Aktuálně: 2 275 inzerátů271 310 diskuzních příspěvků19 379 uživatelů

Jak se vám venčí?

Vahine
Vahine 19.02.2026, 07:55:24 xxx:xxx.bf12:fa01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 18.02.2026, 22:20:03

Hned mi byli jasný co se stalo, divočák ho dostal a hrdina Gučák zemřel statečně a bez hlesu.

Doron, mě ho teď  někdo natočit, tak ho tam mám, jak jsem se hned vyděsila!!!  Než jsem to dočetla…uf!🤯😲

Jsem moc ráda, že to dopadlo dobře a ještě máte špagát na okurky 😀

Sarah01
Sarah01 19.02.2026, 07:57:12 xxx.xxx.11.197

U nás už to asi třetí den je tak, že v noci napadne, ve dne roztaje. Jen dnes to asi neklapne, je -8. Včera jsme šli na prochajdu hned po návratu z práce, krásně svítilo sluníčko a potřebovala jsem hlavně psa unavit, protože jinak má dost neklidný spaní a během noci chce několikrát ven, to pak mám problém ráno vstát. 🙂 O víkendu bychom chtěli konečně vypadnout někam na výlet, snad by se někde níž už dalo normálně chodit.

Orionka (neregistrovaný) 19.02.2026, 09:29:27 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

teď jsme procházku zkrátili na “hygienické” minimum a ani Yoda neprotestoval - mínus osm… Ale nefouká a svítí hvězdičky - po delší době u nás uvidíme u sluníčko

Fakt sluníčko? Hvězdičky taky, ale než vyšlo sluníčko, stačilo se zatáhnout. Aspoň už je oblačnost vysoká a neleží na protějším kopci. -8 taky. Lepší než obleva, včera jsem stačila sníh uklidit, dnes paráda.

Orionka (neregistrovaný) 19.02.2026, 09:32:49 xxx.xxx.226.32
Sarah01:

U nás už to asi třetí den je tak, že v noci napadne, ve dne roztaje. Jen dnes to asi neklapne, je -8. Včera jsme šli na prochajdu hned po návratu z práce, krásně svítilo sluníčko a potřebovala jsem hlavně psa unavit, protože jinak má dost neklidný spaní a během noci chce několikrát ven, to pak mám problém ráno vstát. 🙂 O víkendu bychom chtěli konečně vypadnout někam na výlet, snad by se někde níž už dalo normálně chodit.

Taky chci vypadnout. Já pro změnu výš 🙂. (Stačila jsem si všimnout. Ten blbec někde cestou byl přesvědčen, že “víš” je správně a iniciativně opravoval).?

Arosek
Arosek 19.02.2026, 14:06:23 xxx.xxx.244.75
Doron:

Byli jsme venčit až za tmy a bez svítících obojků, zapomněla jsem je dát dobít☹️.

Najednou slyším divný zvuky, takový silný rachtání a bouchání, krve by se ve mě nedořezal, hned jsem měla jasno, divoký prase!

Zavolala jsem kluky, Fram s Doroušem se hned přiřítili a Gučka nikde. Hned mi byli jasný co se stalo, divočák ho dostal a hrdina Gučák zemřel statečně a bez hlesu.

Vytáhnu mobil, pitomá čelovka svítí jen jak za dušičky v očistci a prohledávám terén, volám, kluci mi moc nepomáhaj, jen se tak snaživě prdolej u mě.

Najednou ho vidím, jde ke mně, pomalu, malými krůčky, zadek za sebou vleče, táhne zadní nohu..

No zkrátím to, ten blbec se zamotal do ohradníku, kterej tady někdy v létě zanechali ti naši ekopasáci ovcí, a ten randál dělaly ty zapichovací tyčky který z něj pak trčely jak z dikobraza a už nerachtaly.

Byl chudák úplně svázanej, postupně jsem ho vyprostila, skákal pak radostí metr vysoko a blbě se tomu smál. Ohradníkovou síť jsem si vzala, budu po ní pnout okurky, mám jí takový čtyři metry.

Obojky a čelovku už snaživě dobíjím a mám pocit že jsem za těch pár minut v zestárla o pár let.😅🤣

Nechci kazit pozitivni myslenku, ale … ja dobit obojky nezapomnela. A ni jsem je nezapomnela vzit. A jako koukat jak se to chorvatsky jelito vzdaluje smer kaliste a me povely ma totalne u … Zahrebu …  taky parada. 
Nastesti prase dneska bylo jinde. Asi uz pochopilo, ze Street je proste chorvatskej mamlas co si muze prdku uvrtet a radosti by kohokoliv (prase nevyjimaje)  nejradsi ublizal k smrti, tak slo jinam. 
Ono ocividne to prase ma vic rozumu nez ten bilej buldozer. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.