včera Mirďa vyčuchal zajdu, tak s ním oběhnul lesík a za chvilku se vrátil s jazykem na vestě.
Aluško a vám nevadí, že je těch -14 stupňů?
včera Mirďa vyčuchal zajdu, tak s ním oběhnul lesík a za chvilku se vrátil s jazykem na vestě.
efe:Pomáhají, ale ne vždy se na ně v akutní fázi lze dostat.
Jo, tak to asi všude stejný, že to trvá.
Zrzavci:včera Mirďa vyčuchal zajdu, tak s ním oběhnul lesík a za chvilku se vrátil s jazykem na vestě.
Né, odpo asi jen -4, ten zajda mu frnkne cobydup a on se tam pak točí dokola a hledá a ověřuje a pak přijde
No ale v noci -14, přes den -4, to je docela nářez ne?
Zrzavci:No ale v noci -14, přes den -4, to je docela nářez ne?
Nějak nechápu, jako jestli je psíkům zima? Nebo mě ? 😀
No to ne, vy se všichni doma zahřejete, ale to zvíře, co musí zbytečně upalovat a zbytečně spálí xy energie to pak má v noci celkem blbý.
Zrzavci:No to ne, vy se všichni doma zahřejete, ale to zvíře, co musí zbytečně upalovat a zbytečně spálí xy energie to pak má v noci celkem blbý.
Fakt ho nehoní půl hodiny, už jsem psala výš, zajíc udělá dvě kolečka, odskočí a je v čudu, pes pak čuchá, vrací se a už ho nenajde, teda aspoň Mirda. Celý to trvá možná 1- 2 minuty, pes pak čuchá a hledá třeba dalších 10 minut. A pak se vrací.
Aluško - mně to nevysvětlujte, já na to mám svůj názor, zkuste to vysvětlit tomu zajícovi, co v těch -14 pak musí bivakovat venku, když si před tím hezky a úplně zbytečně zasprintoval s pejskem, který se pak doma pěkně zahřeje, nají………… zatímco zajíc bivakuje v těch -14. I kdyby to byla nula, tak JE to prostě špatně. A nemůžeme se pak divit, když na pejskaře se kouká v tý zelený kamizole tak, jak se kouká. Protože, když to takhle po Mirďovi udělá i další pejsek a potom další pejsek, tak je to pro toho zajíce vyloženě přínosný, když musí šetřit energií, aby přežil mrazy, zatím co ti, kteří se za ním laškovně proběhli……..
já asi na pár dní dovycházkovala. Nestává se to často - ale zhruba od deseti hodin mě bolí celý člověk, klepu se zimou… prostě asi chřipka přichází. Dokonce jsem klesla tak hluboko, že jsem vyhnala ven na procházku jen kluky… Uvidíme - ale vypadá to, že budu do pátku doma.
Xerxova:já asi na pár dní dovycházkovala. Nestává se to často - ale zhruba od deseti hodin mě bolí celý člověk, klepu se zimou… prostě asi chřipka přichází. Dokonce jsem klesla tak hluboko, že jsem vyhnala ven na procházku jen kluky… Uvidíme - ale vypadá to, že budu do pátku doma.
Snad to nebude tak hrozný a brzo to vyležíte. 🍀
Zrzavci:Aluško - mně to nevysvětlujte, já na to mám svůj názor, zkuste to vysvětlit tomu zajícovi, co v těch -14 pak musí bivakovat venku, když si před tím hezky a úplně zbytečně zasprintoval s pejskem, který se pak doma pěkně zahřeje, nají………… zatímco zajíc bivakuje v těch -14. I kdyby to byla nula, tak JE to prostě špatně. A nemůžeme se pak divit, když na pejskaře se kouká v tý zelený kamizole tak, jak se kouká. Protože, když to takhle po Mirďovi udělá i další pejsek a potom další pejsek, tak je to pro toho zajíce vyloženě přínosný, když musí šetřit energií, aby přežil mrazy, zatím co ti, kteří se za ním laškovně proběhli……..
A jak je to pro naháňkách, kterých je i v tomhle počasí po celý republice hromada. Ten zajíc neví že je to je černou nebo na vysokou a když po lese leze hromada psů tak prchá a asi to má na celý dopoledne…
V LBC řádí od předvánoc chřipka A - lehla půlka firmy. A spoustě lidem pak ještě po doléčení chřipky zkomplikovala rekonvalescenci viroza. Tak pozor a nepřehánět to s brzkým návratem do práce.
Aluško? To Vám přijde jako zdůvodnění toho, že majitel psa nechá svého psa štvát zvěř? Tak to jsem se s Tali nemusela tak trápit. Nenechávám své psy ani Nakukovat do křoví, aby ani trochu pouhou zvědavost nerušili zvéř., která potřebuje šetřit energii.
Mno. My dneska zbaběle venčíme na zahradě a ráno byl na procházce muž. Včera dobrý a dneska mi je zase zle. Pravděpodobně zablokovaná hrudní páteř a nakumulovanej stres. Večer jdu ke své rehabilitační tak snad snad zjistí kde je problém a aspoň po té fyzické stránce se postupně rehabkama a cvičením uleví. Je teda zázrak, že jsem volala dopoledne a měli pro mě termín hned.
Jejej. Přeju ať je brzy líp. Ono to teď lítá všude. 🍀
Zrzavci:Aluško? To Vám přijde jako zdůvodnění toho, že majitel psa nechá svého psa štvát zvěř? Tak to jsem se s Tali nemusela tak trápit. Nenechávám své psy ani Nakukovat do křoví, aby ani trochu pouhou zvědavost nerušili zvéř., která potřebuje šetřit energii.
Nepřijde mi že minutový běh je štvaní zvěře
Aluško - teď žertujete, že ano?
Opravdu vám uniká o čem píšu?
Opravdu vám přijde v cajku, že pes vystřelí za zajícem a prožene ho? Bez ohledu na čas?
Opravdu nechápete, že i ta minuta prostě to zvíře stojí drahocenou energii? Když navíc váš pes nemusí být první, ale třeba třetí v pořadí v našem světě, kdy zvířata musí žít v naší těsné blízkosti a lidé se jim pohybují v jejich světě?
Opravdu nedochází???
Měla jsem za to, že máte ráda přírodu.
🍀
Můžu se zeptat rosím,jak se pozná zablokovaná hrudní páteř??
Je to,že se Vám jakoby hůř dýchá?
Já nahřívám bederku a krk a po odpolední knihovně ležím…,
efe:V LBC řádí od předvánoc chřipka A - lehla půlka firmy. A spoustě lidem pak ještě po doléčení chřipky zkomplikovala rekonvalescenci viroza. Tak pozor a nepřehánět to s brzkým návratem do práce.
jsem na chřipku očkovaná - i když vím, že letos se netrefili a očkování moc nezabírá. Já bývám obecně "tvrďák", který u všeho mívá poměrně snadné průběhy… a tak doufám, že v pondělí už zase budu v pracovním procesu. Máme velmi svižného pana doktora v komunikaci elektronické - takže doufám, že k němu nebudu muset a vyřídíme to vzdáleně. Ono s náhle nastoupivší bolestí kloubů, nechutenstvím a teplotou toho moc neudělá, než že mě nechá v pelechu. Prospala jsem celé odpoledne a s jedním paralenem je mi vlastně dobře. A že nemám chuť k jídlu mi neublíží 😀 Kluci byli v Opičáku - a prý si to užili. Já je nerada pouštím samotné, Pepa když kouká do foťáku nekouká co tropí Yoda… a ten toho občas umí využít a vzdaluje se víc, než je vhodné. Ale prý byli hodní oba…