z nějakých důvodů do programu nezařadí parlament, instituce, ale protestovat proti, vždyť tím protestem ztratím víc času než je ta minuta. Tak o co jde.
No právě, lepší ztratit jen minutu ticha než se zaobírat protesty, ale proč dali přednost tomu aby si lidi stěžovali (kteří by si stěžovali tak jako tak, ať už jedna strana nebo druhá), ale toto Kirkovi dopřát mohli. Takže, o co jde…
Jsem taky pro rovnoprávnost, ale pod podmínkou kdyby to opravdu fungovalo tak, že každý jsou si rovni což takhle nefunguje - bohužel.
ale proti tomu asi nikdo takto bouřlivě neprotestoval, že
To, že se o tich protestech nemluvilo neznamená, že protesty nebyly. A vlastně, proč se o tom nemluvilo?
on se nejmenoval Mlha, ale Plha.
To ano, ale učitel to spíše vyslovoval jako Mlha.
https://youtu.be/xFV_HXsAnyg?si=3213cjBCJgaujDzV
Je to na konci.
Jak by řekl učitel z jednoho filmu - “Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!”.
Jinak abych teda odpověděl. Ano, za Floyda se v EU parlamentu držela minuta ticha a po vraždě Kirka byl požadavek i jemu dopřát též minutu ticha, ale bohužel to neprošlo.
nějak nevidím důvod proč zrovna jeho vraždu nějak uctívat minutou ticha, zvlášt v EU
A důvod proč se v EU uctívalo minutou ticha americký trestanec a drogově závislý? 😂😂😂
nemůžeme držet minutu ticha za každého
Ano, v pořádku. To by ani nešlo držet za každého, ale o tom to právě je. Dali přednost Floydovi který nikoho v EU parlamentu nezajímal, nikdo z nich o něm nevěděl a tu poctu mu tam dopřáli, ale pro Kirka o kterém bylo politické povědomí a některé jeho videa byly virální tak pro něj tu minutu nenajdou? Dle mého názoru přes 20% europoslanců o něm mělo minimálně povědomí když byl i pozvaný do Bílého domu.
To ano, ale tady jde pořád o ten princip, že je to dvojí metr.
Floyd - recidivista, drogy, pokud si vzpomínám tak kladl odpor při zatýkání a mohl bych pokračovat ještě dál
Kirk - politický influencer, žil normální život, měl ženu a dvě děti, vedl diskuze a probíral sociální problémy a situaci
V obou případech jim byl sebrán život nedobrovolně, ale stejně EU parlament dá minutu ticha jen jednomu. Je to hnusné a nespravedlivé v každém případě. Kámen úrazu je v tom, že jeden byl černý (někdo si vzpomene na “Black lives matter”), ale ten druhý prostě normálně přemýšlel a snad všechny z LGBT komunity vyargumentoval a i černý kteří proti němu protestovali, že je rasista, protože tvrdil, že černošši můžou za většinu kriminality - měl to podložené statistikami z CIA - jenže to EU teď nenosí. Zkuste si představit kdyby v období usmrcení Floyda někdo udělal to samé a vše pošlapal. Co by se stalo?
Floyda taky nikdo neznal (recidivista, drogově závislý) a v EU parlamentu mu dali minutu ticha. To je krásný dvojí metr a nedivím se, že to mnoho lidí štve. CH. K. aspoň s lidmi diskutoval a věcně argumentoval. Tudíž argument, že tady CH. K. nikdo neznal je irelevantní.
Je víkend, Září takže je docela dost práce s přípravami na zimu asi u všech včetně mě. 😃
https://www.instagram.com/reel/DLRSvj0N-A9/?igsh=MTE2aWp3NGkwMmw2ag==
Ne, děkuji. Nějak to ve mně nevzbudilo zájem natolik abych si něco takového hledal. Jinak jste asi moc nepochopila moje myšlenku a co jsem tím chtěl naznačit, ale to nevadí. Ono by se toho našlo asi více jako to například, že uvozovky nemusí vždy znamenat citaci nějakého textu.
Bohužel neznám Pepu Nose takže to bohužel nechápu. 🙂
Nechtěl jsem na to reagovat, ale prostě mi to nedá.
