Aktuálně: 2 575 inzerátů265 509 diskuzních příspěvků19 221 uživatelů

Jak se vám venčí?

Bobca
Bobca 06.01.2026, 20:16:13 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 06.01.2026, 19:51:36

přeju brzké uzdravení..🙏

mě Dr naočkovala 26.11 po roce na chřipku..nebyla jsem ale vpořádku..do týdne jsem  chytla nějaký morybundus..chřipka to prý není..zarazila se mi rýma,ohluchla jsem na levé ucho,šuměla mi tam Niagára 3 týdny…chytla spojivky..takže ATB i do očí i tak.nešlo mi smrkat …a ještě nejsem zdravá…a táhne se to pořád..

šavlozubka
šavlozubka 06.01.2026, 20:31:14 xxx.xxx.167.186
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 06.01.2026, 18:18:27

Já měla/mám pocit jako kdybych byla stažená v korzetu. Plus se mi tak různě stěhuje kde to bolí - buď přímo na páteři, nebo ramena - a jak se tomu snažím ulevit, blokuju se o to víc. V zásadě verdik je komplet přetížení v oblasti hrudní páteře a ramen. Pokud by se to neuvolnilo po první rehabce, tak by mi napsali něco lepšího na boles, abych vůbec měla šanci se uvolnit.  

Trickyvoo
Trickyvoo 06.01.2026, 23:46:36 xxx.xxx.62.63

Tak já jsem od soboty taky mimo provoz. Nejdřív to měl týden muž a tchýně. Já teda chodila s Malinou a v pátek na procházce jsem si říkala, že mě nějak pálí v krku, v sobotu už jsem nemohla polknout a v neděli jsem si pořídila rýmu a horečku. Takže určitě do konce týdne doma. 

S těma zádama teda taky dost zkusím, ale když pravidelně cvičím, chodím a taky chodím na masáže, nikde neofouknu a nejsem ve stresu, tak to celkově docela jde. Mužovi  pomohli masáže. Do té doby hrozně trpěl na bolesti hlavy, třeba 2x do týdne si něco musel na to vzít. Teď už třeba jednou za čas, když spíme jinde a nevyhovuje mu polštář nebo matrace. 

bambule
bambule 07.01.2026, 04:56:32 xxx.xxx.72.15

Letos vůbec nevím jaký si mám dát konečný cíl km vycházek. Loni jsem měla stanoveno 600 km, nakonec byl součet krásných 1250 km. Letos se v tom zase plácáme. Bambule se jako každou zimu utrhly kvasinky z řetězu. Takže řešíme ucho i vulvu. Ale to není nic na co by se nedalo připravit. Zato Bambule dospěla k rozhodnuti, že je potřeba mít na všechno vlastní názor. Takže to u nás vypadá jako : Proč mám pečené kuře, já by radši tu Timi konzervu od Falca co žerou kočky, proč mám jít na vycházku tudy, když já chci jít jinudy, proč nemůžu ležet mezi dveřmi do kuchyně a obýváku. Proč jdeš pryč beze mě. Proč si nemůžu dát to uzený s tebou. Proč… Jenomže děvče to má se mnou  těžký, protože já nerada ustupuji nátlaku, takže bude žrát to pečené kuře s dušeným špenátem, půjde tudy, kudy jdu já a o jiných věcech taky nebudeme diskutovat🙃.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 07.01.2026, 06:40:57 xxx.xxx.128.82

Úplně Bambulku vidím🤣, my měli takového králíčka🙈. Proč nesmím spát chrtům v pelechu? To nemyslíte vážně, že já mám papat seno a vy máte  cukroví a hovězí, co jste teda pokazili mrkví? Proč nemůžu ležet 3 hodiny na otevřeném okně a kochat se, vždyť -10 není problém, Proč spíte, jdeme si přece hrát….., když jsme neposlechli, a to lidi, psi, kočky nevyjímaje, tak doběhl významně doprostře pokoje a to 3/4kg velké stvoření, jako  poslední varování, výhrůžně zadupal a když to nepomohlo tak potom kousl někoho do ocasu,(ještě,  ze ho nemám🙈🤣), zlatí ostatní  čtyřnozí spolubydlící, nikdy si z ně neudělali čerstvý barf .

impact
impact 07.01.2026, 06:49:59 xxx:xxx.feaa:b145
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 07.01.2026, 04:56:32

Letos vůbec nevím jaký si mám dát konečný cíl km vycházek. 

Já se po loňském zklamání asi cílů zdržím a nechám se pak na konci roku mile překvapit. 😆

Rozhodně mám v plánu co nejdříve překonat tu dvacku, taky zase na narozeniny vylézt svítání nebo západ slunce na Kelčáku, dále překonat nejvyšší počet km v jednom měsíci (79 km v 12/2024 a 87 km v 03/2025) a rozhodně strávit maximální počet víkendů na Bezkempech a spaním v autě. Tak uvidíme, co se podaří. 😃

Bobca
Bobca 07.01.2026, 07:36:04 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

Aluško? To Vám přijde jako zdůvodnění toho, že majitel psa nechá svého psa štvát zvěř? Tak to jsem se s Tali nemusela tak trápit. Nenechávám své psy ani Nakukovat do křoví,  aby ani trochu pouhou zvědavost  nerušili zvéř., která potřebuje šetřit energii. 

Dovolím si…Dnes v “dobrém ránu” byla zrovna tahle diskuse..mluvil myslivec o tom právě,že v tomto období-hlavně všeobecně v zimě není dobré tu zvěř rušit,že se vyčerpává,ztrácí tukové zásoby..Jsem si vzpoměla,že jsem to tu včera četla…že je lépe mít pejska nakrátko..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.