Skvělé, takže já zdůrazňuji, že ten peroxid musí být v takové koncentraci, aby nepoleptal 😀 Mám za to, že v lékárně vám prostě normálně prodají ten, co je určený přímo na rány, dokonce se na to třeba i zeptají - a je to.
Skvělé, takže já zdůrazňuji, že ten peroxid musí být v takové koncentraci, aby nepoleptal 😀 Mám za to, že v lékárně vám prostě normálně prodají ten, co je určený přímo na rány, dokonce se na to třeba i zeptají - a je to.
Že vám do toho vstupuju😉všude na veterinách se používá betadina, doporučí vám ji i na proplachy na doma, ať už pro kočky či psy. Takže bych to nijak nekomplikovala a prostě použila betadinu, kterou má dnes už myslím každý doma. My jsme teda neměli nikdy ani ten kysličník, u nás se desinfikovalo výhradně slivkou a teda nepamatuju si, že by mi jako děcku vadilo, že odřené koleno chvíli zaštípe(stejně to o asfalt pálilo jak čert😜)
Buggyro, kolega byl myslím včera v Hejnici a podivoval se nad tím, jak zrovna v tom ,,zmrzlém koutě" může být +10st, když u nás byla nula😎A já jsem si zrovna dneska myslela na vás, že jste vzpomínala tu nemožnou holku, co se zaučovala a koukám, že vy už máte novou a lepší👍
A ještě vám písnu soukromou😉