Mobily, njn…to neznasam, ked robia.
Mobily, njn…to neznasam, ked robia.
S majitelom k cudzim konom no problem, na Sihlu chodim rada do stada, napriklad, ale nie sama.
A su to male kone.
Och, tak Estera odisla na vecne pastviny 😢😢😢😢
Horsana:Och, tak Estera odisla na vecne pastviny 😢😢😢😢
😢
Mišo a Estera byl kdo? Asi od někoho koník? 😢🐎😢
Ona a Flora mali rovnakeho majitela.
Esteru som poznala skor, bola zrebna. Nadherna velka biela kobyla.
Zrebit sa ju previezol do inej stajne, odvrhla to zrieba, bolo dysmaturne, chodilo po sponkach, no, mulica jak vysita. A hladali niekoho ku zriebatu.
Nasli mna, zriebatu sme zo skoly doviezli nahradnu matku, ta ho prijala, no nemala tolko mlieka, tak sme malu museli davat cicat k matke, to tolerovala, zrieba potom hned slo z boxu prec.
A toto trvalo 4 mesiace, ja som tam byvala, aj s kamoskou.
Vypiplala som to zrieba, hoci tam chodili veti prehlasovat, ze to je mrtvola. Bola som vtedy este studentka, ale tvrdohlava som bola viac, nez akakolvek mulica, heh.
Potom majitel priviezol aj Floru, ale “moja” bola Estera, na Flore jazdila kamoska.
Zo zriebata vytastla nadherna velka kobyla, zial mala mesacku, uz je uplne slepa, Estera jej nakoniec na sklonku zivota robila vodica. Zriebatu, ktore nechcela.
To su take pribehy…njn.
VAU😏, to je tak hezký příběh.
Zorvanko bude mít taky takový hezký příběh👍.
Jsem klikla 2X a bylo to tady 2X.
Zo zriebata vytastla nadherna velka kobyla, zial mala mesacku, uz je uplne slepa, Estera jej nakoniec na sklonku zivota robila vodica. Zriebatu, ktore nechcela.
to je silnej příběh.
řekněte, Horsano, Zorankovi, až půjdete zas tréninkově kopec, že má fanouška vo kterým se mu nesnilo. Má kdysi cynická půlka domácnosti vždy se zájmem sleduje jeho pokroky.
No, Zorvanko vcera 39,6 °C…
Po liekoch to hned slo dolu.
Od zajtra Panacur kura.
Ako, uplne dobre to nie je, no.
Drzte palce, drzte, prosiiim 😔
Rozdiel par dni. Fototerapia je fajnova vec.
Som v lese a cakam na darunky od Verun, nemozem sa ani hnut, lebo uz nebudem mat signal, aby sa kurier dovolal 🤭
Z pokusu o zdravu stravu, v style ziadne opekanie mastnej slaniny, fujfujfuj, radsej pekne kuracina, batat, zeler som sa v noci v lese spektakularne a opakovane zosrala.
Chjo 🙄
Asi skusim zit z prany, alebo co…
Cira nefalsovana ranna radostna naladicka 😂😂
Já držim, i to co nemám. Aspoň, že to šlo dolů?
A to znamená, případně co? co se mu děje? Já se v tomhle nevyznám.
nemozem sa ani hnut,
mno, tak hlavně….. aby se zas o slovo nepřihlásila zdravá strava …."som sa v noci v lese spektakularne a opakovane zosrala."
to by pak bol ozajstný průser 😀
radostna naladicka
takhle zrána vypadám taky, fšici už se - aji v práci - naučili na mě ráno nemluvit. Dnes ráno to porušil drahá půle. Zaspali jsme, výrazně zaspali, takže už bylo šécko jedno. A von jako , že tohle nemám dělat, se tím zaobírat - střihat nějaký camfoury od plyšových míčků, který jsem vyndala z batůžku, že pospícháme………… osvětlila jsem mu jasně, že pospíchat teď už nedává smysl a že si to potřebuju prostě vostříhat.
Držte se - tělo má očividně jiný názor na to, co je zdravá strava, oproti mozku😊
Poslechla bych raději tělo….
Držím palce Vám a Zorankovi, abyste se brzy oba cítili lépe - je jaro, krásně, a dle radaru slunce a 16°C i u vás na východě.
☀️❤️
Jo, Horsana je očividně masožravec, tělo není zvyklý.
Vypadáte, jako kdybyste tu pránu už čerpala 🙂
Ale evidentne asi skysnutu 😂