Doron - chápu Vaše rozpoložení. No i tohle kolem , kde se člověk pohybuje, ten neskutečnej binčus, který se začal ve městě objevovat, byl jeden z důvodů, proč jsem tak moc potřebovala prchnout. Nedobře se mi na to kouká. Ale Framík je ňuňu!
Edit - ale dneska, dneska to Doron bude radost venčit, vydržte.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.01.2026, 10:19:43
Dneska snad i v Praze napadne. Prý od Budějovic až po Drážďany velikánský mrak, či fronta….. jenže v městě ze sněhu radost tak půl dne, pak je z toho humáč.
Tak na Slovácku lehce poletují drobné sněhové vločky. Ráno o půl čtvrté jsme měli na teploměru -12 stupňů. Já tomu věřila, ale můj muž, který vstával v pět tomu nechtěl věřit. Jsem mu vysvětlovala, že jsem šla venčit Bambuli vyoblékana, že kdyby mě chtěl po cestě někdo nedej bože znásilnit tak to po druhé sloupnuté vrstvě oblečení určitě vzdá. Byla jsem jako cibule.
Já se hrozně těším domů a doufám, že se mi podaří vyrobit nějaký sněžný fotky na příští rok. Jsem jak Karlovarskej festival - jedno skončí a už musí čék připravovat nový, aby měl matroš. 😀
U nás docela kalamitka… ráno se pár aut a kamionů snažili vyjet kolem nás do kopce s většina pak couvala dolů… včetně těch nákladních aut. Manžel se teď vrátil a říkal, že ve městě neviděl jedinej sypač a není protaženo… měl jet pracovně do jedný hospody na sídlištích na kopci, ale zkoušel 3 trasy s všude ucpaný stojícími auty…
Jsem ráda, že mám dneska volno a nikam nemusím… sněžit už přestalo, tak snad do zítra stihnou dát silničáři silnice dohromady, protože zítra už do tý práce musim…
Taky se těším domů ☃️ budeme se honit sněhem… včera jsem běloušovi ostříhala-zarovnala chloupky okolo pacek a taky chlupy, co přečuhovaly polštářky, aby se ten sníh tak nelepil, to on nerad a musím pak kouličky sněhu sundavat…
To jsou ale medvědi. jak jde vlastně soužití s lapiňákem - sedlo si to?
musim
no ale…kdyby neprohrnuli……..tak nemusíte 😀
Soužití s lapinou…no …jako už je to lepší než na začátku, už se trochu přizpůsobil našemu režim…ale…prostě ta jeho energie, elán, aktivita…to bude mimo mísu furt…
Ale třeba…Gina je zvyklá po ranním venčení přijít domů, zalehnout na gauč a ještě si pochrupat…no tak si lehne na gauč..uloží se, zavře oči…jenže lapiňák, kterému občas přezdívám “zlo-prcek” (i když neoprávněně, protože on je ve své podstatě fakt hodnej pes" si vytáhne pískací hračku a začne si hrát…tím zaktivizuje Máťu, začnou se přetahovat, honit..no prostě žádnej klídek a teda madam už na ně včera pěkně držkovala…a když kolem ní proletěj na zahradě…no prostě je na ní vidět, že jí není po chuti, že nemá “svůj” klid.
A já mám teda špatný svědomí, protože vím, že bych se měla tomu prďolovi víc cíleně věnovat…jakože “něco” s ním dělat, ale mě už se tak ukrutně nechce…