Ten munčičák má opravdu pestrobarevnou barvu. V kombinaci s mou černou bundou, na které je duhová mandala.
Ten munčičák má opravdu pestrobarevnou barvu. V kombinaci s mou černou bundou, na které je duhová mandala.
dnešní ranní vycházka podél ke křížku podél lesa a zpět,Dafi na terase do pelíšku pod hlavičku dostala plyšáčka at si neotlačí hlavičku…-jo na 3 fotce je sýkorka….😀-snažila jsem se at nelítá se slovy-stůj ptáčku,si tě vyfotím….😀
U nás se dneska v noci rodilo ❤️
Jediti! To sou housky! ❤️
Velká gratulace pani matce a at jsou všichni v pořàdku a mimi at krasně prospívají
Nádherní,užívejte krásných chvil. A mimišákům vinšuju krásný šťastný dlouhý život🥰
tak štěníkům hlavně hodně zdraví, psí mamině hodně mlíka a trpělivosti a vám, aby se našli sami správní páníci pro to krásné teriéří nadělení
My už týden venčíme na jihu Čech. 🙂 Jen máme signál až na kopci, tak vám rychle píšu z venčení, než zase slezu do údolí. Vyplašili jsme srnce a teď tu na mě z lesa štěká a Balú naklání hlavičku a snaží se rozluštit, co je to za divnýho psa. Jsme si teď dali tréninkově pětku canicrossu, protože manželovi utekla Brook a nevrátili se, tak jsme ji šli hledat. (Mezitím se vrátila) Prý tu má být zima, ale vidím to skoro na koupačku v řece, nebo koupelnu ještě nemáme a já sem spocená jak myš.
Cožéée? No teda!
Pánbůh požehnej!❤️
Krásný to tam máte!
Taky moc gratuluji ať jsou všici v pořádku a malé Dášenky ať se mají k světu ❤️ (úsměv prosím)
Ivus:U nás se dneska v noci rodilo ❤️
No tak gratulace…hlavně mamině a ať štěňátka pěkně rostou a nakonec, ať si je najdou ti nej páníčci na světě..❤️
Jaterníku, jaterníku,
vylez už z listí ven.
Ať se zase můžem
fšicí těšit ven.
Mně se ešče nevenčí teprvá bude, ale z tramvaje se mi naskytl velmi smutny pohled na krasnyho vižláka… s haltinou na hlavě. Bože můj. Proč si tedy takového psa pani porizovala.
Zrzavci:Mně se ešče nevenčí teprvá bude, ale z tramvaje se mi naskytl velmi smutny pohled na krasnyho vižláka… s haltinou na hlavě. Bože můj. Proč si tedy takového psa pani porizovala.
Protože ji šel k barvě vlasů, než ji změnila?
Zrzavci:Mně se ešče nevenčí teprvá bude, ale z tramvaje se mi naskytl velmi smutny pohled na krasnyho vižláka… s haltinou na hlavě. Bože můj. Proč si tedy takového psa pani porizovala.
Ráda bych řekla…klíííd, halti, pokud je na ní pes naučen, tak není týrání, jen taková pojistka…(vím, sama jsem používala), třeba má paní majitelka v zadeli záda a škubání na vodítku je to poslední, co by potřebovala…třeba jakmile dorazí na vhodné prostranství, tak je vižlák vypuštěn k proběhnutí a panička mu zaměstná i hlavinku, třeba je paní jen denní venčitelka, která to jinak nezvládá, třeba “hlídá” psa dětem a ti se mu normálně věnují….ale už se ze mě v tomto ohledu stává skeptik a spíš bych řekla, že ho prostě nenaučili chodit na vodítku a teda nějaký ten volný pohyb a “práci” vidím taky spíš na štýru.
Myslím, že vižloně obecně dojíždějí na svojí líbivost, snadnou udržovatelnost a pověst “hodných” psů vhodných k dětem…no jako spousta dalších plemen…
Čtyřka Arčí, pravým jménem Aristocrat má dnes 7 měsíců , začátek po devítku jsou vzpomínky, 10-12 se sourozenci a zbytek dnes a je to pořád pošuk😍
Dnes bylo veselo, noví plyšáci, větrno- to kluci rádi, tak je možná něco dvakrát. Čtvrtá od konce je barzoj modifikovaný na poníka a poslední dcera nazvala šlechtic a popelář🙈, no na venčení člověk nejde prostě do gala. Krásný víkend