Bobi jsi hrdinka nevím, jestli bych ten magnet dala🙄a už vůbec, jestli dobrovolně😏Tak držím palec👍
Raduš,to nic není…na uších máš sluchátka…akorát se nesmíš těch asi 15 minut pohnout.jen to kolem tebe bouchá vrčí…a posunuje se to v tunelu..dneska mě to pěkně hřálo…Zítra jedu s výsledkama na to Aro opět do Olmika a neurochirurgii a tam se dovím přesný datum…
Z jiného soudku: mamka mi ráno volala, že vyprovodila bráchu s vnukem na cestu zpět do Prahy, šla omrknout hospodářství k babči a našla na hnojišti slepici s ukouslou hlavou. Jestli tam byla už o den dříve neví, protože jak tu měla vnuka, tak na nějakou lepší kontrolu a počítání slepic neměla čas. Za tři hoďky mi volá znovu, že našla u plotu roztrhanou další slepici…to pro změnu vypadalo na ptáka(dravce) Už to zas vypadá, jak s černouškama👎
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 19.01.2026, 17:57:27
No a přesně tohle jsem a musím vydržet každý rok 1hod. vevnitř. Pokud už vjíždím dovnitř musím mít zavřené oči a po celou dobu je nesmím otevřít až vyjedu. Jinak opravdu se bojím, že bych začla panikařit a nedám to, mám takový pocit ani škvírka v oku nesmí být, jsem to jednou zkusila a už to jelo.
Uničov -8,4..včera jsem měla fest omrzlé auto..Dnes musím vyjít dřív,jsem se dost zdržela.Zůstanu asi u Jaruš-jsme domluvené.ale musím asi zajet ještě na oční,vrací se mi spojivky..ach jo😕
Bobi, já si dávám přes čelní sklo teď v mrazech igelit. Jsou na to i speciál plachty z obchodu, ale já beru igelity, co se s nimi u nás ve fabrice přikrývají palety, úplně to stačí, jak přikrývám jen přes noc, tak to vydrží hodně let. Zavřu ten igelit jedním koncem do předních dveří u čelního okna, pak ho natáhnu přes to čelní okno, aby pěkně doléhal a netřepal s ním vítr, a přivřu ho zase druhými dveřmi. Myslím, že tak nějak fungují i ty prodávané plachetky.
Jo fungujou stejně…já před lety používala i starou deku…ráno jsem jí sbalila a hodila k nám na sloupek u branky a pak mi jí někdo ukradl.
Jedni sousedi tak používají jerseyová stará prostěradla. Ráno sundají, pověsí na sloupek zídky. Zprvu sem nechápala, proč jim tam pořád visí to prostěradlo, pak jsem šla jednou dřív a ,,objevila" ho na autě😜
Včera jak jsem nesla slepičkám vodu, kvůli tenisu ne hned ráno, ale skoro až v poledne, říkám Tomovi: chudinky, ty už měly žízeň, taaaak honem pily všechny…A on: ani nevím, jestli jsem viděl někdy slípku pít😛
Jersey prostěradlo nebo deka mají nevýhodu v tom, že když prší, tak to nasákne a když to pak zmrzne, tak to přimrzne. Tak musíte stejně něco udělat s mapami od ledu na autě a nebo i s chlupama z deky, a potýkat se s umrzlou textilií,to mě nějak neláká. Výhodu igelitu vidím v tom, že ho sbalím do čtverečku, ve kterém zamknu případnou vlhkost od deště, hodím igelit do kufru, a mám ho k dispozici na auto i v práci.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 20.01.2026, 10:22:47
Děkuji za optání 😉, vypadá to, že fakt hooodně dobře, kašel ustupuje, v noci po celou dobu klid, přes den pokud blbnout s Chulimu tak sem tam za kašle, tak že jsme v pohodě, ale fakt poctivě foukáme. Dokonce je vidět, že si Gigoušek už na masku zvykl akorát nechce že začátku dýchat, zadržuje dech, ale pak se i tak musí nadechnout aspoň ty. Od středy budeme už dukát jen jednou denně a pokud vše bude OK za měsíc tak přejdeme na foukání 2x za týden, ale už doživotně. Zatím spokojenost 🙏
Nerozporuju, já zkušenosti nemám, máme auta garážované, já jen, co tak kolem sebe vidím😉
Teda dneska s tím vichrem u nás hnus🙄 Byla jsem ráno u slepiček(a oveček, ale ty se bojí) dostaly vodu. I ovečky, jenže jinak jim nemám co dát. Slepičky včera dostaly fakt velkou hromadu zbytků a bylo mi líto, že ovečky ode mě nic. Pak jsem si vzpomněla, že v létě byly rády za jabloňové větve, tak jsem jim je slíbila. Takže po obědě, jak skončil tenis v telce, šla jsem do domku dát Mackovi jídlo a teplé mléčko, ustříhla jsem větve ovečkám a pipkám jsem ještě vzala misku čočkového salátu, co zbyl z turnaje🙂Musela jsem si je ještě užít🙂večer sousedi už přijedou domů.
