Doron: Byli jsme venčit až za tmy a bez svítících obojků, zapomněla jsem je dát dobít☹️.
Najednou slyším divný zvuky, takový silný rachtání a bouchání, krve by se ve mě nedořezal, hned jsem měla jasno, divoký prase!
Zavolala jsem kluky, Fram s Doroušem se hned přiřítili a Gučka nikde. Hned mi byli jasný co se stalo, divočák ho dostal a hrdina Gučák zemřel statečně a bez hlesu.
Vytáhnu mobil, pitomá čelovka svítí jen jak za dušičky v očistci a prohledávám terén, volám, kluci mi moc nepomáhaj, jen se tak snaživě prdolej u mě.
Najednou ho vidím, jde ke mně, pomalu, malými krůčky, zadek za sebou vleče, táhne zadní nohu..
No zkrátím to, ten blbec se zamotal do ohradníku, kterej tady někdy v létě zanechali ti naši ekopasáci ovcí, a ten randál dělaly ty zapichovací tyčky který z něj pak trčely jak z dikobraza a už nerachtaly.
Byl chudák úplně svázanej, postupně jsem ho vyprostila, skákal pak radostí metr vysoko a blbě se tomu smál. Ohradníkovou síť jsem si vzala, budu po ní pnout okurky, mám jí takový čtyři metry.
Obojky a čelovku už snaživě dobíjím a mám pocit že jsem za těch pár minut v zestárla o pár let.😅🤣
Nechci kazit pozitivni myslenku, ale … ja dobit obojky nezapomnela. A ni jsem je nezapomnela vzit. A jako koukat jak se to chorvatsky jelito vzdaluje smer kaliste a me povely ma totalne u … Zahrebu … taky parada.
Nastesti prase dneska bylo jinde. Asi uz pochopilo, ze Street je proste chorvatskej mamlas co si muze prdku uvrtet a radosti by kohokoliv (prase nevyjimaje) nejradsi ublizal k smrti, tak slo jinam.
Ono ocividne to prase ma vic rozumu nez ten bilej buldozer.