Aktuálně: 2 244 inzerátů288 617 diskuzních příspěvků20 696 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 21.01.2026, 07:40:42 xxx.xxx.20.192

teď jsem tam volala,zkrz ten termín..že potřebuju 100%,zkrz to lůžko,že né,že mi zavolají 28…tak že jo,max.den třeba předem,že 6.je pátek,tak to půjdu hned v ten pátek..Hlavně nesmím onemocnět…já se tak snažím!!nosím roušku všude do obchodu..jsem si oddychla,že už to mám za pár..Zklamalo mě to..Zase se hlídat!!Dnes si zajdem s Jaruš naproti do restaurace na oběd,pak zajedem do toho Přerova na ortopedii..a uděláme si pak holčičí odpoledne🥰Chlebíčky mám udělané,ona má ráda ty uležené-a já taky..🤭

Buggyro-nákup větší mi vynese,ale takový běžný si nosím v baťůžku sama do schodů..i bez berlí..jsou dny,kdy mi je fakt úplně úplně😇a jsou dny,kdy se vlním po pokoji jak užovka…ptal se mě,jestli si vařím…a já,že ano,ale zapoměla jsem mu říct,že po chvilkách,že nevydržím stát u linky-ani né 5 minut rovně..

Zrzavci
Zrzavci 21.01.2026, 07:52:07 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2026, 07:40:42

Fakt mě to Bobčo mrzí, dovedu si představit, už jen to, že se člověk musí s tou operací smířit /(se bojím nemocnice, bolesti, doktorů…), připravit se na to, zařídit si to, dlouhodobě se vyhýbat tomu, aby onemocněl  - což je hrozný v tuhle dobu, aby všechno klaplo, aby… aby………. tak mě ale napadá, že to třeba celýi nakonec nějakej důvod má, že prostě v tu dobu později na tom budete líp, líp se budete pak hojit a tak.

Bobca
Bobca 21.01.2026, 08:17:42 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.01.2026, 07:52:07

ono si spíš myslím,že oni si dělají rezervu pro akutky..zjistili.že mi až tak nic moc není..že to vydržím..Poslední měsíc-kromě nemoci se to dalo zvládat..A to neberu léky na bolest..jen kolem svátků-to jsem psala-že to bylo dost horší(spíš psychika)..

Daja
Daja 21.01.2026, 11:15:52 xxx:xxx.3d83:a24c
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.01.2026, 06:18:13

No jsem fakt ráda, že se Gigouškovy polepšilo, my byly s toho fakt prdnutí, manžel ho strašně litoval. Od zítra už foukáme jen jednou denně a za měsíc pokud vše bude OK tak 2X za týden.

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2026, 11:45:06 xxx.xxx.80.201

V prvé řadě jsem nezachytila Dájin příspěvek, že pejsan je lepší👍Tak super, to jsem ráda, že se to zlepšilo, i když bude dostávat léčbu doživotně, dvakrát týdně, to je pohodička😀

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2026, 11:49:53 xxx.xxx.80.201

No teda Bobi, u tebe je to naopak pruda😟Sice těžko napsat, že se člověk na operaci těší, ale vidí v tom datu ,,světlo na konci tunelu". Takovou dobu na to čekáš, stříháš metr a teď zase tohle👎To jdem stejně😉 já jdu 6. na ty naslouchátka, zatím jen na zkoušku je dostanu. Takže když pak budeš volat, že už vesele hopsáš…já tě snad i uslyším😛

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2026, 11:56:32 xxx.xxx.80.201

Dneska zase hnusně fučí, i když se mi zdá, že se to snad zmírňuje, oproti ránu. Měla bych žehlit, jenže furt čekáme na tenis, který přerušili kvůli dešti. Nejspíš už mi to zůstane na zítra😏Ale nějakou práci, alespoň něco menšího bych si vymyslet měla, dost se nudím. Mám i venku ještě odstrojit stromeček ve vchodě, ale v té zimě se mi moc nechce. Uvidím, dolů to jde rychlej😉

Kilian
Kilian 21.01.2026, 12:00:11 xxx:xxx.d506:659b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2026, 08:17:42

🌼moc držím palce aby už to mělo nějaký dobrý konec 

Buggyra
Buggyra 21.01.2026, 12:06:26 xxx.xxx.198.226

Bobčo, teď už ale nepusť termín z pazour, příště až se budou na něco ptát, musíš to “prodat” a udělat ze sebe největší chudinku a nejpotřebnější chromajznu, již jsi poučena 🙂 Užij si s Jaruš, pěkně to rozjeďte 🙂

Raduš, nech stromek odstrojit kočky, stále si musím zpívat “Vánoce, vánoce přicházejí, budé i stróméčééék, však dlóuho stát nebudéé, zelénej blbečéék!” - ale ty tvoje povalečky by nic neodstrojovaly, je mi jasné, ty akorát tak nechat se obsluhovat domácím služebnictvem (ven-dovnitř-ven-dovnitř…).

Coudas (neregistrovaný) 21.01.2026, 14:17:48 xxx:xxx.1b10:2372

Na stránky jsem přidala rubriku “vteřiny z farmy”, kam budu přidávat sestřih z krátkých videí, které dáváme na facebook, tak aby byly přístupná i pro nefejsbůkové. První dvě přidávám, na povídání ze života se pracuje 🙂

https://youtu.be/41dY9h-02Ps

https://youtu.be/Ja3G8W9gnIY

Daja
Daja 21.01.2026, 14:47:34 xxx.xxx.121.144
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.01.2026, 14:17:48

První odkaz OK a super, se mi líbily ty tří Oslíci a ten v právo fakt jak by se smál👍.

