Aktuálně: 2 775 inzerátů261 017 diskuzních příspěvků19 161 uživatelů

Příspěvky uživatele

Aluška

Aluška
Aluška 24.09.2025, 14:29:51 xxx.xxx.197.216

V neděli se mi konečně podařilo načapat dívčinu, asi 15 let, jak nechala vy..rat psa na trávě před mým domem. Tu trávu seču a když natírám plot, tak po něm chodím. Holčinu jsem už párkrát viděla, ale než jsem seběhla dolů a vyběhla před dům, byla pryč.  Nečekala že zrovna vyjedu z garáže, pes zrovna tlačil bobek, ona se lekla a drapla psa, že honem půjdou. Říkám jí, ať to hovno kouká sebrat, že to není poprvý a nebudu to po ní pořád uklízet. Neřekla ani ň a odcházela. Tak jsem na ní volala, že jestli to tam bude ještě odpoledne, odnesu jí to před jejich dům.  Tak teda o kus dál, kde máme psí koš a pytlíky, utrhla pytlík a pro bobek se vrátila. Za dva dny jsem potkala její mámu a ta na mě spustila, že prej  jsem byla na její holku hrubá.  Ptala jsem se jí, jestli myslí to, že mi vadilo, že mi jejich pes kadí před domem a hovno tam zůstane ? Prej jsem na ní byla hrubá a ona věří dceři. Tak jsem jí na to řekla, že jestli to splní ten účel, že tak velká holka bude sbírat bobky po svým psovi, tak ať si myslí co chce…..

Aluška
Aluška 24.09.2025, 14:11:16 xxx.xxx.197.216
efe:

Pro všechny, co používají Enterozoo gel - přišla jsem na to, že lidský Enteros gel je o polovinu levnější, složení stejné. Tak jen tip na ušetření peněz.

Já to vím už dávno, že ten lidský je levnější a úplně stejný, dokonce jsem v lekárně sehnala ještě levnější kvůli pomačkané krabičce.

Aluška
Aluška 23.09.2025, 10:28:59 xxx.xxx.197.216
Doron:

Myslím, že to bude dobrý, má to teď hodně psů i lidí.

Živočišné uhlí nikdo nedáváte ?

Já dávala, když měl někdo průjem.  Myslím že zabralo,  Já dávala 1 tabletu na 5ti kilovýho jezevčíka do žrádla.

Aluška
Aluška 10.09.2025, 19:57:49 xxx.xxx.48.20
kometa:

Nabídka dovozu z Itálie zavání spíš podvodem než množkou. Inzerát je tak jako tak pryč.

A co si myslíš o inzerátech  Happy z JH? Nabízí jezevčíky, yorkšíry a maltipoo.

V JH je prý taky nějaká množka. V Šumperku je množka , jestli  i oni nabízí dovoz z Itálie ( jako podvod )nevím

Aluška
Aluška 10.09.2025, 19:43:40 xxx.xxx.48.20
fata:

Reagovala jsem na inzerát trpasličího jezevčíka a co mě zarazilo, byla cena 6000kč.  Nabídka je ze Šumperka. A dnes mi přišla podivná odpověď, nabídka dovozu z Itálie. Prostě podvod jako Brno…a když už jsem u toho Brna, v inzerci je tatáž nabídka za 6 tis. z Brna a tady už něco smrdí. Máte někdo zkušenost? Samozřejmě nemám v úmyslu už reagovat. Na uvedeném tel. čísle to nikdo nezvedá.

Šumperk je množka jako prase a ty štěňata jsou převážně nemocný

Aluška
Aluška 10.09.2025, 19:42:52 xxx.xxx.48.20

Bacha na to, Idorkovi se šprajcnul kousek klacku mezi stoličkama. Bohužel nedal nijak najevo, že tam něco má  a během týdne mu vyhnisala díra až do nosu. Dělali mu  plastiku z kůže ze tváře.

