Aktuálně: 2 397 inzerátů267 988 diskuzních příspěvků19 288 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 22:02:25 xxx.xxx.154.234
Orionka:

Ty šaty jsou krásné, určitě nebudete “out”. Ať si každý jde v čem libo. ( Na jednom “věnečku” byly slečny rozmanité, většině to slušelo, u některých jsem si říkala “ta snad nemá matku”. V Liberci bude Erotický ples. V čem byste šly na ten 🙂)?

Četla jsem to muži v autě a pěkně jsme se nasmáli při představě, že taky pošlete fotku, v čem tam jdete🤪

lesnizinka
lesnizinka 26.01.2026, 22:06:41 xxx.xxx.154.234

Ronjo, mlha částečně byla, ale nic hrozného. Akorát kol Prahy sice 2st+, ale chumelenice😏

Nejsme na výletě🙂škola má výstavu v Senátu, takže jsme tu pracovně s ,,dětma", co tam vystupují. 

Canka
Canka 26.01.2026, 22:24:26 xxx:xxx.1b1e:22d5

Ahooj holkyyyy,

Tak konečně mrazy polevily i u nás a přes den se to i vyšplhá nad nulu kousek a večer se to drží kolem -2°C..to už pomalu oslavuji,protože mrazy už mě fakt demotivovaly…byla jsem z toho fakt otrávená..furt jen rozbíjet ledy,tahat vodu do výběhu a dovnitř do přístřešků..největší demotivace bylo to,že všechny zdroje vody zamrzlý,držel se jen jeden,který mà jen omezený objem,takže jsem kýblovala ráno a pak zase večer,když to doteklo..co bych dělala,když by ten zdroj nebyl,to fakt nevím..musela bych v něčem tahat vodu z domova a to si už vůbec nedovedu představit,jak bych to dělala..dneska díky počasí přes den povolil kohout zamrzlý v tisícilitrovce a já všude dolila vodu do full stavu…to se mi aspoň ulevilo…každý den bojuji s tím posbírat z výběhu aspoň jedno kolečko zmrzlých bobků,protože už mám úplně mozolnatý ruce,jak do toho třískám lopatou a snažím se ty bobany oddělit od tý zamrzlý země..no a teď jak je přes den plus,mrholí nebo trošku sněží a večer to zamrzne,tak mám na zahradě kluziště a je to o hubu..ufff..prostě fakt už chci to jaro…

A nepozdavá se mi Boženka…ona bašťí,močí,kálí,normálně chodí,mazlí se jak divá…teď 6.února bude slavit velké kozí 13.narozeniny🙂 Možná to souvisí už opravdu s věkem a budu si muset připustit,že už jí to stáří fakt klepe na dveře…ale já na ní poznám za těch 13 let,že není stoprocentní..jen nedokážu popsat,proč ten pocit mám..

PS:Raduš nezapomněla jsem,dej mi ještě tento týden čas😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.