Aktuálně: 2 207 inzerátů287 555 diskuzních příspěvků20 544 uživatelů

Politika...

Buggyra
Buggyra 22.04.2026, 06:04:56 xxx.xxx.198.226

Naši (USA) aktéři jednání tvrdí, že pokusy neshazuje ani tak RF, ale sama Ukrajina a další Evropské státy.

Jako by se USA a RF nemohly dohodnout bez UA a EU. Pokud se ještě nedohodly, nebude to proto, že tady hafají nějací lidičkové na maličkém poloostrově nebo snad obyvatelé napůl porobené země. Pokud se USA a RF nedohodly, zrovna se jim to jednoduše nehodí. Věříte velmocím, že to s vámi myslí dobře? Tak věřte.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 22.04.2026, 07:29:10 xxx.xxx.171.147

Samozřejmě že nežijeme na růžovém obláčku a víme že nějaké nebezpečí existuje.

Nicméně mi přijde, že už v té Americe žijete moc dlouho. Tam je nejspíš strašení zákeřným nepřítelem folklór. Za železné opony stavěli kryty, hledali usilovně komunisty a nějak mám pocit, že se nám tu svým způsobem žilo svobodněji než tam.

Já a ani nikdo z nás proti zákeřnému nepříteli a teď nevím jestli na jihu, východu, západu či severu, nic nezmůžeme.

Takže asi budem dělat to, co my -  Češi a Moraváci 😃 umíme nejlíp. Přizpůsobíme se situaci, dáme si pivo a budem dělat vtipy na všechny a na všechno včetně nás. Zkuste to taky, uvidíte že vám bude líp.

trojAAAcko
trojAAAcko 22.04.2026, 08:07:18 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 21.04.2026, 20:57:09

No, nenaděláte nic. Každopádně je někdy lepší nevědět a spokojeně žít, protože u určitých občanů vědět by následovalo harašení v hlavě a přehnané představy, protože nedokážou vstřebávat komplexnější informace v krátkém časovém úseku což v dnešní době je po mediální stránce hrozně rychlé. Nicméně každý má nedostatky s kterými se musí žít.

Někdo vidí černocha na každém rohu, další dělá autoškolu na desátý pokus, jinému nejde třeba gramatika či někdo nerozpozná rozdíl mezi ješitností a arogancí.

Prostě rozmanitost života je na druhou stranu krásná.

Buggyra
Buggyra 22.04.2026, 12:10:48 xxx.xxx.198.226

Tak se na to faktum podíváme:

celá věc byla naplánovaná
Jaká věc? Kým byla naplánovaná? Proč byla naplánovaná?

Zpráva společnosti Pfizer po uvedení na trh hovoří o více než 1 200 podezřelých úmrtích během pouhých dvou měsíců od ‚schválení‘.
AI: Do konce ledna 2021: Bylo v EU vyočkováno zhruba 12–13 milionů dávek vakcín celkem, přičemž naprostou většinu (přes 90 %) tvořil Pfizer. Do konce února 2021: Celkový počet vyočkovaných dávek všech vakcín (Pfizer, Moderna a nově AstraZeneca) v EU dosáhl přibližně 33 milionů.
(a to nemluvíme o celosvětově vyočkovaných dávkách, těžko říct, na která čísla se ten Sterzův výrok vztahoval)

úmrtí způsobených očkováním
Podezřelá úmrtí po očkování se hlásí v časové souvislosti a příčinná souvislost je předmětem zkoumání. Nelze tedy prohlásit, že hlášená úmrtí po očkování jsou přímým důsledkem očkování.
AI: Příčinná souvislost byla uznána u velmi vzácných případů těžké anafylaxe (pokud nebyla včas zaléčena) a později byla zkoumána souvislost u specifických případů myokarditidy/perikarditidy. Počet takto potvrzených úmrtí v celé EU se u Pfizeru pohybuje v řádu velmi nízkých desítek případů (např. jedna z vědeckých studií analyzující hlášení EMA z roku 2021 identifikovala jen 14 případů v celé EU, kde byla souvislost s úmrtím považována za prokázanou či velmi pravděpodobnou). V EU bylo vyočkováno přes 700 milionů dávek Pfizeru. Potvrzená úmrtí tedy představují zhruba 0,00000x % z celkového počtu očkovaných.

Matematik Robert Rockenfeller z Koblenecké univerzity odhaduje, že na každý závažný případ Kovidu, kterému Comirnaty údajně zabrání, připadá 25 závažných vedlejších účinků.
Pan Rockenfeller je skutečně spíše matematik než člověk orientující se ve světě vakcín, protože jinak by jako zdrojová data pro svoje studie nepoužíval právě neprověřené počty vedlejších účinků z databází prvotních hlášení.

Výsledkem je značná kontaminace bakteriální DNA, což může mít za následek výrazně zvýšené riziko vzniku rakoviny.
Buněčné kultury se k produkci vakcín a dalších léčiv využívají desetiletí. “Kontaminace” DNA různého původu (kvasinková, hmyzí, bakteriální, virová, lidská…) je v rozličných vakcínách běžně přítomná: vakcíny proti žloutence, papilomaviru, chřipce…

Et cetera, et cetera. (je to časově náročné)

Anonymní (neregistrovaný) 22.04.2026, 13:23:52 xxx:xxx.efc1:8214
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.04.2026, 12:10:48

Místo umělé inteligence doporučuji použít vlastní přirozenou blbost a hlavně i jiná data než placenou propagandu. Závěry ve světě jsou jiné než tady bezmyšlenkovitě kopírujete. Svět je dál a svědčí o tom spousta soudů a zatčených aktérů celého covid podvodu. Obhajujete neobhajitelné, naletěla jste, váš problém, váš boj.

rapotačka (neregistrovaný) 22.04.2026, 13:42:40 xxx:xxx.a00a:9ff7
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.04.2026, 12:10:48

Připouštím, že za slovo fakta jsem měla dát otazník.

