Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.07.2026, 22:10:55
Já miluji tyhle mezidruhový kontakty. Měli jsme včera, vlastně ne předevčírem, něco podobného na louce . Jen tedy ne tak natésno, přeci jen jsou ti psí dva. Stáli jsme tam a s tou srnou se jak dlouho vzájemně pozorovali. Dle myho jsou na nás zvyklý, vědí, ze od nás nic nehrozí, chodíme tu furt, tak nás neřeší.
Milé dámy jsem úplně grogy. Dnes jsem s paničkou seděl půl hodiny u nás na náměstí a koukal na všechny ty auta, koloběžky, kola a jiné přibližovadla. Na všechny ty lidi, pidilidi a jiné hafany co tudy procházeli. Já měl z toho hlavu úplně zamotanou. Nakonec jsem se uklidnil, seděl s paničkou na lavičce a jen koukal. Taky mě pár milých lidí pěkně podrbalo, pohladilo, pochválilo jak jsem šikovný. Pak ještě krátká vycházka a na zahradě hra s míčkem a teď dělám úplně mrtvého brouka. Tak pa a tlapku na to. S.
Já mám dnes průšvih, já totiž vařil. Skoro jako pejsek a kočička v té slavné pohádce. Jen jsem na to šel zkratkou. V nestřeženém okamžiku jsem ukradl polévku v sáčku, přesněji hrachovou polévku ze sáčku a začal ji zpracovávat pěkně v obýváku. Na koberci, na pelechu, na plyšácích ( ti pomáhali). Páníčka s brblání všechno uklidila, zato mladý pán nadával jak špaček. On se totiž chystá na víc dní na ryby a polévku jsem mu ukradl ze zabaleného proviantního batohu. Já seděl jak oukropek, házel po něm smutné oči, tvářil se nešťastně. Ho to ale brzo přejde, je to můj kámoš a on bez mojí maličkosti, už nemůže být.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 16.07.2026, 18:37:43
Mladý pán si příště dá batoh na místo, kam štěnítkovej roztomilouš nedosáhne. Doufám, že jsi mladýho pána sprdla, protože za to, že polévka vyskočila z batohu, explodovala a všechno zabordelila může on. Ještěže se psímu miminkovi při té explozi nic nestalo. 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.07.2026, 16:02:24
I můj. On ten modrý byl takový dost opatrný, když se vzal do náruče, tak začal kvílet a k dětem, kočkám, našemu Alanovi by povaha moc nešla.Tenhle druhý suverén, rošťák, začal hrabat u kytiček, tak ho chovatel vždy vyhodil a on se zase vrátil a po třetím vyhození, když mu, z legrace, vyhrožoval koštětem,tak mu začal kousat nohu. Jenže naší Anežce se nejvíce líbila žlutá fenka, ta podle chovatelů asi nebude do chovu, nemá dopigmentovaný nos a tak říkali, že jim je klidně dají oba. No to je ale stejná dračice a ještě ukecaná ženská😄
To rošťáctví mu koukalo z očí už na té první fotce a když jsi sem teď dala další fotky, tak to v tom kukuči je furt. A to co píšeš, mi to přesně potvrdilo. 😂
Pejsek se jmenuje Gandalf, dámy, ono to vypadá, že k nám přijde i tahle žlutá dračice. Manželka syna chovatelům řekla, že když jim zůstane, tak si ji vezmou a víte jak to bývá, když řeknete, že si něco vezmete, když to tůstane, no tak to taky zůstane, obzvláště když se chovatelům zamlouváte.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 18.07.2026, 20:51:25
Takže dvojčátka… tak zase má to jednu vélikou výhodu. Spoustu toho mordování a lítání a kousání a lumpáren zvládnou štěnďata spolu, tak to člověku přeci jen trochu v tomto směru odlehčí. Jako jo, víc práce je, že člověk musí makat i s každým zvlášť, ale sama za sebe po zkušenostech s psími dvojčaty musím zpětně říct, že to bylo vlastně hodně dobrý, protože tu energii měli stejnou …od štěněcích her, přes pubertu a “ nejlepší” léta až do seniorskýho věku…
Jen musím říct, že mi chyběla zkušenost s psími dvojčaty, takže zpětně bych několik věcí dělala jinak. Vlastně jediné, co je na tom blbý, tak že psi můžou odejít brzy po sobě.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.07.2026, 23:09:33
Tak na Alana jsem zvědavá. Má malé pejsky rád, ale až ho to tu bude otravovat celý den, žádné chrápání doma celý dopoledne, to bude koukat. Sice syn říká, že si ho bude brát i do práce jednoho ano, ale jestli budou dva, tak to asi těžko a už vidím jak fenka chodí s manželkou do VZPčka.