Já neříkám, že Západ je ráj, jen říkám, že kdybych si měla vybrat kde žít, tak beru Západ a ne Rusko.
Já bych si vybral ČR ikdyž je to zeměpisně Východ (což je vlastně i Franice, Německo, Švýcarsko,…). 😀
https://www.instagram.com/reel/DOdB71aisxp/?igsh=MTl5d3VrZGY2MGZwNA==
Tak zrovna těm by to nevadilo ani tohle (podle mě), protože ten režim by jim přece sehnal jiný bydlení a postarali by se o ně.
Ostatně teď jsem četla článek, jak Rusko spustilo nějaký program zjednodušující imigraci ze Západu, takže každý kdo má zájem o to žít v Rusku, se tam může přestěhovat klidně hned.
Proč se stěhovat když různý média a lidí tvrdí, že Rusko chce obnovit Sovětský svaz a zanedlouho přijde i sem. Takže kdo by chtěl do Ruska tak se stěhovat nemusí a stačí mu jen počkat. 😀
Oprava - Nakonec asi dostal 19 let, ale pamatuji si, že se mluvilo jen o pár letech s podmínkou a pak byli nějaký protesty.
Asi takhle -kdo si myslí, že nějaký-jakýkoli- systém je ideální a bez problémů, tak je trochu idealista. Navíc se to teď všude mele, ještě bude “sranda”.
Zkuste si najít jak často se tohle děje třeba v Americe a udělat si četnost. Je docela zázrak, že se to vůbec nějak zmedializovalo.
Já si včera po dlouhé době zavítal na 4chan a tam bylo věcí. 😀 Někteří lidi tam psali, že kdyby to obráceně - bílý takhle pobodal černýho tak už jsou celosvětové protesty na téma rasismus, nic méně jak to bylo s Floydem si snad všichni pamatujeme. Krásná rasová rovnoprávnost dnešní doby za kterou všichni tak tvrdě bojují. Ono je to vidět i u nás jak to krásně funguje například jak to dopadlo s mladou holčinou která musela hrát mrtvou aby přežila + znásilněná a týpek dostal kolik? Asi rok a podmínku? Už si nepamatuji, ale dá se to dohledat.
Takže to, že se v médiích objeví jeden případ neznamená, že se to neděje na denní bázi, viz. jak byla zmínka o Francii, Německu a UK.
Pokud chcete lepší odkazy tak klidně začnu posílal i necenzurované videa, ale adminům / správcům se to asi líbit nebude. 😀
Protože je už potvrzeno, že jsou to íránské drony a protože to Rusko už i přiznalo?
Tak se přiznalo, v pořádku, ale byl to úmysl nebo ne? Pro Vás výrokem “myslím, že Rusko už si testuje hranice” máte asi už jasno. Pokud budou mít jednání tak se o tom nikdo nic nedoví. Jsou to pořád jen teorie. Já jen poukazuji na různé možnosti a alternativy kde může být pravda. 😉 Mimochodem - pokud byste měla s někým nějaký problém a nikdo stál na jeho straně, pomáhal mu a dělal Vám naschvály tak byste na něj byla naštvaná nebo by Vám to bylo jedno? Teď tuto myšlenku aplikujte na geopolitickou scénu. Já v tom taky vidím taky úmysl, ale trošku jiným způsobem - jako varování, ne jako testování. 😉
Dejte odkaz jak lítaly polské stíhačky v bezletové zóně nad Ukrajinou, to by mě zajímalo.
Všechny články si opravdu neukládám a nedávám do tabulky abych měl přehled. Víte jak se říká “Kdo hledá, najde”. Já mám teď na práci lepší zábavu - viz obrázek. 😀
Jo a ještě jedna věc (pro všechny - ne jen pro assil). Těm kteří se hrozně bojí komunismu a Západ je ráj odkud jdou jen hezké věci. A Okamura je u nás stíhán za plakát který má podněcovat k nenávisti.
https://edition.cnn.com/2025/09/08/us/video/iryna-zarutska-murder-ukraine-refugee-contd-digvid