Aktuálně: 2 207 inzerátů287 555 diskuzních příspěvků20 544 uživatelů

Politika...

N (neregistrovaný) 18.04.2026, 12:27:17 xxx.xxx.159.24
Sarah01:

😂🤣😂 A proto vás mlátí ženská. Tak jo. 😂

To víte, ne každý je zajímavý pro opačné pohlaví. K tomu jsou třeba určité předpoklady.🙂 Pak stačí říct, že by jsme mohli být dobří kamarádi a máte to.😀 

Orionka (neregistrovaný) 20.04.2026, 01:16:35 xxx:xxx.529e:1942

Navážu na rádoby filozofické diskuze předešlé. Najděte si na ABJ Právní džungli z Bruselu…..tam najdete idioty, které zmiňoval N. Není to ani Dostál ani Bystroň. A také nebezpečí, o kterém mluví N a je za to vysmíván.

Daja
Daja 20.04.2026, 04:28:06 xxx:xxx.b6dd:c3e2
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 20.04.2026, 01:16:35

Proč je za slovo idiot N vysmíván? 

Já nikdy ne příjmů to, že můžu někoho veřejně a vulgárně ponížit tečka. Ať je to politik, človíček z ulice, prodavač , popelář a nebo nemocný človíček.  Dá se nazvat i inteligentně a nemusí být ponížen.

A Vám by se líbilo kdybych Vás za Váš názor nazvala idiotem?  Každý má svůj názor, přesvědčovat můžete, ale urážet není vhodné.

Neříkám, že i já nepoužijí hanlivý výraz, ale jen ze srandy a nebo když je někdo zlí.

N (neregistrovaný) 20.04.2026, 19:20:52 xxx.xxx.159.15
Daja:

Já nikdy ne příjmů to, že můžu někoho veřejně a vulgárně ponížit tečka. Ať je to politik, človíček z ulice, prodavač , popelář a nebo nemocný človíček.  Dá se nazvat i inteligentně a nemusí být ponížen.

A Vám by se líbilo kdybych Vás za Váš názor nazvala idiotem?  Každý má svůj názor, přesvědčovat můžete, ale urážet není vhodné.

Neříkám, že i já nepoužijí hanlivý výraz, ale jen ze srandy a nebo když je někdo zlí.

Dájo, vždyť já vůbec nenadávám vám.😐 Ale nechte to už plavat.. To co si myslím o vašem směřování a uvažování jsem napsal jasně a na tom nikdo nic nezmění. ČR v minulosti dostala po tlamě mnohokrát a teď chápu proč.😐 Jen mi je líto těch rozumných lidí co to vidí, tuší kde je pravda a jak bolestné bude procitnutí. Skáčete jak někdo píská a opakujete naučenou “schválenou” básničku. Přitom budete mít za pár týdnů palivo na příděl. Nechápu a co bude dál je každému rozumnému člověku jasné. 

Orionka (neregistrovaný) 20.04.2026, 20:13:11 xxx:xxx.529e:1942
Daja:

Jak jinak chcete nazvat slabochy z EU, kteří nepokrytě chystají další tažení na východ ? Drang nach Osten. Kolikáté už vydání? 

N (neregistrovaný) 20.04.2026, 21:21:22 xxx.xxx.189.103
Orionka:

Jak jinak chcete nazvat slabochy z EU, kteří nepokrytě chystají další tažení na východ ? Drang nach Osten. Kolikáté už vydání? 

A právě za to dostanou nyní pořádný výprask. Zní to neuvěřitelně, ale vše co se nyní děje je “výprask" dementům co by půl Evropy zničilo. 😐 Ať máme názor na Trumpa jakýkoli, tak mi věřte, že Evropě rozmluví choutky na to tažení na Rusko. 

N (neregistrovaný) 20.04.2026, 21:33:29 xxx.xxx.189.103
Repta-A-Repta:

Že by inspirace zdejším diskuzním vláknem o politice?

😂

Obrázek

To asi nevíte, že spousta vlivných lidí rozhodujících o vašem osudu nemá ani maturitní vysvědčení. 🙂 Přesto vy jste jen nula.