Nerozporuju, já zkušenosti nemám, máme auta garážované, já jen, co tak kolem sebe vidím😉
Teda dneska s tím vichrem u nás hnus🙄 Byla jsem ráno u slepiček(a oveček, ale ty se bojí) dostaly vodu. I ovečky, jenže jinak jim nemám co dát. Slepičky včera dostaly fakt velkou hromadu zbytků a bylo mi líto, že ovečky ode mě nic. Pak jsem si vzpomněla, že v létě byly rády za jabloňové větve, tak jsem jim je slíbila. Takže po obědě, jak skončil tenis v telce, šla jsem do domku dát Mackovi jídlo a teplé mléčko, ustříhla jsem větve ovečkám a pipkám jsem ještě vzala misku čočkového salátu, co zbyl z turnaje🙂Musela jsem si je ještě užít🙂večer sousedi už přijedou domů.
Já mám auto taky garážovaný, ale do práce jezdit musím a tam jaksi firemní garáže nemáme, jen parkoviště. Tam bych asi prostěradlo nevytahovala. 😀
Bobčo, držím palce, ať z toho nic není. Už se Vám to blíží, nedovedu si ten rok/skoro rok? ve Vaší situaci představit, jste prostě borec největší!
Dobře děláte, že na chvilku vystřelíte za kamarádkou.
Tak jsem dopadla.že mi to posunuli na 6.2…Já blbá asi moc nenaříkala…Ani jsem nebyla u toho doktora,všechno vyřizovala sestra u okýnka,,,Naštvalo mě to,chtěla jsem doktorovi říct,že mám domluvenou LDNku..zaskočilo to i tu doktorku,když jsem jí to volala…No a ta sestra ještě,že se to klidně může vrátit na ten termím 27.nebo 29…jako že mám čekat den ze dne,budou mi volat den předem,v kolik hodin mám přijet..Holka potřebuje mít dopředu termín v práci..nedají jí ze dne na den volno..Jo,a u Jarči budu až zítra…já hlava děravá zapoměla věci doma,i dárečky..Jak jsem škrábala ten lked,tak jsem pak sedla a jela přímo do Olmika..Tak jsme se domluvily na zítra,,povezu jí ještě do Přerova do nemocnice na nějaké vyšetření-její chlap nemůže……Dnes jí dali termí operace druhého kolena na březen-tento !! A v Olmiku měla termín na červenec 2027!!Udělala jsem chlebíčky,vínko má ona,tak zítra poruším předsevzetí🙂🙂
Jo,a čekala jsem 10 měsíců…a myslím,že jsem to pokazila,kdyý se ptal anesteziolog,co zvládám..já prostě neumím lhát…že si nakoupím,uvařím..zvládnu schody bez berlí..no,jsem trdlo..uvolnila jsem místo nějakému prominentovi..
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 20.01.2026, 15:19:55
Jé, to mám radost, že trápení Gigouškovi končí, skvělá zpráva 🙂 No bude s tím trochu otrava pro paničku, ale asi zase míň než dávat třeba léky dvakrát denně, tak pohoda 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.01.2026, 20:20:19
Bobčo, to mě mrzí! Mělas jim tam udělat hysterickou scénu, ještě když máš sjednaný ten pobyt potom. Jak si ho asi budeš sjednávat ze dne na den?!
To je bezva, že si dojdeš nakoupit, když ti pak ten nákup a cokoli musí nahoru vynést soused nebo hodný kolemjdoucí… Tak tomu teda soběstačnost neříkám.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.01.2026, 20:20:19
Tak jsem dopadla.že mi to posunuli na 6.2
NO DO PRHELE! Bobčo, to mě teda mrzí, to je hnus, takovou dobu člověk čeká, všechno připraví, snaží se nebýt nemocný, a voni, šmejdi?? 😠 To je fakt úroveň!!!!!! Alespoň, že jedete k tý kámošce, nebudete na to zklamání sama.