Aluška
Aluška 10.09.2025, 14:45:27 xxx.xxx.197.216

No mě to různý venčení taky asi brzo bude čekat. Zatím 3x denně chodí dva stařečci ( Idorek 13,5 roku, Bess 14-15 ??) ) s Mirďou, dávají odpolední hodinu a půl s přehledem, Idor by se zbláznil, kdyby nešel. Nejmladší ze stařečků Mijunka 12,5 roku odpo chodí jen velmi vzácně. Nevím proč, v létě jsem si říkala, že je jí největší horko, když je černá, ale nechodí ani když se ochladí. Tak počká na zahradě. Ráno a večer jdou všichni.  Minulý týden překvapila a šla i odpo asi 3x s náma. 

Aluška
Aluška 08.09.2025, 10:04:46 xxx.xxx.197.216
Buggyra:

Hodlám si zajít (až bude čas) do útulku jako do koloniálu ve vsi - sice tam nemám takový výběr jako v hypersuper (taky jak kterém), ale vyberu si, co chci, a cena psa mě moc zajímat nemusí, protože je bagatelní. Jen teda musím počítat s různými “skrytými vadami”,

například kamarádka, co má osadního labradora, zjistila, že umí překousávat vodítka - a to se vyplatí! Měla ho uvázaného u koní, naštěstí, protože kdyby ho měla uvázaného někde na zahrádce u hospody vedle silnice… tak to zjistila ještě celkem nevinně 🙂 

Takže pokud ho bude chtít někde odložit, tak holt na řetěz nebo ocelové lanko. A taky se umí vyvlíknout z postroje a překousat vodítko i dalšímu psovi, takže bájo, na řetěz všechny, také postroje mít nepřekousatelné, a konkrétně jemu teda dávat takový ninža kombo postroje, obojku a pastě na medvěda, aby se z toho, když o něco půjde, nevyhudýnil 🤣

to nic není, lidožravá Bess se dokáže podvlíct pod plotem mezerou cca 5 cm. A tak placatá teda fakt není…😀

Aluška
Aluška 26.08.2025, 10:30:57 xxx.xxx.197.216

S hromadou klád mám taky zkušenost, lidožravá Bess se nějak dostala ( možná myš nebo ježek ) dospodu hromady. Ven to nešlo předem kvůli pařezu kterej zrovna byl v jedný skulině a nahoru pozpátku mezi kládama taky ne. Vyprošťovali jí hasiči, měli kluci plný ruce práce asi 2 hodiny a taky mi řekli, že jsme udělali dobře, že jsme na to nešahali. Tak ono by to ani nešlo, ty klády byly hodně tlustý a těžký.

Aluška
Aluška 21.08.2025, 13:29:22 xxx.xxx.197.216
acher:

Tohle jsem si kdysi zkopírovala z nějaké diskuse,co všechno je možné.

Můj strejda má autodopravu, obrovské garáže plné drahých kamionů, k tomu sklady, autodílnu apod.. prostě všechno co se týká aut... Pozemek má samozřejmě oplocený, vybaven kamerou a má tam i nočního hlídače (člověka) a 4 speciálně vycvičené hlídací psy. Objekt je obvěšen cedulema v podstatě na každém kroku. U vchodu a na každé straně zdi objektu je navíc obrovská tabule (osvětlená!!!), že objekt je střežen 4mi psy. Navíc ještě všude jsou rozvěšené tabulky menší upozorňující na hlídacího psa v objektu. Jednoho dne se stalo, že tam vlezl chlap a psi mu poměrně pěkně vysvětlili, že tam nemá co dělat. Měl vážnější zranění (ALE neohrožovalo ho na životě!!!) a byl v nemocnici. Strejda se mu musel jít omluvit (na radu právníka), hradit mu náklady na léčbu a ještě ho finančně odškodnit. Zloděj se mu po propuštění z nemocnice ze široka vysmál

Přesně tak, snaše otec kriminalista řekl  že by ten dotyčný, který by k nim vlezl a ona se bránila, nesměl pak už promluvit Doplňte si sami……

Aluška
Aluška 21.08.2025, 12:53:16 xxx.xxx.197.216
BaLu:

Ale ne, Varaxi, k nám ne. Jedině, že by přijeli hasiči hasit naši nemovitost. Jinak nemá nikdo důvod na náš pozemek vstupovat. Není tam vedení plynu, elektroměr je na hranici pozemku a přístupný z vně plotu. Vodovod máme soukromý. Stejně tak to mají sousedi. Dluhy nemáme, takže exekutor nehrozí. Ještě nějaký důvod neoprávněného vstupu? 

