Aktuálně: 2 287 inzerátů271 184 diskuzních příspěvků19 377 uživatelů

O všem a o ničem :)

kometa
kometa správce
18.02.2026, 15:37:45 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Cirila z 18.02.2026, 15:11:07

eliminovala bankovní poplatky. Mám taky Komerčku 

KB si strhla 13 Kč a nějaké haléře…

Murray
Murray 18.02.2026, 16:04:34 xxx.xxx.192.254
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 18.02.2026, 15:01:44

Verun, o studii nevím, ale někde jsem četla, že silné říje můžou způsobit koliku plus změny počasí, jakože fakt výkyvy, taky. Pije Vám normálně? Jakože jestli jde nějak odpozorovat jestli nepije rapidně míň..v tomhle marastu se koníkům většinou moc pít nechce, tak jestli to taky nemůže nějak souviset :-/ něco na zklidnění říje jí dát? 

kometa
kometa správce
18.02.2026, 19:39:06 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Murray z 18.02.2026, 16:04:34

silné říje můžou způsobit koliku plus změny počasí

Souhlas.

Horsana
Horsana 18.02.2026, 20:47:18 xxx.xxx.234.49

Hello.

Mno, tak najprv dobre spravy- hematologia lepsia, mierne, ale lepsia, anemiu regeneruje.

Biele krvinky- cele zle, stale pod 3 (2,94). A to je velmi na houno. Akoze velmi velmi.

Biochemka- oblickove parametre v norme, nizky total protein, lebo je velmi nizky albumin.

Albumin je negativny protein akutnej fazy zapalu, teda klesa a to taha dolu total.

Alebo sa proteiny stracaju. Crevom, oblickami.

Bez ATB to zrejme neda a s ATB tiez nie, lebo prestane zrat uplne a zoserie sa. Chjo.

Este by sa mohol krmit cez sondu, teoreticky.

Zajtra usg, kvoli vyluceniu tumoru, abscesu, bastard strangles a podobnych veselych diagnoz.

S Fentanylom ma kolegyna ukecala, ze zajtra. 

Chjo…

Ako, je to na prd.

Este nie uplne, ale dost. Dost dost.

Dakujem za vsetky dary, idem teraz kazdemu odpisat, myslim, ze dorazili uplne vsetky.

Len aby to bolo aj na koho minut 😢

efe
efe 18.02.2026, 20:58:33 xxx.xxx.64.15

Moc držím dál palce… a na místní administrativu se teď vykašli a aspoň chvíli si oddychni. On Tě bude ještě moc potřebovat! A nejen on…

kometa
kometa správce
18.02.2026, 21:08:28 xxx.xxx.147.163
Daja:

Super kometko tak pokud to dopadne dobře tak se hlásím a s radostí pošlu, předem děkuji za pomoc🙏.

Tak jo, peníze dorazily.

Horsana
Horsana 18.02.2026, 21:21:16 xxx.xxx.234.49
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 18.02.2026, 20:58:33

Dakujem.

Oddychnem si v Zlatej hodinke s lisiakom po boku, to je cas, ked sa moje procesory cistia.

Drahy pan Fox zrejme chytil svrab, dnes prisiel este za svetla, jeho kozuch sa mi fakt nepaci.

Dostava teraz 2 velke kuracie stehna na den, to zje na mieste a nezahrabava. Po tom prvom (ano, cakali sme, kym to dochrumka, moj dodavatel sena sa mi nieco ako dvori, dufala som, ze ho to dostatocne odradi, mno, nevydalo) som musela senomuzovu dodavku tahat Sorentom hore kopcom na mazlavom blate, Fox odbehol.

Potom prisiel uz skoro za tmy, vybrala som stehno z plastovej tacky a polozila vedla.

Co urobil ten pako?

Uchmatol tu tacku, lenze ju chytil tak, ze nic nevidel a snazil sa s nou odkracat, ale pretoze ju mal pred ocami a nevidel cestu, tak mu to neslo a nakoniec sa zacal tocit do kruhu.

Ako, sorry, uboha mala listicka, ale ja som sa smiala tak, ze mi tiekli slzy, nevedela som prestat. 

To bol vitany ventil, dost mi to pomohlo.

To je strasny klaun 😂

Horsana
Horsana 18.02.2026, 21:37:48 xxx.xxx.234.49

Orionka- dakujem.

Pls, koho som neinformovala o prijati daru, nech sa mi ozve do SZ, jedna platba je neviem od koho.

Ste zlati.

Zatial ale cu uz posielat nebudem, lebo to moze skoncit tak, ze ich budem posielat spat…

Zajtra ho budeme musiet oholit, no tak ak by to usg dobre dopadlo, kupim mu nejaku super deku (alebo objednam, nas Vetis ma vacsinou prd) a v plane bol mash. 

Mno, ale to su plany.

Ale, stale sa vie dat do sterna, tak aj zaspava, nevyvali sa hned naplocho a dnes vyprodukoval asi najvacsie houno, odkedy sme ho postavili. Ako, stale male, ale rozdiel viditelny. 

A mozno je to “iba” z tych prelezanin a zapalenych zil.

A mozno mu Naxcel az tak neublizi.

A mozno sa to podari. V piatok to budu dva tyzdne, co je u nas. Tie su najkritickejsie a kone pocas nich este stale chudnu. Potom poooomaaaalyyyyyyy…

Prisiel presne 7.2. Lysenko 7.1.

Vdaka, ozvem sa zajtra😘

Zrzavci
Zrzavci 18.02.2026, 22:12:32 xxx.xxx.12.233

A mozno sa to podari.

Nie možno, určitě! 

ze ich budem posielat spat…

nemyslím, všichni moc dobře víme, že aji ti dva mrňousové na tom zdravotně nejsou úplně dobře, takže peníze by byly kam “uložit”. Aspoň já to tak vnímám a myslím, že asi i ostatní.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.