já si dala vycházky v Blansku+pátek sobota 2 zříceniny
ve středu po vyvenčení obou psů jsem jela do Blanska,kde jsem měla domluvenou vycházku s jednou kamarádkou a pak s 2 kamarádkami ze 4lístkuoběd.k tátovi jsem dorazila o půl osmé,nasnídala se a Dafi po cestě-bus,vlak,nádraží v Brně a vlak zalehla a spala,jak kdyby to šla pěšky😀
v 10.45 jsem vyrazila s Dafčou kolem řeky,lázní k zimáku,kde čekala kamoška,a vyrazily jsme ke splavu,od něj dál podél pole,pak přes silnici,těsně podél řeky-slunce svítilo,vítr vál a Dafi se táhla….ale vedro nebylo,já navlíklá..
no u splavu jsme zjistily,že jsme šly celkem kus a daleko,na to,že máme být za chvilku na obědě s druhou kamarádkou,která na něj jde v přestávce…tak jsme jí volaly,nebrala to-už vyrazila,no začaly jsme hooodně fofrovat,bohužel,Dafi udržovala své líné klidné tempo-mám dovolenou,mám čas,a když vidím paničku,je to dobrý-zrachlila,jen aby si vzala ždibec pamlsku a a jabka,a zase se plahočila kus za náma…u zimáku kamarádka vyrazila klusem na místo srazu,a já klusem s Dafi v náruči k tátovi,kolem řeky,dom jsem dolítla s Dafčou splavená,mokrá,tak Dafča se napila a odpadla,já se převlíkla a pádila za holkama,-po obědě-kdy si kamarádka ždibec prodloužila přestávku😀,jsem omrkla zverimex,knížky a časáky,a došla dom
s Dafčou šel večer táta před barák kousek a já v noci ke kostelu,zbytek dne Dafi prospala,já pročetla s tátem u tv,
ve čtvrtek ráno jsem s Dafčou vyratzila podél řeky,kousek směr splav-Dafi se převlíkla za želvu,táhla se jak šnek,a zrychlila,jen když mi běžela ukázat lavičku,…to si šla pak pro jabllíčko,rozešla se pak za jedním stavařem,co šel cestou směr-tátův byt…tak šly s ním-pýán na ni-néé,se mnou nechod!!Dafi nikdo neřekl,že s cizíma pánama se nechodí…,no,další stavař u lázní mi řžekl,že pejskovi se nechce…-ehmmm-všimla jsem si😀
poté co jsme to otočily,já zmrzlá,protože Dafi si od řeky prohlížela lidi u silnice,auta a tak,tak po otočení,to vzala Dafi v podstatě tryskem-a valila,zarazila se na pařezu,kde sedí a dává pac,jenže tam seděla,zjistila,že nestíhám….tak vyrazila za mnou-vyfásla jabko,a valila zase hurááá dom-teplo-postel….-jenže smůla u mostu jsme se sešly s tátem a šlo se na farmářský trhy-takže gepard se změnil na želvu a táhl se a u stánku mu byla ziminkááá,a ještě jsem šla do trafiky pro časák-no děs-chudál malej pes😀,no,ale vše hrozné jednou končí-takže Dafinka dorazila domů,byla zabalena,dostala duhový tenký svetřík co jsem jí den předtím koupila v sekáči,k tomu i mikinku a šla ležet…
-já po obědě,,že vyrazím s Dafi na vyčurání před barák-slovům-pod,dem čurat-nerozuměla,vodítko v ruce,psí vestu na paničce nepochopila-a když jsem ji zvedla s postele-zamrčela a ohnala se fousama….☹️
tak jsem ji mrskla do postele,a šla jsem za kamarádkou na kafe a dort..
cestou domů-jsem volala tátovi-co dělá to uražený protivný šedý děcko??-spíííí
spíí a spala do 3 hodin,kdy jsem ji vytáhla na kolečko po městě,doprovodit švagrovou na představení s dítětem,po cestě jsem se flákla do hlavy,jak jsem se ohlížela po Dafi jsem neviděla sloup😀
následně ji litovala prodavačka s knihy,že je vchudák co musí chodit na vycházky-chudák si se mnou v náruči prohlížela výlohu…
pak už jebn do večera hají,a noční venčení,
v pátek šla ven ráno kousek podél řeky,já následně vypucovala tátovi byt,a šla jsem na nákupy-sandálky na slušno,pamlsky,talíře do domácnosti,a poté co jsem viděla ceny vodítek-přepínacích-300kč a víc,-srdce skrblíka zvítězilo-a protože mám doma 5metrovku,pak asi 4jednokarabinový,ze kterých dělám 2karabinový,že je spojím -provleču ty ucha a jedno ušitý tenký dvoukarabinový-ale top je tenký,úzký a krátký,tak jsem koupila 3metry širokýho šedýho popruhu,karabiny mám doma z výprodeje-takže skoro zdarma,-popruh 36kaček,a kroužky větší pár kaček,a vodítko jsem si večer ušila….
je boží široký,lehký,pohodlný…
po nákupech jsem jen čekala až dojede přítel,a jely jsme i s tchýní a Žerykem,kterého dovezl na Blanzek-slunko,hezky-a Dafi zase dělala línou želvu😀
a dnes ráno jsme vyrazily na Střílky-s motorestu Samota,přes most,lesem,ke zřícenině,pak okruh ke studánce,tam snídaně,a zpět,lesem,chladno,slunko,bezvětří,2 aa půl hodiny,krásnýho počasí,psi spokojení,Dafi si hledala pařezy a přiměřeně běhala,Žeryk válel sudy v listí,Dafi běhala tam i zpět,takže velká spokojenost😀