Dnešní ranní-od bránykke křížku,u úvoze jsem zjistila,že jsem ztratila paouška tak zpátky,a Dafi běžela k bráně pro papouška🙂
pak ke křížku,od něj podél polí dolů směr rybníček,
to si po cestě běhaly pro hračky…
u rybníčku,
pomazlit koníky-za jedním jsem pár týdnů chodila,občas i s pejskama…ale bohužel…můj vztah byl jaksi větší,než vztah koníka ke mě…--stručně viděl mě a odešel….
pak zase k rybníčku,Žeryček míček,a domů-sněženky v dědině ve svahu u domu,a na zahradě,
doma vana a fén..
Dafi leží na polštářku co na něm normálně spím já…
jinak v neděli měly 2 krátké vycházky-Dafi byla přešlá po sobotní úpravě srsti-přece jen trimování není extra nic příjemnýho,k tomu ji člověk nutí ležet na jednom boku,na druhým,pak stát….no a trvá to,není to jak sjet to za 20minut strojkem,
a to to dost už odbývám-oškubu boky,záda,trochu krk,pořádně pročešu a vyčešu trim.hrabičkama a zbytek strojek…
v pondělí to bylo kousek mezi pole a hraní…-2krát za den
a včera to bylo ke křížku a mezi polama směr rybníček,hraní,blbnutí
a doma stříhání Žeryka-bože můj to byl horor,,,:-O.fakt děs..
dělala jsem to s nástavcem at není dohola,stál,na boku mi ležet nebude…
bez povelu stůj,ustup,čekej a posun se…by to vůbec nešlo,a ke konci vyjížděl,oháněl se a snažil se rafat…
no nakonec jsem ho vyratzila na 2 minuty nedostříhabýho ven,jelikož jsem chytla nerva-a asi vteřinu a fakt bych ho zmydlila….
pak jsem ho vaala dom -po 2 minutách,měla jsem teda furt blbý kecy…☹️
no a k večeru jsem ho dostříhala,stehno už nůžkama normálníma,po vteřinách jsem odměnovala masem,,chválila…..
a po večerní vycházce jsem si vyfotila sněženky na psím hrobečku…asi abych si připoměla….jak je vše na chvilku-takže napřed večerní fotky Žeryka za odměnu s plyšákem a pak ranní dnešní…zbejvá upravit Max,ale tak mu smrdí zhuby,že to nepřežiju…