Odpověď na příspěvek uživatele acher z 19.07.2026, 10:05:08
No ale, když budete hlídat dvojčata, tak dají Alanovi víceméně pokoj, ne? Společně na něj “zaútočí”, on se nenechá vyprovokovat, tak si půjdou společně zase hrát, ne?
Tak na Alana jsem zvědavá. Má malé pejsky rád, ale až ho to tu bude otravovat celý den, žádné chrápání doma celý dopoledne, to bude koukat. Sice syn říká, že si ho bude brát i do práce jednoho ano, ale jestli budou dva, tak to asi těžko a už vidím jak fenka chodí s manželkou do VZPčka.
Alan si lehne na lavičku a prďolové na něj nedosáhnou…😊
Jako viděla jsem to na Máťovi, on psy miluje…ale když si dcera vždycky na víkend odvezla lapiňáka, tak moji psy upadli do bezvědomí…teda u Máti to chápu, to je taková pečovatelka, takže odsuploval psí honičky, přetahování, čel se vždycky kouknout, kam lapiňák jde. Gina, tak ta byla asi unavená jen z Árčího přítomnosti, protože ona se her nezúčastňovala, ale asi jak doma nebyl ten klid, na kterej je zvyklá…
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 19.07.2026, 13:32:20
To máme stejný, když hlídám kámošce jozefčici. Narušení zaběhlýho režimu, rotvice žárlí, Netvor nestíhá vše kontrolovat, mají to chudáčkové někdy težký. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 19.07.2026, 13:06:46
To se uvidí. Maminku zrovna tihla dva také pěkně otravovali až po nich už vyjela. A jestli to bude rotřík jako Beník, tak ten tibeťákovi pokoj nedal,ale on byl také mlaďas, dospělí čuvači si s ním hrát nechtěli.
Odpověď na příspěvek uživatele Janea z 19.07.2026, 13:25:50
Na Ginny (myslím, že byla Ginerva) jsem si nevzpomněla. Na Gabru (což byla myslím Gabriela, takže Gábi) jsem taky úplně zapomněla, i když jsem to jako dítě četla, ale to už bude více než 100 let 😊