No moje snacha se na tohle ptala svého otce kriminalisty ( nebudu psát přesně na co se ptala, když bydleli na samotě a ona byla přes den doma sama s malým dítětem). Tak kdyby jim někdo vlezl do zahrady a ona mu nechtěně nějak ublížila, tak je to blbý, protože ten co tam vlezl může tvrdit, že se potřeboval třeba zeptat na cestu někam. 

Aluška
Aluška 20.08.2025, 20:14:01 xxx.xxx.48.20

Byl podobný mojí Mácince, chodila s náma s jezevčíkama na procházky, byla trochu kočkopes. Opustila mě a jezevčí holky ve 22ti dvou letech.

Obrázek
Aluška
Aluška 20.08.2025, 20:04:46 xxx.xxx.48.20
Verun:

Přesně.takovej malej ….

Míra Turek, Vás taky trénoval ? Já tam byla do roku 1987.

Aluška
Aluška 20.08.2025, 10:06:04 xxx.xxx.197.216
Verun:

To už se tu probíralo 🙈…a dětem kterým se to nepokazilo a chodí přes špičku do teď  vypadají dost komicky,vídáváme takových pár lidí s fakt divnou chůzí.přes špičku jsem byla  schopná běžet jen sprintem…jako že jsem dřív běhávala závodně…Rudá hvězda České Budějovice.

Rudá hvězda ČB ? Já tam před 40ti lety závodně skákala výšku a dálku 😀, trenér pan Turek

Aluška
Aluška 20.08.2025, 09:00:49 xxx.xxx.197.216

Moje kastrovaný holky jsou v pohodě, na poslední čurací jdem v osm večer a pak chrní až do čtyř, to je vystrkám na zahradu, aby se vyčurali všichni, i kluci. Dřív bych to neřešila, chodili si ven sami ale co jsou nahoře dvířka, aby nemohl Mirďa běhat po schodech, tak se nemůžou v noci trousit podle svých potřeb.

Aluška
Aluška 19.08.2025, 15:30:58 xxx.xxx.197.216

Chodila mi jedna rodinka z novýho bytovýho domu naproti mě venčit psa na kamennej sloupek u mojí branky. Sami mají okolo byťáku plot dlouhej jak Lovosice a asi za 10 metrů zatáčku k louce, kde už je vedle jejich plotu pruh trávy. To už jim bylo daleko, když stačí přejít cestu, nechat vychcat psa na cizí branku a honem zase domů. V létě, když jsem připínala u branky moje psy na vodítka a měla jsem sehnutou hlavu, to byl smrad jak u lví klece, málem jsem se poblila.  Když jsem je požádala, aby pes chodil chcát na jejich plot, přestali mě zdravit 😀 😀

Aluška
Aluška 07.08.2025, 14:52:52 xxx.xxx.197.216
efe:

Tak pásy přišly, bohužel měli na zoohitu špatnou velikostní tabulku a tak jsou malé. Kdybyste někdo chtěl na pidipsa, tak pošlu zdarma. Obvod pasu do cca 38 cm.

Napište jim reklamaci, vrátí Vám peníze. Já u nich reklamovala psí bundu, která zase byla větší než měla být, poslali peníze zpět a napsali mi, ať bundu daruju třeba do útulku. Na velikost těch pásů se zkuste zeptat v JVN ( jezevčíci v nouzi ), používají ty z Temu ( Impact myslím dávala fotku ) a mají taky různě velké psy. Třeba poradí.