Aktuálně: 1 958 inzerátů277 179 diskuzních příspěvků19 716 uživatelů

Jak se vám venčí?

sutrik
sutrik 19.04.2026, 16:10:19 xxx:xxx.f168:b476

Zase jen procházky do 10 km. Jednou to noha dá, příště bolí. Ale je to lepší než před měsícem. 

Včera ve vesnici velký černý pes o samotě, čuchal plot. Zastavila jsem 50 metrů před ním a přemýšlela, co dál. Jít jinou vesnicí by znamenalo o několik km delší cestu. Pes si nás zatím nevšiml, tak jsem jen stála s nezapnutým paralyzérem v ruce. Po asi 20 vteřinách se vynořil další pes. A pak i panička.

Tak jsem šla dál, očekávaje, že je paní přivolá. Psi vypadali v pohodě, ale už nás zmerčili, minimálně ten první měl zájem se jít podívat a bylo to jejich 60 kg váhy navolno oproti 4 kg na vodítku. Bonnie by se to nelíbilo a bůh ví, co by se stalo, kdyby to dala na vědomí. Paní nic. Tak jsem se ozvala, jestli si je přivolá.

Ozvalo se klasické: “Nemusíte se bát.”

A já bez rozmýšlení pozvedla ruku s paralyzérem, na zvednutou ruku mrkla a vypadlo ze mě: “Já se bojím, ale o vaše psy.”

A víte co? Zafungovalo to, to byla rychlost. Jeden pes bleskově čapnutý, tak rychlý pohyb jsem od paní ani nečekala. Na druhého volala, aby se už nepřibližoval. Kdybych tu větu měla dopředu přichystanou, tak si nevzpomenu.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 19.04.2026, 17:31:44 xxx.xxx.162.253

My jsme o víkendu nevenčili. Včera u nás bylo cca 20 stupňů, celý den jsme byli na zahradě, spousta práce hotová. A dnes už prší a pořádně. Tak bude domácí péče…stříhání drápků, čištění uší a očí. 🥰

Sardullah
Sardullah 19.04.2026, 18:04:45 xxx.xxx.221.235

Tak jsem přistihla psy, jak ležej vedle sebe a koukaj mým směrem… si říkám “ juchů, tak konečně bude fotka jiná než psí zadek nebo pes, co zrovna otočí hlavu pryč”… takže zapnu foťák a udělám cvak a než to telefon vyfotil, tak Gina ztratila o mé konání zájem, položila hlavu a zavřela oči a Árčí odchází.😵‍💫🙄😁

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.