Aktuálně: 2 433 inzerátů267 824 diskuzních příspěvků19 287 uživatelů

Třetí víčko

Sarah01
Sarah01 25.01.2026, 17:50:12 xxx.xxx.162.253

Zvěřina, když je dobře upravená, tak je výborná. Nedávno jsem dělala guláš z divočáka a třetí den byl úplně mňam. 👌

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 25.01.2026, 18:19:41 xxx.xxx.119.6

Moc všem děkuju, na vyzkoušení jsem toho naobjednala víc, ještě jsme vyrazili na čumendu do Prahy, zavítali jsme i do jednoho lepšího obchodu, mám z něj dva výstupy, první - jela jsem tak, jak jsem venčila psa, takže jsem byla rozpačitá, jak se na mě budou dívat, moooc milý paní, staraly se o mne, jako opravdu kam se hrabe úroveň některých lidí v obchodech dostupných značek. Druhý - že mě i přes mé “no no, to mi určitě nebude” navlíkly do 36😁, to mé po Vánocích potěšilo. Žádný protočený panenky, že jsem si pak šaty nevzala, paní říkala, že jestli si jistá nejsem, tak to řešit nemám, že se v tom prostě musím cítit. Jak moc nemusím nákupy, tak dnešek byl takový obohacující, ti “člověci” udělají opravdu hodně, v obchodě jsme se potkali s dalším párem - paní taky vybírala na ples, hodně jsme s spolu nasmáli. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.