Druhý odkaz jede, ale jen zvuk, obraz je černý, když podržím na liště prst vidím co a jak, ale prst fuč a nic nevidím.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 21.01.2026, 14:48:19 xxx.xxx.119.6

Bobčo, ano, hlavně ať na Vás teď nikdo neprskne nějakýho bacila. A moc držím palce, když už se to takhle vyvrbilo, ať nenastane problém s tím kurýrováním se, a vůbec doufám, že už je to poslední zádrhel a brzy u Vás už bude líp. Užijte si to s kamarádkou🌷.

Dájo, to je skvělý, že je chlupáčovi líp, paráda!

U nás je dnes tak nádherně, předešlé dny byly taky fajn, ale dneska jsme si to s chlupáčem tak báječně užili, neskutečně mě to nabilo. Zkusila jsem dnes jinou trasu, jak bývalo mokro, tak jsme ji dlouho nešli, pupík se nejdřív netvářil, ale na louce hned ožil a ani si nevšiml, že jdeme dál a ještě dál, běhal a honil krkavce😁.

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2026, 16:59:14 xxx.xxx.80.201

Já měla sepsaný sáhodlouhý canc a ukliknutím jsem si to všechno vymazala, teď s.ru na to, celé to spisovat znovu🙄Tak jen k Ronje napíšu. Když už jsme chodili jen s Woruškou několikrát se mi stalo, že jsme šli a než jsme došli ke křižovatce honilo se mi hlavou, jestli nedat tu dlouhou trasu, když je hezky, nic nás nehoní atd. A Woruška neomylně zabočil tím směrem. Byla jsem z toho naprosto konsternovaná, nechápala jsem jak poznal, že chci jít tam, když jsme tam víc než rok nešli?!?😲

rapotačka (neregistrovaný) 21.01.2026, 17:52:07 xxx:xxx.fc85:6bba

- nechápala jsem jak poznal, že chci jít tam, když jsme tam víc než rok nešli?!?😲

“”""""""""""""""""""""

Vědí všechno. Kočky taky …

Vahine
Vahine 21.01.2026, 17:54:13 xxx.xxx.149.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2026, 08:17:42

Bobčo, mrzí mě, že to teď neklaplo a že máte posunutý termín…ale ještě Vás teď trápily ty oči a tak, tak se dáte do pořádku, budete opatrná na sebe 🍀 a pak, pak už bude brzo jaro a Vy budete štrádovat  po venku💃

Včera jsem potkala tu paní od nás z domu po operaci bederky a vona šla z kráámu 😲 no šla s berlema s asi lehkým batohem, ale dolů po schodech  k výtahu! Máme asi 10 schodů. Říkala, že doma chodí bez berlí! A je 6 týdnů po operaci!!! Má 8 šroubů a 5 destiček říkala… 

Vahine
Vahine 21.01.2026, 18:57:11 xxx.xxx.149.11
Daja:

No jsem fakt ráda, že se Gigouškovy polepšilo, my byly s toho fakt prdnutí, manžel ho strašně litoval. Od zítra už foukáme jen jednou denně a za měsíc pokud vše bude OK tak 2X za týden.

Dájo, to je fakt skvělý!!! 👍🍀 mám velkou radost s Tebou!🌷

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 22.01.2026, 07:17:58 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.01.2026, 16:59:14

Myslím, že nás mají prokouknutý, jen potřebují, abychom jim nezapomínali dávat možnost nám to ukázat.

lesnizinka
lesnizinka 22.01.2026, 16:32:51 xxx.xxx.80.201

Bobi, tobě jsem psala, že nastupujem 6.zároveň - já si jedu pro sluchátka na zkoušku😉Co jsem psala víc už nevím🙄ale bylo toho víc. 

Buggyro vám jsem psala, že přesně tak, že naše kočky neřeší ani stromek doma, natož venku - tam ani nevím, jestli si těch ozdob vůbec všimnuli😏Doma Gucci chvíli hypnotizovala světýlko, pak ji to přestalo bavit. Viktík stáhnul kousek stříbra a zjistil, že to jedlé není a pak už stromek používal jen jako bunkr. Včera jsem to tedy venku všechno úspěšně odstrojila + když už jsem tam měla ty schůdky, tak jsem sundala řetězy kolem baráku, vypojila k nim elektriku(musela jsem na rozdvojky vyrobit takový bunkr z květináčů a přidrátovat to k pergole nahoru) a stejně tak elektriku na borovici odinstalovat z borovice, stáhnout prodlužku, po které jsme jezdili(strejdu elektrikáře by kleplo, kdyby to viděl😏) smotat půjde, až někdy rozmrzne. Elektriku z protější borovice sundám až s tou prodlužkou, tam to ničemu teď nevadí. Tak jsem byla spokojená, že jsem to všechno sklidila, pobalila a až pak mi došlo, že jsem to za celou dobu nevyfotila, abych se vám pochválila, jakové jsem vyrobila trpajzlíky. No nic, tak snad příští rok😏(když si ovšem vzpomenu🙄) A ještě, že jsem na to naběhnula včera, před barákem na slunku bylo ucházejícně. Dneska se zatáhnulo a bylo opět nepříjemně, těsně pod nulou. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 22.01.2026, 19:20:26 xxx.xxx.119.6

Tož já mám ještě pořád vánoční stromeček, muž ho chtěl mít do Velikonoc, ale o víkendu už ho odstrojím.

lesnizinka
lesnizinka 22.01.2026, 21:05:55 xxx.xxx.80.201
Ronja s motejlem:

Tož já mám ještě pořád vánoční stromeček, muž ho chtěl mít do Velikonoc, ale o víkendu už ho odstrojím.

Živý?😲

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.