Ňuňánci 🥰 Jaká mají jména?
A kolik cca váží přerostlý/nepřerostlý boxer? A standard?
A kolik cca váží přerostlý/nepřerostlý boxer? A standard?
Pes ve standartu nad 30 kg a do 63 cm. Takže jsou psi s váhou 35 kg i 45 kg. Nebylo to myšleno doslovně “přerostený”, jen spíš jako narážka na to moje přesvědčování manžela o tom jak bude “lehký”.
bambule:Pes ve standartu nad 30 kg a do 63 cm. Takže jsou psi s váhou 35 kg i 45 kg. Nebylo to myšleno doslovně “přerostený”, jen spíš jako narážka na to moje přesvědčování manžela o tom jak bude “lehký”.
A kolik má teď? Ještě neházejte flintu do žita, pořád je to štěňátko. 😊
Psala jsem výše 14 týdnů, 14 kg. Ale za mě je jedno kolik bude vážit. Hlavně ať je zdravý, veselý a kdyby byl i rozumný tak bych byla úplně happy😃.
Prosím můžu se zeptat-jak na Síriuse voláte?Omlouvám se za asi?blbý dotaz…
ale to jméno je krásný-jen mě přijde trošičku?krkolomný….-na oslovení…
uff-ptá se ta.co se jí zdá divný budoucí přijmení….😀😀
Jejda, já to přehlídla. 🙂 Taky si myslím, že je to jedno, hlavně zdraví a roztomilouš každopádně je. 😍
Volám Siriusi, všichni mají zakázané říkat mu jinak. Je to o zvyku, já mám problém s písmenem R, takže zkrátka Sire je pro mne krkolomná, kdežto celé jméno Sirius se mi vyslovuje lehce. Je to zvláštní, ale prostě ta kombinace RE písmen mi z úst vychází jako LE. Jinak k té délce, Bambule byla oficiálním jménem Lana, ale stejně jsem jí říkala Bambulko, můj manžel dokonce Pinky Doo. Takže tak. Ono časem asi přijde nějaká přezdívka, ale zatím učíme na celé jméno.
Já vašemu krasavci pro sebe říkám Bumblebee, prostě mi toho charakterního sporťáka strašně připomíná. Omlouvám se mu i vám předem 🙈
Juu to je hezké. Ono se to i k boxerovi opravdu hodí.
Říkala bych mu Siri, Sire je divné a Siriusi by pro mne bylo dlouhé.
No právě, jak jsem ho prvně uviděla tak mi to naskočilo a vždycky když dáte nové fotky, tak si říkám hurá čmeláček je tu 🥰
Děkuji za odpověd!
Naše banda skoro v osmi týdnech😍
Ňuňánci 🥰 Jaká mají jména?
Kluci Drix, Dark,Drak,Dáeček, holčičky Dianka, Dorotka Fany a Divoženka
janaa:Kluci Drix, Dark,Drak,Dáeček, holčičky Dianka, Dorotka Fany a Divoženka
A ta poslední s tak originálním jménem zůstává doma, že jo? 😉😍
Modrý a růžová jsou dokonalá dvojka, krásní jsou všichni, ale ti dva mě uchvátili 🤗
Tak samozřejmě 😂 děsná megera, ta musí zůstat doma, ta by se mi rychle vratila🤣
Dublinbarzoj:Modrý a růžová jsou dokonalá dvojka, krásní jsou všichni, ale ti dva mě uchvátili 🤗
Tím posedem, že jo? Mají to prostě na háku. 😍
..jsou nádherní všichni…mimi úžasná