Že vše co se děje je plánované o tom nepochybuji a když někdy malinko zapochybuji, po čase se ukáže, že moje pochyby byly jen mým marným přáním.

Buggyra
Buggyra 22.04.2026, 13:58:07 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 22.04.2026, 13:23:52

Místo bezobsažného plácání doporučuji doložit nějaká ta fakta a data zase z vaší propagandy. Kohopak zatkli? Kterýpak výrobce vakcín prohrál jaký soud? Pokud budete chtít vědět, jaká je pravda, budete se sám zajímat o fakta. Já vám je víc pod nos už strčit neumím. Vážně myslíte, že kdyby to byl nějaký “plán” a světové spiknutí, tak by to řešily nějaké soudy? Jestli oni vás tak trochu netahají za nohu… Všechno je kampaň 😀

Buggyra
Buggyra 22.04.2026, 14:04:08 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 22.04.2026, 13:42:40

Jistě že vše, co se děje, je plánované. Třeba já dnes odpoledne plánuji s dětmi cvičit 🙂 taky si plánuji dopít kafe. Takové příměří mezi US a Íránem, kdyby to nebylo plánované, jak by si ti dobří lidé mohli těsně před podpisem pořídit všechny ty miliony dolarů.

Buggyra
Buggyra 22.04.2026, 14:06:05 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 22.04.2026, 13:49:22

Patrika Kořenáře mám moc ráda 🙂 Zrovna si s Mikýřem povídali o PizzaGate a světových naplánovaných i neplánovaných plánech 🙂 Pod jeho videem jsou i nějaké ty zdroje.

N (neregistrovaný) 23.04.2026, 02:03:46 xxx.xxx.189.103
drvodelkafialova:

Samozřejmě že nežijeme na růžovém obláčku a víme že nějaké nebezpečí existuje.

Nicméně mi přijde, že už v té Americe žijete moc dlouho. Tam je nejspíš strašení zákeřným nepřítelem folklór. Za železné opony stavěli kryty, hledali usilovně komunisty a nějak mám pocit, že se nám tu svým způsobem žilo svobodněji než tam.

Já a ani nikdo z nás proti zákeřnému nepříteli a teď nevím jestli na jihu, východu, západu či severu, nic nezmůžeme.

Takže asi budem dělat to, co my -  Češi a Moraváci 😃 umíme nejlíp. Přizpůsobíme se situaci, dáme si pivo a budem dělat vtipy na všechny a na všechno včetně nás. Zkuste to taky, uvidíte že vám bude líp.

Ani nevíte jak vám závidím..🙂 Já měl pivo naposledy jako fakt ani nevím přesně.😀 Deset let asi? Možná si dám až po válce když bude kde.🙂 Držte se a zrovna v USA válka na Ukrajině moc téma není. Mnoho lidí ani neví kde je a co to Ukrajina je.😀 Na Moravě jsem nikdy nebyl a hned jak se poštěstí přijet, tak to musím napravit. Příští měsíc mám nabitý: Pomlátit Iránce, oddělat Zelenského a zachránit Evropu. 😀 Snad to stihnu na tu Moravu pak.😂

rapotačka (neregistrovaný) 23.04.2026, 15:17:17 xxx:xxx.dde4:6a

PL. - Tím,jak se díky SPOLU organizovaně kradlo,nechápou proč by měli nést trestní odpovědnost., saruman , 23.04.2026 14:29:04

Podařilo se jim to,co se ještě nikde nikomu nepovedlo.Setřeli rozdíl mezi organizovaným zločinem a vedením státu.

Jen tak namátkou.

Kampelička,Dozimetr,Bulovka,DPP, ŘSD ,Ikem,Šifrovaný telefon,áhadné a podezřelé Sebevraždy klíčových svědků a k tomu připočtem 133 trestních kauz,které mají na svědomí.Dokonce to došlo tak daleko,že

soudci odmítli jisté kauzy soudit z obavy o svůj život.

Tohle všechno nevadí jejich příznivcům a nule Minářovi.

SPOLU je ve své podstatě organizovaný zločin sám o sobě.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Decroix-namocena-az-po-usi-Rajchl-oznamil-nove-kroky-790322/diskuse/predplatitelu

rapotačka (neregistrovaný) 23.04.2026, 15:31:31 xxx:xxx.dde4:6a

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemecka-armada-by-mohla-vyuzit-i-duchodce-790219/diskuse/predplatitelu ;

Asi se Němci chtějí zbavit důchodců,, Návštěvník99 , 21.04.2026 19:44:22 ušetří na důchodech a budou mít více pro migranty. Každý ví, že už po padesátce síly odchází, natož po šedesátce. Tělo vojenskou zátěž nezvládne. Co lze, je využít zkušenosti lidí v dobrovolné příležitostné civilní ochraně. 

Hitlerův  odkaz je stále živý. Ten v posledním záchvěvu šílenství také posílal do boje starce a děti.

Buggyra
Buggyra 23.04.2026, 19:40:24 xxx.xxx.198.226

Mno jo, zdá se, že je teď v módě být politik jenom v případě, že jste zločinec a nebo asociál. Báječná doba 🙂

assil
assil 23.04.2026, 19:53:32 xxx.xxx.121.3

Koukám, že Rajchlovi vadí, že Spolu konečně začalo to dvacetileté kradení řešit, ani se nedivím. 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.