Sarah01
Sarah01 21.04.2026, 16:41:19 xxx.xxx.162.253

Bože, to jsou zase pindy. 🙄 A co jako řadoví občané asi máme dělat? I kdybychom demonstrovali úplně všichni, tak nezmůžeme vůbec nic. Hlavně že vy se tady někdy chlubíte nebo někdy zase fňukáte, jak musíte bojovat v armádě. Voják, kterýho zmlátí ženská. 🙄 Je to už tak do očí bijící, že vám to věřit nebude nikdo. A zrovna vy nás budete označovat užitečnými idioty (nebojte, pochopila jsem to moc dobře a opravdu by bylo dobrý psát to správně, když už se s tím vytasíte).  Trump ať táhne do horoucích pekel.

N (neregistrovaný) 21.04.2026, 20:57:09 xxx.xxx.189.103
Sarah01:

Bože, to jsou zase pindy. 🙄 A co jako řadoví občané asi máme dělat? I kdybychom demonstrovali úplně všichni, tak nezmůžeme vůbec nic. Hlavně že vy se tady někdy chlubíte nebo někdy zase fňukáte, jak musíte bojovat v armádě. Voják, kterýho zmlátí ženská. 🙄 Je to už tak do očí bijící, že vám to věřit nebude nikdo. A zrovna vy nás budete označovat užitečnými idioty (nebojte, pochopila jsem to moc dobře a opravdu by bylo dobrý psát to správně, když už se s tím vytasíte).  Trump ať táhne do horoucích pekel.

Nevztekejte se..🙂 Sarah a vy byste mi jako doporučovala mlátit ženský? To snad i troubovi je jasné, že asi nebude problém vrátit jí úder, ale nemyslíte že mi to nedovolí obyčejná morálka? To holt vydržím a svědomí je čisté. 

Ohledně toho co máte dělat jako řadoví občané? Takhle vám radit nemohu, ale třeba Orionka je taková chytrá paní. Samozřejmě teď nic dělat taky nemůže, ale až přijde čas a okolnosti se změní, sdílel bych zhruba její názory a dle toho se i choval.🙂 

Sarah vy víte o armádě úplný prd. Divíte se mému chování? Všimla jste si někdy kolik veteránů se vrátilo z válek a kolik z nich ta “nechutnost” změnila navždy. Velmi často vzniká odpor k dalším válečným útrapám a nedivte se. To co se tam občas děje se vy nikdy nedozvíte. Nedozvíte se nic ani z Ukrajiny ani odjinud co nechtějí abyste se dozvěděla. Tak jak podle vás má vypadat veterán z bojů? Má okamžitě vracet údery jak Rambo a vítat každou možnost kde by mohl opět někoho zabít? Sarah, budu se vždy snažit chránit svou vlast a voják( tím spíš důstojník se zkušenostmi) má hájit bezpečnost všech obyvatel.🙂 Myslíte, že když vás tam rozemeleme na kaši ve střetu s RF, tak jsem vás chránil? Domnívám se že ne a proto je nutné se snažit navázat dialog a jednat. Naši (USA) aktéři jednání tvrdí, že pokusy neshazuje ani tak RF, ale sama Ukrajina a další Evropské státy. A já jim věřím a zároveň se bojím o vás mé spoluobčany, známé a přátele. Tohle asi nikdy nepochopíte a chápu to, žijete si ve sladké nevědomosti o nebezpečí jaké si ani představit neumíte.😐

Sarah01
Sarah01 22.04.2026, 04:47:57 xxx.xxx.162.253

Aha, takže stačí sdílet názory. 😂 Tak jo, to nás určitě spasí. Víte prd o tom, co já vím a nevím, vůbec mě neznáte. Zato o vás jsme si tady přečetli až dost.

Buggyra
Buggyra 22.04.2026, 05:50:47 xxx.xxx.198.226

a vy byste mi jako doporučovala mlátit ženský?

To vážně neumíte vymyslet jiný způsob, jak dámě zabránit, aby vám jednu natáhla? Sarah jistě nenarážela na to, že nejste schopný zmlátit ženskou, ale hádám na to, že to vůbec vytahujete jako snad nějakou svou lepší stránku, že jste se nechal udeřit.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.