Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.02.2026, 08:58:09
No v pondělí ráno nasnežilo i u nás v Praze. Do večera to roztálo a umrzlo, takže před barákem, jsem cestou z venčení udělala efektní piruetu s hnula si s nečím, takže včera jsem fyzio hlásila, že kdyby se mě zeptala v pondělí dopoledne, řeknu, že mi je skvěle. Po té piruetě už je to horší. 😀 No a dneska zase sneží.
Mno a mladý pán dneska ráno našel poklad. Hrdě si ho nesl celou procházku. Tak já nakoupila mraky míčků, protože to naše ADHD jelítko potřebuje mít pořád něco v držtičce. A nic. Furt jsem, jen sbírala upuštěný míčky. Takže jsem je přestala na procházky brát. A hnusnej oslintanej polorozpadlej tenisák si nese jak král. 😆
Já mám sníh ve své podstatě ráda… ale letos už toho mám fakt plný zuby a ještě v kombinaci s tou ledovkou… no už jsem z té zimy prostě unavená.
Přšel synátor, tak zkusíme co nejvvíc vystříhat Gině chlupy mezi packama plus stříhat dlouhý chlupy na nohou, od jara do podzimi je to lepší na údržbu.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 18.02.2026, 11:19:11
Kamarádka tomu říká prací program na vlnu. 😆 Mladý pán se teda ve sněhu vysloveně rozkošnicky válí a mele a reje. Potřebujem sníh. Nebo jaro. Tady je zas hnusná, klouzavá břečka.
my si to před obědem v lese užili všichni. Spousta čistého sněhu, led bezpečně ukrytý, mírně chumelilo…Psisko rejdilo v bílé peřince (místy měl nad hlezna, tj. já do půlky lýtek), nikde nikdo (jen dvakrát lesácké auto - nahoře se asi stále těží), foťák tentokrát kompletní… moc hezká procházka to byla.
Teď se vrátil manžel z práce a že je venku slunce, teplo a že to tam taje. Já čekám, až psům skončí polední klid a pak beru psy na etapy na prochajdu, tak uvidíme.
Kdo bulí, že je moc sněhu? Házela jsem letos asi jen 3x a ještě malé hromádky. Loni, možná předloni jsem házela nad hlavu. A pak projel traktor a nahrnul mi ½ m hrázku před příjezd, už nebylo kam. Letos se sníh chová náramně slušně. Ani iglú nešlo postavit.
Na sněhu procházky jdou, říká Bonnie. Dokud to bílé neteče. A samozřejmě pokud nejsou velké mrazy, vichr, špatná konstelace hvězd…
Fotky z venčení nemám. Přikládám aspoň fotku, co mi poslala včera kamarádka. Mladej valach si hrál. Nu co, aspoň má má (hezká hříčka) Linda umytý ocas 😀
Byli jsme venčit až za tmy a bez svítících obojků, zapomněla jsem je dát dobít☹️.
Najednou slyším divný zvuky, takový silný rachtání a bouchání, krve by se ve mě nedořezal, hned jsem měla jasno, divoký prase!
Zavolala jsem kluky, Fram s Doroušem se hned přiřítili a Gučka nikde. Hned mi byli jasný co se stalo, divočák ho dostal a hrdina Gučák zemřel statečně a bez hlesu.
Vytáhnu mobil, pitomá čelovka svítí jen jak za dušičky v očistci a prohledávám terén, volám, kluci mi moc nepomáhaj, jen se tak snaživě prdolej u mě.
Najednou ho vidím, jde ke mně, pomalu, malými krůčky, zadek za sebou vleče, táhne zadní nohu..
No zkrátím to, ten blbec se zamotal do ohradníku, kterej tady někdy v létě zanechali ti naši ekopasáci ovcí, a ten randál dělaly ty zapichovací tyčky který z něj pak trčely jak z dikobraza a už nerachtaly.
Byl chudák úplně svázanej, postupně jsem ho vyprostila, skákal pak radostí metr vysoko a blbě se tomu smál. Ohradníkovou síť jsem si vzala, budu po ní pnout okurky, mám jí takový čtyři metry.
Obojky a čelovku už snaživě dobíjím a mám pocit že jsem za těch pár minut v zestárla o pár let.😅🤣
No zkrátím to, ten blbec se zamotal do ohradníku, kterej tady někdy v létě zanechali ti naši ekopasáci ovcí, a ten randál dělaly ty zapichovací tyčky který z něj pak trčely jak z dikobraza a už nerachtaly. Byl chudák úplně svázanej, postupně jsem ho vyprostila, skákal pak radostí metr vysoko a blbě se tomu smál.
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC, POMOOOOOOOOOOOOCT, CÍPNU TADY, nemožu se smát nahlas, druhá půle už spí, ohaři spí, kocour spí. Jen já teď díky Vám neusnu 😀 😀 😀 😀 😀 Já mám hroznou představivost, vidím ho chuderu, důchodce, coby kulhavýho dikobraza 😀 😀 , brouček malej přestatečnej 😀